Battlefield Bad Company 2(Proc,RAM,Graf) zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield Bad Company 2(Proc,RAM,Graf)

Bok svima. Ja imam jako velikih problema s igricom Battlefield bad company 2. Naime jucer sam je instaliro i metnuo sam si graficke detalje na high i rezoluciju na najvecu, ali medutim pocelo mi je jako laggati(stekati). Ja imam Proc: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 3600+2.00 Ghz imam 2.oo GB of RAM Graficku: Nvidia Geforce 7600 GS 256 Mb.
Kasnije metnuo sam graficke detalje igrice na low i smanjio rezoluciju no opet je laggalo(stekalo). Ja sam 100% siguran da je to do graficke kartice jer ova graficka karticaa je vec dosta zastarila. Ja znam da nije do procesora jer su mi neki gameri rekli da Npr neka igrica zahtjeva minimum quad core a ja imam dual core pojavljivat ce mi se bjeli ekran jer nemam jak procesor no naime meni se nije prikazivo bjeli ekran(igrao sam igricu nekih 45 minuta bez pokazivanje bjelog ekrana). Zato mene zanima dali je meni to do graficke ili procesora. Hvala!!!

Igor Dasović

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I usput bi li trebao kupit novu grafu ili proc?.Hvala!!!

Igor Dasović

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Procesor je preslab (Core 2 Duo je minimum iz iskustva za BC2), a grafička je prilično spora i stara.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield Bad Company 2(Proc,RAM,Graf)

Ali slusaj Weky nisi procito ja sam doso i pito one iskusne vrhunske gamere sto ce mi biti ako nemam dovoljno jak procesor za igru? Oni su rekli da ce mi onako igrat cu i odjednom bjeli ekran ce se prijavit onako traja nekih 10 sec i onda opet za minutu opet tako a meni se to nije prikazvalo nikako jer sam igro 45 minuta i nista mi nije bilo samo mi je laggalo(stekalo) a nista od procesora znaci valjda da imam procesor a pitanje je bilo sto trebam novo kupit proc ili graf?

Igor Dasović
15 godina
protjeran

ma decko ti ni sam neznas sta ti pricas

X

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kakav bijeli ekran, to su budalaštine.

Imaš spor proc i grafu. Zamijeni ih i neće ti trzati.

Amen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield Bad Company 2(Proc,RAM,Graf)
Dewey123 kaže...

Ali slusaj Weky nisi procito ja sam doso i pito one iskusne vrhunske gamere sto ce mi biti ako nemam dovoljno jak procesor za igru? Oni su rekli da ce mi onako igrat cu i odjednom bjeli ekran ce se prijavit onako traja nekih 10 sec i onda opet za minutu opet tako a meni se to nije prikazvalo nikako jer sam igro 45 minuta i nista mi nije bilo samo mi je laggalo(stekalo) a nista od procesora znaci valjda da imam procesor a pitanje je bilo sto trebam novo kupit proc ili graf?

Bijeli ekran? Iskusan vrhunski gamer? Prije iskusan vrhunski troll.

E ja cu ti kao iskusan covjek koji se vec jedno 13 godina bavi PCima da te neki iskusan gamer dobro TROLLO.

Ukratno CPU ti je stara krndija, imas premalo rama 2gb je danas nista makar 4 uzmi, grafa ti je prehistoriska.

za BFBC2 ti treba jedno Core Duo ili X4 od athlona, bolje naravno recimo i5 i jedna grafa tima 4850/5770 za 1280×1024 ili 460 GTX za 1920×1080 navodim ove grafe jer su mainstream.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 16:09 (Mew).
16 godina

ja sa mojom konfom sve full osim aa i af na 4x pa jedva navucem nekih 70-80

s tim da ponekad padne na ispod 50

tako da kao prvo,spusti rezoluciju(nisi napiso na kojoj igraš),sve pogasi(aa,af,detalje i ostalo)

i ako to ne pomogne(a vijerovatno nece na tvojoj konfi) onda i spusti rezoluciju,

jer znam da neki igraju na laptopima sa integrusama ali su im likovi kao lego kocke

sve u svemu,komp ti je u banani

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice