ASUS GeForce GTX 560 ili

poruka: 23
|
čitano: 3.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili ASUS GeForce GTX 550 Ti?

Uzimam si grafičku pa si dvouim između ove dvije ovdje...

Zanima me dali može GTX 550 moći tijerati na ultra Bf3 beta isto kao i ova GTX 560 jer nemam baš iskustva s grafama {#}, i dali je bolje od ove iako je razlika 500kn između njih dvije dali se isplati uzeti ovu jefitiniju ili ovu skuplju ,dali ima razilke u jačini između njih. Iako planiram uz grafu kupiti si i ovaj procersor:

Procesor AMD Phenom II X6 1090T , socket AM3, 3.2Ghz, 9MB black

Nakraju ovog svega oću pitati dali će mi više jamčit 560 GTX grafa da mogu tijerati ultra sve[buduće naslove]  ili je ne moram kupovati ako i ova može s dobrim fpsom?

Hvala...

vorpen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

GTX550 je 50% slabija od 560.

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ASUS GeForce GTX 560 ili

Naravno da se ne razumiješ 550 je dosta slabija i ne može na ultra.

Uzmi 560 ali ti obavezno, i biti ćeš zadovoljan duže vrijeme.

1 0 hvala 0
14 godina
Re: ASUS GeForce GTX 560 ili

GTX 550Ti je i više od 50% slabija od GTX 560 Ti. S GTx 560 Ti i sa tvojim X6 procesorom  ćeš se moć ljepo igrat sve igre {#}.

15 godina
ASUS GeForce GTX 560 ili

Uzmi gtx560 i uzivaj{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Naravno da se ne razumiješ 550 je dosta slabija i ne može na ultra.

Uzmi 560 ali ti obavezno, i biti ćeš zadovoljan duže vrijeme.

Da, mislim da bi onda bilo pametno uzeti novije izdanje GTX 560. Btw

Imam matičnu staru 2 i pol godine gigabiyt[ne mogu joj naći točno ime ali sam je platio 600kn prije 2 i pol godine, dali će moći imati na sebi četverojezgrene iako je šestero izašao poslje da ne kupujem novu matičnu -.-] će moći primati 6x AMD procesore to jest šesterojezgrene il ida uzmem četvero jezgreni. Kavka je razlika između te dvije jezgre dali će mi to išta promjenit...{#}?

vorpen
15 godina
ASUS GeForce GTX 560 ili

Tocan naziv maticne mozes pogledat u CPU-Zu , Everestu i tak tim programima...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ASUS GeForce GTX 560 ili

Samo da napomenem: imao sam dotične GTX550 Ti i GTX560 (non Ti) nakon nje jer mi nije bila dosta za igre na Full HD.

Ja sam ciljao na dobru kupnju uz male novce ali sam se ipak prešao pa sam morao upgradeati GPU.

Sada sam na HD6850 ATi OC-ed i moram reč i više nego zadovoljan s igranjem. Sve vrti na preko 30 FPS-ova čak i Crysis 2 na toj rezoluciji:P

I da btw za usporedbu HD6850 OC je još slabija od obične GTX560 tako da nemoš fulat niti ako ciljaš na 1920X1080;)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 18:15 (Doc Holiday).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Znači da je ASUS GeForce GTX 560 slabije od RAdeona tvog ili jer ako je onda mi je bolje uzeti tu s kojom mogu tijerati na većoj rezoluciji i HD ili može i ova to preko 30 fpsa?

vorpen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Nije slabija, jača je gtx-ica. Koje imaš napajanje? Što se tiče ploče pogledaj koji je točno model jer za phenoma x6 je poželjna ploča sa 8+2 naponskom regulacijom ako misliš oc-at.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Mislim da cu si uzeti intelov proc ne AMD... Intelov je bolji za igre....

vorpen

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ris kaže...

Odkad to?

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
ris kaže...

Odkad to?

od 2006 god do danas.. iako mala je razlika jel grafa obavlja veci dio posla..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 20:32 (=xfact=).
14 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Mene zanima moze li fortron napajanje od 400w gurati gtx560 , 460 i tu radeonku gore ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Amir_Aerox kaže...

Mene zanima moze li fortron napajanje od 400w gurati gtx560 , 460 i tu radeonku gore ?

Da.

14 godina

Zavisi točno koji model i koliko je staro. Ali ja nebih  se baš zadržao dugo na tom napajanju sa Phenomom X4  i nekom dobrom grafom ! To napajanje je previše na knap za tako nešta.

16 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Zavisi točno koji model i koliko je staro. Ali ja nebih  se baš zadržao dugo na tom napajanju sa Phenomom X4  i nekom dobrom grafom ! To napajanje je previše na knap za tako nešta.

Nije naveo model, ali ja u hr nisam vidio ništa osim BS400 ili apn400, a to drži milijun posto. Ako je neki puno stariji onda može biti upitno.

14 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Imao sam 4890 radeonku koja je dosta velik potrosac cini mi se...prodao sam je drugu koji ima 560 ili 580w neznam sad al preko 500 i njemu se pc restartirao vise puta tokom igranja....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Amir_Aerox kaže...

Imao sam 4890 radeonku koja je dosta velik potrosac cini mi se...prodao sam je drugu koji ima 560 ili 580w neznam sad al preko 500 i njemu se pc restartirao vise puta tokom igranja....

Što uopće nema veze s napajanjem.

14 godina
protjeran
Jakovp kaže...
Amir_Aerox kaže...

A nego s čime ima onda veze?:DD

Amir noname napajanje je jako slabe kvalitete i ne ispostavlja punih 560-580 vata snage. Radije da je uzeo slabiju karticu nego se sada mučit muku sa novcima i davati 400-500 kuna za brand napajanje koji goni HD4890 pogotovo ako mu je mašina imalo overklokana?{#}

16 godina
odjavljen
Doc Holiday kaže...
Jakovp kaže...
Amir_Aerox kaže...

Amir noname napajanje je jako slabe kvalitete i ne ispostavlja punih 560-580 vata snage. Radije da je uzeo slabiju karticu nego se sada mučit muku sa novcima i davati 400-500 kuna za brand napajanje koji goni HD4890 pogotovo ako mu je mašina imalo overklokana?{#}

E jbg, nije napisao da je no name... Pa ne čitam ja misli..(uvijek)

14 godina
protjeran
Jakovp kaže...
Doc Holiday kaže...
Jakovp kaže...
Amir_Aerox kaže...

E jbg, nije napisao da je no name... Pa ne čitam ja misli..(uvijek)

Ako se na 4890 samo tijekom igranja PC sam od sebe restarta u čem bi mogo bit problem? Napajanje od 580W bi to trebalo držati iako čisto i ja sumnjam da je problem u napajanju ako je tolike snage čak i da je no-nameXD

15 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 560 ili

Xilence 580w?..Model napajanja..Ili napajanje ili temperature..Jedno od toga je..

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:22 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice