EVGA GTX680 Classified Overclocked to 2GHz

poruka: 89
|
čitano: 11.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

http://www.pressbyte.com/9996/evga-gtx680-overclocked-2ghz-close/

Mislima smo uz vas, moze to jos gore.

EVGA Dominira.

Jel sam rekao pre 2 meseca novi Classified rekorder se sprema.

http://kingpincooling.com/forum/showpost.php?p=22178&postcount=22

Do pre godinu dana se mislilo da ce 2GHz pripasti crvenim bogaljima.

Pocnite sa kupovinom Elitnog HW.

HARDCORE EVGA - CORSAIR Fan
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:21 (Vlada011).
Moj PC  
1 14 hvala 7
16 godina
neaktivan

Baš san se pita ko je otvorija ovu temu {#}

26 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vlada dosadan si, smaras i uz to plasiraš dva mjeseca star info

badava im 2GHz kad 7970 drži rekord u više manje svemu na hwbotu

edit: jeb, samo prvi link sam gledao, drugi je svjež

congrats kingpin

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:37 (ATiGamer).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Vlada, nije bitan overclock koliko skaliranje putem overclocka.

clock2much

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: EVGA GTX680 Classified Overclocked to 2GHz

Koliko ja znam ovo se pricalo da ce pripasti AMDu 2GHz jos pri pojavi HD7970.

Ja mislim da znamo koja karta je prodavanija i trazenija. 

Sa ovom cete meriti od sada pa nadalje skorove, jos se nije ni pojavila AMD je tu 5 meseci.

Polako ce padati AMD rekordi. Karta tek treba da izadje. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:39 (Vlada011).
13 godina
protjeran
Vlada011 kaže...

Koliko ja znam ovo se pricalo da ce pripasti AMDu 2GHz jos pri pojavi HD7970.

Ja mislim da znamo koja karta je prodavanija i trazenija. 

Sa ovom cete meriti od sada pa nadalje skorove, jos se nije ni pojavila AMD je tu 5 meseci.

Aha, kako ne.Kako ce Lightining 7970 poderat ovu tvoju, to ce biti strasno.

clock2much
14 godina
protjeran

AMD je gotov, on ratuje sa mid range chipom. Mid range chip NVIDIA drzi 4 way rekord.

Zamislite to nad top AMD chipom. Sa Maxwellom idu sa low chipom na AMD a top sele u Profesionalne.

Sve je pocelo pocetkom proleca 2010. Kada je GTX480 Fermi najavio pocetak dominacije nad AMDom.

Cip je imao manu jel se suvise grejao. Prestigao je HD5870 za oko 10%

Posle toga je seks krenuo GTX570 mid na mid 6950 jaci oko 15%, GTX580 top na top HD6970 jaci oko 20% ui nekim verzijama Classified Lightening Extreme.

Onda je doslo pomracenje totalno gde je ceo top chip zaustavljen inace bi bilo oko 35-40% u korist NVIDIA i mid range parira AMDu sada cemo videti kako, po svemu sudeci dobija ga i na papiru a u prodaji duplo vise zaradjuje. Tradicija se nastavlja a NVIDIA gazi stazama Intela gde sada ima vise i memorije i veci klok i bolju prodaju i tecnije igranje i inovacije dok ce AMD ostati mid range platforma na kojoj ce covek stalno da se osvrce da mu memorija radi 500MHz manje SSD ide 100Mb/s sporije procesori slabi za najace konfiguracije. Konzola se smesi. Koji chip ce staviti katanac zavisi od NVIDIA.

Mogao je to biti GK110 da nije preovladala alavost za 150e vise po chipu. Jel uzeti 150e vise po chipu od planiranog zbog mocne atomskesnage konkurencije zaista danas treba da te bog pogleda da se to desi, tj da pljune na konkurenciju. Tj AMD sam na sebe.

Nadamo se da ce GHz Edition uspesno parirati GK110 chipu jel to je taktika AMDa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:54 (Vlada011).
14 godina
protjeran

Dobro necu posedovati nju ali me deli manje od 20h od posedovanja njihove ploce i oko mesec dana od Fermia Classified.

Jel to je brand koji se polako ugradjuje u moj komp, samo to. Po redu, sutra EVGA Z77 FTW ploca i procesor, pa memorija pa grafika pa onda SSD koji izlazi CORSAIR 4 generacija sledeceg meseca.

Taman za moj rodjendan SATA III.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:08 (Vlada011).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ostavit ćeš Obsidian 650D?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako mislis ostaviti, pa CORSAIR je 70% price.

15 godina
neaktivan

Pa mislim uzeti neku ovakvu mrcinu 

Ili ti je to preveliko i ne mislis vodeno {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vlada koliko te plaćaju da ih reklamiraš? {#}

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne. Pricao sam da sam isao 3 puta da ga kupim jel nisam mogao da nadjem Obsidian 650D a imali su 800D.

Nisam mogao kada i stao pored njega. Ja posle Obsidian 650D za 5 god ide mATX ako CORSAIR napravi.

Isto sve mocno samo malo.

Sada znam zasto nema Maximusa. Odlazu ga 4 puta. ASUS je ispraznio prvo selo gladnih na Tajvanu da ugradjuju chip da radi na x16 SLI.

Jel im radi na x8. Bottlenckuje karte u SLI modu za 350e.

GTX680 Classified dobijam i plocu po ceni kao da sam kupio u sred USA bez shippinga i ostalih taksi. {#}

Realno iskreno radim to iz ljubavi i ne treba mi nista ali kada bi CORSAIR i EVGA stavili na papir cifru i ljude koje sam ne nagovorio nego im otvorio oci bez ikakve namere za bilo cim ja mislim da bi bili blago pozitivno sokirano zaradom.

A ASUS bi infarkt udario. Rekli bi unkazio si nas stotine ljudi misli o celofanu i paranoicno gleda na nas HW od sada. Ja mislim da bi rekli sklapamo ti sistem da ne izgovoris vise rec ASUS i ROG.

Ajde za Balkan manje vise, nema mogucnosti, ali Amerikancu je samo dovoljno ubaciti crva u glavu da je neko mogao da mu da chip sa losijim skorom a samo sa EVGA je pitanje srece. Jel on ima izbor, Amerika veliko trziste, jeste ROG ima mnogo fanova, ali mnogi se pitaju zasto su oni dodjavola otvoreni kada to nije skupo, a odgovora nema, znaci mora da su neke zle namere tu i mogucnost malverzacije.

Samo sto ja to radim jel i drugima zelim najbolje kao i sebi a savetujem sta bi ja uradio za sebe ne nesto za drugog zbog necega i neke dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:37 (Vlada011).
17 godina
Vlada011 kaže...

tolko fališ nvidiu i intel, a trenutno imaš sve amd :( ironija da veća ne može biti :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
protjeran

Da ali su ovo zadnji dani a ja sam realan. 

Ja cu jos nedelju dana imati AMD a vec od sutra Intel cu moci da slozim.

NVIDIA je uskoro to, to je ovo leto, kraj. Osetio sam je, vidim razliku.

Dopalo mi se. Besan sam mnogo zbog lazi AMDa, nisam vise to mogao da slusam to zamajavanje. 

Pa 90% zivota sam imao AMD. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:39 (Vlada011).
17 godina
Vlada011 kaže...

Da ali su ovo zadnji dani a ja sam realan. 

Ja cu jos nedelju dana imati AMD a vec od sutra Intel cu moci da slozim.

NVIDIA je uskoro to, to je ovo leto, kraj. Osetio sam je, vidim razliku.

Dopalo mi se.

stari a sada realno, vjerovatno sam na ovom forumu osim hw testera imao najviše hw-a opčenito..

sjećam se izlaska 9800gtx pa 9800gtx nije prošlo 2 dana a kupio sam 3 i stavio u 3 way sli, došo intel i7 920 roknuo sam i njega, kada je izašla gtx 295 odmah sam uzeo i nju platio sam ju 3800kn, cak sam jedno kratko vrijeme imao i quad sli od gtx295...vjerovo ili ne na 790ftw ploci evga ofc... sve to radi cega? nisam osjetio nikakvu razliku amd intel tj nvdia ati tj sadašnji amd.. Npr ja se samo igram na kompu rijetko što radim--- to što je intel u benchu bolji i šta npr neku radnji obavi za 2 sec brže me je diralo kada sam bio par godina mlađi iako sam i sada mlad imam tek 24 godine :(....  

Realna je situacija da je to sve bacanje novca kako god okreneš, samo što eto kurchenje sa benchom prodaje intel.

U gamingu imo to i7 42356546546546 i na kraju ono K da ga mozes kloknut do 634254354563453mhz ionako nema neke koristi... velim ovo sta se prodaje je online kurhcenje sa nebitnim stvarima...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina

E vlada, imam ti EVGA "dvi to vga" konektor, očeš kupiti?

Ali nije ti to obični "dvi to vga" to je classfield verzija, na kojem vga analogni signal izgleda skoro duplo bolje nego na onom smeće HDMI-u što proizvode dijeca iz kineskih sela, još ako ga staviš na Nvidia karticu... {#}

Za tebe će još biti akcijska cijena, jer ti zapravo znaš KOLIKO vrijedi EVGA

Evo ti i slika, ako mi ne vjeruješ {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
28 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Znam da je bacanje para veliko za nepotrebne stvari i bas zato sto imam 32 god hocu da predjem na sistem za naredne 4 god. Tek posle toga cu da gledam novotarije i razmisljam o necemu.

Sada je prilika kada je nova architektura tu  i dovoljno jaka za naredne 3-4 god. CPU su toliko jaki da njih je stvarno bacanje para menjati na ispod 4 god ako je to Intel sa 4 jezgra.

Treba mi nesto sada da se smirim malo duze vreme. Zato jurim neku Classified grafiku i Intel jel za godinu dana ja vise na ovome ne bi mogao da koristim 1920 rezoluciju u gamingu kakav mi treba.

Meni su filteri najbitniji, bitniji od rezolucije znaci ona ide dole ne detalji i ne filteri. A hocu da ostane na HD.

E za 3-4 god ce biti i jace rezolucije meni ce ostati 1920 HD dovoljna da na njemu lepo igram. Sledeci upgrade ce biti verovatno kada Six core bude implementiran u obicnu platformu i DDR4 memorija i sve.

Pre toga nista. Nikakva mala poboljsanja, posle ovoga pravim upgrade kada bude napravljen generaciski skok kao DX9 na DX11 i kada prodje dosta vremena. Nikakvi mali i veci skorovi i optimizovani benchmark.

Ali ovaj AMD je star dve godine platforma i nije nesto na duze staze a necu u pola platformu da kupujem nego kada je izasla i kada imam priliku da uzmem EVGA plocu kao iz Amerike da sam kupio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:34 (Vlada011).
14 godina
neaktivan

Ovaj midrange ostaje high end jos barem 6 mjeseci, GK110 je prekompleksan za desktop trziste, naravno ne znaci da nece izaci, ali......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma ne verujem da cu uzeti GTX680, nemam kesa za to.

Meni je dovoljan 580 Classified. Inace da je izasao GK110 trebalo je njega da kupujemo po ovoj ceni i to je bio pravi upgrade koji bi mi dao mir 5 godina da ne gledam nista.

Jbg AMD je to pokvario, tj omogucio da ne bude tako. Zbog njegove sirovine GK110 je prekompleksan a sledeci ce toliko da im odmakne da ce ga ubaciti u Tesla ili profesionalne kartice jel ce toliko biti jaci od AMDa.

Ali da su se stvari odvijale drugacije od 5870 da je AMD to pratio snagom, inovacijama, da je parirao lepo, imao prodaju kao NVIDIA da smo imali igrice sada bi umesto mid imali GK110 i detalje da se raspametis, jel NVIDIA stalno pokusava da neke stvari iz realnog zivota ubaci u gaming AMD stoji, on je statican, on NVIDIA zadatke je sirovom snagom resavao. Ona sa 1.2V je dosla do 2GHz za GPU. 

Tecnog nikad boljeg igranja.

Da nije Cayman bio downgrade Cypressa i smeh opsti sem u testovima, sto je dokazala i manja cena, jel oni nisu nista napravili tada sem obmane da ce za manju cenu doci naslednik u stvari je dosao overklokovani nestabilni preuredjeni Cypress,  godinu dana su skrkali ni u sta, mogli su svi na godisnji odmor da odu i da zakljucaju sve. Jos su ga oklopili i unakazali i mogucnost overkloka i svega i dodali trosak od 100e ljudima plus tako da je to sve kostalo kao GTX580 da se ohladi. Da se nije pregrejavao dok je NVIDIA radila i radila i razbijala za GTX580 i skaliranjem GTX570 u SLI a AMD malo prebacio tek GTX580 sa HD7970 a NVIDIA otisla jos dalje pa cip ostavila sa strane a mid range stavila kao top sve bi bilo drugacije. AMD je mnogo zakocio razvitak sveta.

