...imam monitor čija je rezolucija 2048x1152...nikako nemogu namjestiti tu rezoluciju...najviše što mogu podesiti je 1920x1080.....please help!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...imam monitor čija je rezolucija 2048x1152...nikako nemogu namjestiti tu rezoluciju...najviše što mogu podesiti je 1920x1080.....please help!
upravljačka ploča > personalizacija > postavke prikaza > razlučivost (tu odaberi maksimalnu, tj. 2048 x 1152 piksela) > stisni ''u redu''
nažalost ne pomaže....ne nudi se ta rezolucija.....viša od full hd je jedino u izborniku 2048x155 i nešto......ne znam kaj da radim.....
O kojem se monitoru točno radi?
Jesi probao podesit u CCC?
Instaliraj monitor, to jest - na CDu koji si dobio s njim se nalazi INF fajl koji će driveru reći koje su mu podržane razlučivosti. Ako nemaš CD, skini sa sajta proizvođača.
Ako ti stoji u Device manageru da je Plug'n'Play monitor, onda moraš imati sreće da ti prepozna radnu razlučivost.
A preko kojeg porta si ga spojio, HDMI ili DVI ??? Ako je HDMI preko te rezolucije neče iči.
ništa od ovog svega...nemogu vjerovati da ja jedini imam monitor sa tom rezolucijom..........
Koji monitor je u pitanju?
Kao sto je kolega rekao, ako je spojen HDMI-em, onda preko fullHD-a ne ide..jedino ako ga spojis DVI-em..
Ako vec je na DVI, onda ti je problem samo u driverima..i kartice i monitora..cak monitora i nebi trebalo, po mojoj pretpostavci..
I da, koji monitor, da i mi to vidimo?