Najviše 800 kn.
Najviše 800 kn.
Hvala na pomoći.. e sad jeli obično napajanje od 400W dovoljno jako za tu grafu? Po zdravom razumu bi trebalo biti..
Pa mislim da bi trebalo biti dovoljno.......samo mislim, ne mogu ti reci da znam
Vidjet ću koju ću od te dvi grafe uzet.. fala na pomoć
Za 17kn dobijes xfx-icu koja ima dual slot cooler koji prekriva cijeli gpu i memoriju i vrm-ove te ih sve hladi zajedno, i šalje vrući zrak van iz kucista.
znaci na moju maticnu neide cross fire??
znaci na moju maticnu neide cross fire??
aha onda mi je bolje uzet jos jednu hd 4870 sad sam zapeo za to a tek sam kupio novi komp i vec ga idem nadograđivat xD, a 500W ocz napajanje nebi uspjelo drzat cf te dve kartice il?
a jbg onda ak neide sta cu ..........
Ček... ti misliš da sa HD 4870 nećeš nakon godinu dana moći igrat najnovije igre na high?? Nepotrebno ti je još uzimat jednu takvu grafu jer češ sa ovom barem 3-4 godine moći igrati sve na high, ispravi me ako griješim, grafa je čudovište.. ja mislim da nema potrebe da nadograđuješ komp jer je odličan..
heh a sta ja znam neznam kak igre brzo napreduju i tak to... ja sam racuno negdje godinu i pol a ak bude mogo vise odlicno xD
Hehe ne brini ništa.. moj prijatelj ima istu tu grafu, procesor mu je e 8500 i ima 4 gb rama.. rečeno mu je da će mu komp igre vrtit na high još 4-5 god..
jer češ sa ovom barem 3-4 godine moći igrati sve na high, ispravi me ako griješim
rečeno mu je da će mu komp igre vrtit na high još 4-5 god..
Ma o tome hoće li moći na high za 2,3,5 ili 10 godina je najbolje ne voditi brigu i ne zamarati se po meni nego uživati u igri do kada možeš a kad komp postane pre slab onda ramzišljat o nadogradnji... po meni.
9600 gt ili 8800gt
Šteta, baš sam tako mislio dobiti na performansama...
Može li ovo u CF raditi ekstra? GIGABYTE HD 6850 i XFX HD 6850
Kako VAS VOLIM! sve ja pitam nešto vi to tako detaljno objasnite
Može li ovo u CF raditi ekstra? GIGABYTE HD 6850 i XFX HD 6850
Dakako da moze, Nije bitno ako su razliciti brandovi bitno je da je ista kartica (makar nemora bit potpuno ista moze i neka druga).