I AMD da ne prica nista on se sa V8 trka protiv V6 i gubi. Kao sto njegov V8 na polju procesora ne moze da se primakne Intelovom V4 ma ni u snu, to su godine daleko.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:47 (Vlada011).
14 godina
Vlada011 kaže...

AMD je gotov, on ratuje sa mid range chipom. Mid range chip NVIDIA drzi 4 way rekord.

Zamislite to nad top AMD chipom. Sa Maxwellom idu sa low chipom na AMD a top sele u Profesionalne.

Sve je pocelo pocetkom proleca 2010. Kada je GTX480 Fermi najavio pocetak dominacije nad AMDom.

Cip je imao manu jel se suvise grejao. Prestigao je HD5870 za oko 10%

Posle toga je seks krenuo GTX570 mid na mid 6950 jaci oko 15%, GTX580 top na top HD6970 jaci oko 20% ui nekim verzijama Classified Lightening Extreme.

Onda je doslo pomracenje totalno gde je ceo top chip zaustavljen inace bi bilo oko 35-40% u korist NVIDIA i mid range parira AMDu sada cemo videti kako, po svemu sudeci dobija ga i na papiru a u prodaji duplo vise zaradjuje. Tradicija se nastavlja a NVIDIA gazi stazama Intela gde sada ima vise i memorije i veci klok i bolju prodaju i tecnije igranje i inovacije dok ce AMD ostati mid range platforma na kojoj ce covek stalno da se osvrce da mu memorija radi 500MHz manje SSD ide 100Mb/s sporije procesori slabi za najace konfiguracije. Konzola se smesi. Koji chip ce staviti katanac zavisi od NVIDIA.

Mogao je to biti GK110 da nije preovladala alavost za 150e vise po chipu. Jel uzeti 150e vise po chipu od planiranog zbog mocne atomskesnage konkurencije zaista danas treba da te bog pogleda da se to desi, tj da pljune na konkurenciju. Tj AMD sam na sebe.

Nadamo se da ce GHz Edition uspesno parirati GK110 chipu jel to je taktika AMDa.

79-o si godiste i jos nisi dosa sebi

♠ ♠ ♠ ♠ ♠
15 godina
neaktivan

Čovjek je definitivno, iz nekih sasvim svojih razloga, največi

hardcore ventilator kojeg sam imao (ne)zadovoljstvo pročitati.

hardkor. hardkor.
It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

AMD je postiogao sto niko nije na ovom svetu. Da svojim fanovima da CPU gori nego stariji CPU dve godine, koji se greje vise a i trosi vise tako da ce sada obustaviti proizvodnju Phenoma II i napraviti neki CPU naslednik Bulldozera koji ce po performansama biti kao X6 ne slabiji i on ce 3 god kasnije biti gde je bio i pre uz svo pljeskanje fanova da sada imaju odlican procesor a jedino gde se nikada blize priblizo Intelu to je cena, na 20e je dosao do njega. 

Da li shvatate sta je uradio i da ce 4 godine kasnije stici sam sebe zaobilaznim putem.

Ako bude imao srece bice tako, za to vreme se lobira da testovi pokazu da je on uspeo.

A ne samo to nego je i Intel zakocio u mestu kao i NVIDIA sto je sakrila chip i pravi se luda. 

Njihova steta po drustvo je ogromna, mislim na AMD.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 23:54 (Vlada011).
15 godina
toxic kaže...

stari a sada realno, vjerovatno sam na ovom forumu osim hw testera imao najviše hw-a opčenito..

sjećam se izlaska 9800gtx pa 9800gtx nije prošlo 2 dana a kupio sam 3 i stavio u 3 way sli, došo intel i7 920 roknuo sam i njega, kada je izašla gtx 295 odmah sam uzeo i nju platio sam ju 3800kn, cak sam jedno kratko vrijeme imao i quad sli od gtx295...vjerovo ili ne na 790ftw ploci evga ofc... sve to radi cega? nisam osjetio nikakvu razliku amd intel tj nvdia ati tj sadašnji amd.. Npr ja se samo igram na kompu rijetko što radim--- to što je intel u benchu bolji i šta npr neku radnji obavi za 2 sec brže me je diralo kada sam bio par godina mlađi iako sam i sada mlad imam tek 24 godine :(....  

Realna je situacija da je to sve bacanje novca kako god okreneš, samo što eto kurchenje sa benchom prodaje intel.

U gamingu imo to i7 42356546546546 i na kraju ono K da ga mozes kloknut do 634254354563453mhz ionako nema neke koristi... velim ovo sta se prodaje je online kurhcenje sa nebitnim stvarima...

Griješiš kolega, itekako postoje ljudi kojima je veoma bitno da imaju procesor koji "2" sekunde brže radi neku radnju jer je tim ljudima vrijeme novac a ne igra. Kako je tržište samo regulisalo odnos ponuda-potražnja (ne samo u oblasti hardware-a), na površinu je izbacilo paletu proizvoda koje proizvođači hardware-a nude. Mora se uzeti u obzir da se neko ne razumije u ove stvari, neko nema dovoljno novaca, nekoga i ne zanima a treba mu, neko ima ograničeno tržište, neko je fan jednog proizvođača, neko ima firmu i treba mu najjače dok u drugoj firmi traže najjeftinije.

Prema tvom mišljenju svima na svijetu je dovoljna jedna vrsta procesora i grafike, međutim osim ovog post-a demantuje te i činjenično stanje na tržištu.

15 godina
neaktivan

Nije 2Gz nego 1958Mhz,što je za 42Mhz manje od 2Ghz.
 Tako da GTX 680 nije overclockana na 2ghz nego na 1,958 Ghz.
Barem pročitaj prije nego što izvališ neku glupost. 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Ma ne verujem da cu uzeti GTX680, nemam kesa za to.

Meni je dovoljan 580 Classified. Inace da je izasao GK110 trebalo je njega da kupujemo po ovoj ceni i to je bio pravi upgrade koji bi mi dao mir 5 godina da ne gledam nista.

Jbg AMD je to pokvario, tj omogucio da ne bude tako. Zbog njegove sirovine GK110 je prekompleksan a sledeci ce toliko da im odmakne da ce ga ubaciti u Tesla ili profesionalne kartice jel ce toliko biti jaci od AMDa.

Ali da su se stvari odvijale drugacije od 5870 da je AMD to pratio snagom, inovacijama, da je parirao lepo, imao prodaju kao NVIDIA da smo imali igrice sada bi umesto mid imali GK110 i detalje da se raspametis, jel NVIDIA stalno pokusava da neke stvari iz realnog zivota ubaci u gaming AMD stoji, on je statican, on NVIDIA zadatke je sirovom snagom resavao. Ona sa 1.2V je dosla do 2GHz za GPU. 

Tecnog nikad boljeg igranja.

Da nije Cayman bio downgrade Cypressa i smeh opsti sem u testovima, sto je dokazala i manja cena, jel oni nisu nista napravili tada sem obmane da ce za manju cenu doci naslednik u stvari je dosao overklokovani nestabilni preuredjeni Cypress,  godinu dana su skrkali ni u sta, mogli su svi na godisnji odmor da odu i da zakljucaju sve. Jos su ga oklopili i unakazali i mogucnost overkloka i svega i dodali trosak od 100e ljudima plus tako da je to sve kostalo kao GTX580 da se ohladi. Da se nije pregrejavao dok je NVIDIA radila i radila i razbijala za GTX580 i skaliranjem GTX570 u SLI a AMD malo prebacio tek GTX580 sa HD7970 a NVIDIA otisla jos dalje pa cip ostavila sa strane a mid range stavila kao top sve bi bilo drugacije. AMD je mnogo zakocio razvitak sveta.

I AMD da ne prica nista on se sa V8 trka protiv V6 i gubi. Kao sto njegov V8 na polju procesora ne moze da se primakne Intelovom V4 ma ni u snu, to su godine daleko.

hehe ma nije sa 1.2V, za 2GHz treba daleko veći napon

a napon se tu dizao hardverski, ovo što pokazuje evga precision nije točno

14 godina

Vlada lega, toliko sereš gluposti da je to čudo jedno. Kako ti samo padnu na pamet sva ta sranja ! Do sad asm te manje više branio jel si direktan i lupiš šta misliš, ali sad više stvarno nema smisla {#}. Lupetaš gluposti bez konkurencije i na našem, a bome i po stranim forumima {#}.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Vlada lega, toliko sereš gluposti da je to čudo jedno. Kako ti samo padnu na pamet sva ta sranja ! Do sad asm te manje više branio jel si direktan i lupiš šta misliš, ali sad više stvarno nema smisla {#}. Lupetaš gluposti bez konkurencije i na našem, a bome i po stranim forumima {#}.

link plz {#}

14 godina
neaktivan

Stvarno vlada s tobom nešto nije u redu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel i ja sam nekada voleo AMDa a onda sam prestao da dajem pare slabicima i sirovinama koje su sve slabije.

Zapamtite moje reci, ponavljam vam ZAPAMTITE MOJE RECI. Sledeci cip je 40% jaci top na top jel NVIDIA nece ovo napraviti dva puta. Posle toga ide 50% pa sve veca razlika a onda cu nastaviti razgovor sa vama o AMDu.

Znaci laze EVGA Precision i overkloker 2GHz nije sruseno, trebao je Afterburner da koristi.

To su namestili da laze i ovakav naslov stavili.

world's fastest clocked GPU - 3.5 billion transistors operating at two thousand and two million times per second (2,002 MHz). 

Svi lazu vi govorite istinu. Zapamtite dalje sta vam kazem ovaj chip ce dobaciti do 2100-2200 i to neko drugi ovako. Kako je to bilo i sa 580 Classified. 

A vi imate AMD, razlika izmedju NVIDIA i AMD se uvecava. I dok ne bude bilo kao pre 5-6 god i dok ne bude imao izjednacen i konkurentan procesor sa Intelom on nece biti moj izbor.

Osim sto ste rekli da lupam niste nista rekli na to da je Bulldozer slabiji od Phenoma II za 95% korisnika i da i dan danas pokusavaju nekim testovima da mu uvecaju Performanse.

Setite se lupetannja o WIndows 8 o i vanzemaljskoj tehnologiji za koju svet i softver jos nisu spremni suvise dobrog za vreme u kome je pronadjen.

Sramota bi me bilo da dam takvim ljudima pare. Ne sto su takvi, jel su svi takvi oni, nego jel nije vreme sada za njih, slabi su suvise. 

EVGA GTX680 u Aprilu mesecu 2012 je klokovana na 1958MHz, ovo je Classified model i citajte Precision.

Ne pricamo o meni nego o surovoj istini slabasnog downgradera globalnog zagrevaca, tracitelja resursa za slabiji proizvod na polju procesora i grafike zvanom crveni bogalj AMD koji teskom mukom sa svojim najacim chipom se suprotstavlja onome sto je NVIDIA pre nego sto je videla kakvi su zamislila kao srednju klasu. 

CRVENI BOGALJI PLACITE EVGU NEMATE NETOM ZVONE 2GHz na CLASSIFED KARTI da vam ne kacim vesti od svuda.

http://www.obr-hardware.com/2012/06/firts-2-ghz-gpu-evga-classified-gtx-680.html

Do pre godinu dana sa klokom od 700MHz a AMD sa 900 gotovo je bilo sigurno da ce AMD prvi doci do 2GHz.

Ali lenji inzinjeri su spavali 3 godine i prodavali maglu narodu na svim poljima. Od 5870 nistaa, nikakav napredak.

Od Phenoma II X4 90% korisnika nije nista opipalo vise i dalje od onoga sto Intel ima sa Q procesorima. 

Da mi slucajno niste sintetiku pomenuli jel cu pomenuti Extreme.

Jedva cekam da vidim sta AMD ima da suprotstavi Maxwellu koji je jos veca razlika od Keplera nego ovaj od Fermia.

Jos veci napredak. To ce biti zanimljivo. 

Sta realno sagledati stvari AMD je odlicna budget opcija sve ostalo cao zdravo, dve godine njihove sopstvene najace karte bolje rade na konkurentskim procesorima a slabije su od konkurentski karta.

Ali uvek ce biti ljudi kojima ces moci da prodajes Phenom pa onda slabiji Bulldozer pa napravis opet nesto isto kao Phenom a oni misle da je to uspeh. Dok Intel jedan za drugim jaci za malo ali jaci, kada AMD napravi napredak onda i oni, kao da imaju stek i samo vade i vade kad zatreba. Pa jeste ako Piledriver bude jaci 15% od Bulldozera onda ce X4 Piledriver biti jak kao Phenom II X4.

Sta jel nije tako. Pa ziva istina to svako zna.

Gde si ti otisao do Predsednika covece, ja ne znam ni ko mi je predsednik, niti sam glasao on zna.

Dajte mi drzavljanstvo pa cu da se selim na more, jel moze??? Ja se ne bunim.  

Negde gde je 10C zimi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 5:47 (Vlada011).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice