Neću ovdje tolerirati rat među GPU klanovima stoga malo ohladite tenzije ili brišem poruke
HVALA
Neću ovdje tolerirati rat među GPU klanovima stoga malo ohladite tenzije ili brišem poruke
HVALA
u pravu si, nemamo što serendat ako se tema zove 460 club
isprika od mene
Evo ja malo proba BF1 s ovom mojom RX460-kom, originalan bios i stok postavke grafe
Test 1: Monte Grappa 64 igrača na automatskim medium postavkama
Test 2: Monte Grappa 64 igrača na LOW
Na slikama imate postavke i rezultat mjeren FRAPS-om
Moj zaključak je da ova grafa osim na totalnim LOW postavkama nema šta tražiti u Battlefieldu 1, mada je igrivo i na medium al povremeno trzne slika a to nevolim
Mislim nemoguce da je tako losa graficka.
Evo moja Gigabyte R9 270x isto stock Na High detaljima Fraps Benchmark dx11 2016-12-17 14:40:50 - bf1
Frames: 6649 - Time: 120000ms - Avg: 55.408 - Min: 47 - Max: 69 sad cu sa CF benchmark uraditi
Evo ja malo proba BF1 s ovom mojom RX460-kom, originalan bios i stok postavke grafe
Test 1: Monte Grappa 64 igrača na automatskim medium postavkama
Test 2: Monte Grappa 64 igrača na LOW
Na slikama imate postavke i rezultat mjeren FRAPS-om
Moj zaključak je da ova grafa osim na totalnim LOW postavkama nema šta tražiti u Battlefieldu 1, mada je igrivo i na medium al povremeno trzne slika a to nevolim
Mislim nemoguce da je tako losa graficka.
Evo moja Gigabyte R9 270x isto stock Na High detaljima Fraps Benchmark dx11 2016-12-17 14:40:50 - bf1
Frames: 6649 - Time: 120000ms - Avg: 55.408 - Min: 47 - Max: 69 sad cu sa CF benchmark uraditi
Zašto nebi bilo moguće ??? Pa vidiš postavke i rezultat
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
gpuboss malo drugacije kaze http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-Radeon-R9-270X ali eto ako vi tako mislite.
gpuboss malo drugacije kaze http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-460-vs-Radeon-R9-270X ali eto ako vi tako mislite.
Pogledaj ovo i vidi kako stoji protiv 270-ke bez x a znamo da je ona slabija od tvoje.
Ova rx460 je za gledanje filmova i ništa drugo, eventualno tetris mogu zaigrat s njom.
Doduše nije ni kupljena za igranje
Prije bih rekao da su prethodnici 7790 i r7 260x
za 'dječji' komp i 720p gaming k'o stvorena..
za 'dječji' komp i 720p gaming k'o stvorena..
Ma dobra je i za većinu igara na 1080, mislim ne igraju svi onih par igara koje služe više manje samo za bench.
Pa što se čudite perfomansama RX 460, pa to je isto što i R9 260X samo ima nešto noviju arhikteturu,više taktove i u principu je perfomansama blizu sda več stare HD7850,R9 265.
Fight with the best,die like the rest!
Rodjak koji se bavi racunalima (radi u jednom servisu) preporucija mi je Sapphire, sad i vidim zasto :)
Kupio sam na kraju ipak ovu.....
http://www.mindfactory.de/product_info.php/4GB-XFX-Radeon-RX-460-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1134702.html
doci ce do petka, a onda bang bang
hehehehehehehehehe
Ja moju Asusicu proda
Si ju otključao? I koja je to igra?
Ok, vidim, bf4. Na koliko fpsa radi?
Nisam, na dvd-u sa driverima nalazi se i program za flashanje njenog biosa, nekom drugom prilikom cu to napraviti, sada ne, zadovoljan sam vidjenim prilikom igranja :D..
Pogodio sam sa kupnjom ove kartice, bio je jednom clanak o njoj na Bug-u i strpljivo sam ceka da se pojavi u prodaji. Temperatura nakon sat igranja na 1080p60 i postavkama na "high" u Battlefield 4 (AA je bio iskljucen) i Mantle aktiviran, je 55°C, ventilator je tih. Mala kompaktna kartica koja je za 118€, ispunila sva moja ocekivanja. Palac gori za AMD 
http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-460-4gb-sf-rx-460p4tfg5
Poz,ima Sapphire
RX 470 4 GB Nitro+
Koji program slican mSI afterburning da koristim ?Ima li Sapphire neki svoj ?
Poz,ima Sapphire
RX 470 4 GB Nitro+
Sapphire trixx
neda mi se
Poz,ima Sapphire
RX 470 4 GB Nitro+
Sapphire trixx
Skinuo sam Trixx ali nema opciju da mi pokazuje temp. u systray ?!
Ima li neki bolji program ?
Zasto MSI Afterburning isto ne pokazuje temp a prepoznao je uredno karticu ?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Dole desno, kod sata !Taskbar !