ATI XFX 6970 problem zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 6.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ATI XFX 6970 problem

Ljepo ti nju odnesi nazad i reci da fali na njoj backplate tj. plocica sa zadnje strane grafe..

U ovom unboxingu se vidi kako ima backplate

a sto se tice temperature nije grafa kriva, krivo ti je kuciste (imam isti problem s 6870) vidim da dole ispod grafe nemas ugraden vent...stavi jedan koji ce direkt puhat na nju, i ostala mjesta za ventove popuni tako da stvoris propuh u kucistu,,

npr. 3xUpuhuju,a 3xIspuhju..sve ovisi koliko imas mjesta za ventove

EDIT:Vidim da si gledao na yougamers.com daliti pc "moze" pokrenut crysis 2 (naravno da moze {#}) mozda je na toj stranici neki bug, ovo je mnogo bolja STRANICA za takve stvari, pa predlazem da tu pogledas dali ti i tu ocitava da grafa ima 64mb

Brega
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 14:28 (Brega55).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI XFX 6970 problem

Imam ventove od HAF-a 932. Na toj stranici piše da imam 751.7 MB.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ATI XFX 6970 problem
Razer_Copperhead kaže...

Juče sam dobio 6970 karticu i sada imam nekoliko problema. Kad igram Assassin Creed imam 40-60 fps-a, a igra trza, drugo kad testiram na yougamers.com dobijem poruku sa slike (vidi sliku) isto tako imam loš frame rate u Metrou 2033. Zašto mi se to događa? Još me zanima da li mi na grafičkoj mora biti ona crna plastika (backplate)?

čudi me koje komponente imaš,,ako ih imaš.,,, pa imaš takvih problema i još pitaš nas da ti rješimo probleme,,,,mislim da ti fali znanja,,,,

ja sam imao uvijek najjače grafe pa nikad nisam imao takvih problema., a ako sam i imao riješio sam ih,instalacijom novih windowsa ili drivera

još nešto ,metro je hebeno zahtijevna igra koja koristi maximalno računalo,,,probaj sam riješit ,za ubuduće

15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Nakon 5 min. FurMarka sam imao 95 stupnjeva. Da li je to puno i hoću li vratititi grafičku u trgovinu? Zna li netko zašto nemam backplate na grafičkoj?

vrati grafu jer nije to za tebe dečec  

17 godina
neaktivan
Enthusiastxx kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Juče sam dobio 6970 karticu i sada imam nekoliko problema. Kad igram Assassin Creed imam 40-60 fps-a, a igra trza, drugo kad testiram na yougamers.com dobijem poruku sa slike (vidi sliku) isto tako imam loš frame rate u Metrou 2033. Zašto mi se to događa? Još me zanima da li mi na grafičkoj mora biti ona crna plastika (backplate)?

čudi me koje komponente imaš,,ako ih imaš.,,, pa imaš takvih problema i još pitaš nas da ti rješimo probleme,,,,mislim da ti fali znanja,,,,

ja sam imao uvijek najjače grafe pa nikad nisam imao takvih problema., a ako sam i imao riješio sam ih,instalacijom novih windowsa ili drivera

još nešto ,metro je hebeno zahtijevna igra koja koristi maximalno računalo,,,probaj sam riješit ,za ubuduće

Glavno da ga ti imaš. Da nisam provao sve ne bih pitao. Čak sam provao i CPU overklokirat, ali bez pomaka. Ne brine me Metro jer znam koliko je zahtjevan nego druge igre koje nisu zahtjevne i imam dosta fpsa, a sve jedno blokiraju.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 15:04 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Imam ventove od HAF-a 932. Na toj stranici piše da imam 751.7 MB.

Sve 6970 referentnog dizajna imaju backplate i lako moguće da je već netko derao po kartici pošto ga nemaš. Vjerojatno polako izlaze custom grafe bez backplatea na PCB-u no jasno je vidljivo da je tvoja referentna sa smeđim PCB-om i prepoznatljivim hladnjakom.

Temperature su ti previsoke za vent na auto postavkama. Nemogu ti sa sigurnošću reći temperature od 6970 no 6950 koja bi trebala biti max 5 stupnjeva hladnija Furmarkala je na 79c s auto fanom na sobnoj temperaturi (ili malko ispod).

Znam slučaj kad se njub igrao s grafom pa je zamijenio tvorinčki nanesenu termalnu pastu s nekim još većim sranjem i dobio kiflu od temperatura. Sve mi se čini da ti je neko ordinirao po grafi. Nosi to nazad i kaži imam previsoke temperature, igre mi trzaju, nemam backplatea.

Enthusiastxx kaže...

vrati grafu jer nije to za tebe dečec  

Dečec, mnogo si pametan zato odhe.

16 godina

odnesi grafu i navedi sve sto ti je ati gamer rekao + da dobijes bsod kad instaliras zadnje drivere!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

Prvo sam imao 11.3 koji su izišli prije koji dan, a zatim sam provao s 11.1 da vidim da li je ista situacija i s njima. Problem je što mi Assassin Creed s tih 40-60 sličica često zatrokira, a Metro 2033 je ne igriv na DX 11. Ja nemam backplate na svojoj XFX 6970 kartici. {#} U 3d marku 11 imam oko 5202 boda. Da li je to dobro za ovu karticu?

Ma nešto ti ne valja onda sa GPU nije to normalno da sa tim drajverima koji meni radili na HD6950 imaš tako nizak FPS i da ti na 60 igre trokiraju. Nosi to u trgovinu nazadxD

Btw Metro sam igrao sa GTX460 768MB na DX11 sa 30 avg tako da ako tebi nije igriv sa HD6970 neznam što bih ti rekao nego da ti GPU nije ispravan. Drajveri su mi radili i 11.1 i 11.2 i sada 11.4 beta 1/2

Za 3DMark11 je dobar score. Ja imam 4500 marka sa HD6950 i puno slabijim procesorom tako da ti je score tu relevantan u potpunosti;-)

i know i know a dirty word hello how low?
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:19 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Evo slike!?

Jesam napisao sa straznje strane kucista 2 puta? ajde ti to ponovno slikaj.. {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Evo slike!?

Jesam napisao sa straznje strane kucista 2 puta? ajde ti to ponovno slikaj.. {#}

Ovakva mi je sražnja strana grafičke.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 8:01 (Razer_Copperhead).
17 godina
protjeran
ATI XFX 6970 problem

il predji na nv gtx 560 ti... lol

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
dokly kaže...

da, dobra kartica {#}

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
17 godina
protjeran
Bugofil kaže...
dokly kaže...

da, dobra kartica {#}

I meni bi bilo bolje da sam ostao na GTX460 i GT240 za fiziku{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice