AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 660.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

LOL, fakat ste . Ja pređem dobru igru dva puta obavezno a prokleti WOT igram već tri godine ko budala...taman ga deinstaliram da igram neš drugo pa me neš počne grist i onda ga skidam ponovno LOL.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
eywa33 kaže...

No to za grižnju...Svi se mi nekad grizemo malo i čovjek je takav, šta ćeš! Al isto nakon grižnje dođe uživanje u hardwareu u kojeg smo ulupali svoje plaće. No moram priznat jednu činjenicu. Naime otkad sam složio svoj PC tako da mi može vrtit sve igre na pristojim detaljima i fps-u, prestao sam igrat tako učestalo kao prije. Nemam neku volju prelazit franšize, koliko god bile dobre i ispeglane... Pokrenem igru, vidim kako lijepo ide i izgleda, i onda se vratim na bug.hr i komentiram kako je nova igra dobra... Jel se nekome slično događa?

Tu sam 

Nego evo ja sam neki dan pop i sav piratski sadržaj maknuo sa pc-a, dakle igre, filmove, muziku sve što ima veze sa piratima ja više nisam tu...

iskljucivo od sada pa na dalje sam odlucio platiti ako mi se igra svida.

Imam tonu stream servisa, youtube sto je free i onih koji se sasvim malo placaju.

Za igre prije nego kupim su tu twitch pa kupim ono sto zelim igrati i to je to. sad lijepo imam xbox one u kombinaciji sa pc-om i fakat znam odigrati nesto a ovako samo skidaj i gledaj i visi po bug forumu i usporeduj sa drugima i kupuj hebeni hw a ne treba ti ...

Nema pirata, nema više glupih kupnji to je moja novogodišnja odluka..

13 godina
Valentin17 kaže...
eywa33 kaže...

Naime otkad sam složio svoj PC tako da mi može vrtit sve igre na pristojim detaljima i fps-u, prestao sam igrat tako učestalo kao prije

Odrastanje, ja ne igram skoro pa ništa već 15 godina, jednostavno nemam volje niti živaca za to više.

Danas mi je bitnije u računalu imati dobar procesor, dosta RAMa, veći SSD, kvalitetnu matičnu, napajanje, kućište, za vanjsku grafu me zaboli ona stvar,

uopće mi nije potrebna, posao se odradi na poslu i to je to.

Nedo BOG !!! Iš sotono s tim zrelim upotrebom računala odavle !

Ljudi, ignorirajte Valentina puko je ko kokica...

13 godina
protjeran
I opet offtopic u ovoj temi, strasno, :) no kad je vec tako i ja sam od siline losih igara isao polirat ovaj i7 4790k! Lol...
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina

Ja isto ponekad poliram nešto ali ne procesor 

Unlock the Power Within
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ne bih rekao da je do starenja, znam more ljudi koji su dosta stariji od mene pa igraju redovno uz sve svoje obaveze (stari mi ima 60god. i još uvijek igra Age of Empires -,-). Ja također otkako sam sve sastavio nemam neke motivacije krenut nešto igrat. Igra mi se al mi se neda kretat hahah pa nekad totalno bezveze uđem u neki mediocre rpg i izgubim pola dana nesvjesno

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 16:46 (D3lBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
I opet offtopic u ovoj temi, strasno, :) no kad je vec tako i ja sam od siline losih igara isao polirat ovaj i7 4790k! Lol...

To sam si i mislio za tebe . Brijem da onaj betelfild pokreneš samo kad ima 64 igrača na serveru da vidiš koliko imaš fps i da je igranje gotovo na tjedan dana 

A sve OK, pitanje je tko je blesaviji, vi kojima su igre dosadile pa sad forsirate iste iako ste svjesni da je to iza vas pa će te potražiti nešto drugo u životu, ili mi koji ta govna i dalje igramo 

edit

to me podsjetilo na vic o starom čovjeku koji je cijeli život igrao LOTO i dobio veliki zgoditak kao stari deda. Za dobitak je napravio javni WC u mjestu, kad su ga pitali zašto to? Pa veli kad već nisam dobio kao mlad dok mi je trebalo, nek pišaju sad svi na moj zgoditak 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 16:49 (XXX).
17 godina

ja sam  takodjer odjebo pirarte

mjuza.- yt,mixcloud,soundcloud,deezer + kupnja cd-a

filmovi, serije:netflix + kupnja bd-a

igre: steam,origin,uplay,gogs + kupnja istih

win10-orginal

i jos par app isto

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 16:59 (4mal).
12 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

No to za grižnju...Svi se mi nekad grizemo malo i čovjek je takav, šta ćeš! Al isto nakon grižnje dođe uživanje u hardwareu u kojeg smo ulupali svoje plaće. No moram priznat jednu činjenicu. Naime otkad sam složio svoj PC tako da mi može vrtit sve igre na pristojim detaljima i fps-u, prestao sam igrat tako učestalo kao prije. Nemam neku volju prelazit franšize, koliko god bile dobre i ispeglane... Pokrenem igru, vidim kako lijepo ide i izgleda, i onda se vratim na bug.hr i komentiram kako je nova igra dobra... Jel se nekome slično događa?

E vidis, nikad nisam gledal na to tak. Sad kad razmislim od kak sam kupil 390 ne igram tolko ove igre za koje je ustvari bila kupljena. 

Moram reci isto da nije to zbog starenja, cak niti obaveza. Uvijek se nadje vremena za "noulajfanje". Ono zasto mi se ne igra je brutalno dugi loading ili neki cutscene na pocetku igre kojega se nemre preskociti. Dodje mi volja za GTA V (imam 400h na steamu nekim cudom) i onda se sjetim loadinga od 4-5 min i prodje me volja za solo igranje, jedino ako je drustvo online pa reko ajde malo... Single player se loada za 30 sec, al sam bio 90 sati u singleplayeru i fakat vise nemam kaj raditi tam. I onda zaigram ETS2 u kojem doslovno nema loadinga (prodje 10 sec od pokretanja igre do igranja) ili CS:GO, a sad na kraju jos najvise igram LoL. Doduse pocel sam streamati jer imam bolji net nego prije itd., al to je vise razloga zbog kojih igram nego zbog volje (long time competitive igrac i na razini EU... ).

Na starom laptopu sam provel vise vremena u high end igrama na nekom balansu performansi i kvalitete (high sa 30-40 FPS), nego sad kad sam ciljano nabavil grafu za Ultra 1080p 60 FPS gaming. Al jbg, i dalje se trosi na igre (700 kn na zadnjem steam saleu, ni sam ne znam zakaj, cinilo mi se malo u eurima, onda je na kartici to ispalo 694 kn pa me strefilo skoro) pa kad ti dopi*de glupani na MP igrama odem chillat u singleplayere. Ak nis drugo nafrljim sve na ultra i buljim u grafiku 10 minuta i divim se 60 FPS-a. Bar necemu sluzi grafa... 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
DarthMarkus kaže...
Ljudi, ignorirajte Valentina puko je ko kokica...

Puko sam ti ja odavno. Nisi prvi koji mi je to danas rekao.

Imam BF4 Premium, stoji mi bezveze, kupio dok je bio po 20 dolara, a ako uspijem odigrati 10 min to je dobro, igram jako dobro,

ali jednostavno nemam volje za to, radije upalim HTPC pa skinem koji film i to pogledam.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 17:07 (Valentin17).
13 godina
protjeran
XXX kaže...
Stjepanj kaže...

To sam si i mislio za tebe . Brijem da onaj betelfild pokreneš samo kad ima 64 igrača na serveru da vidiš koliko imaš fps i da je igranje gotovo na tjedan dana 

A sve OK, pitanje je tko je blesaviji, vi kojima su igre dosadile pa sad forsirate iste iako ste svjesni da je to iza vas pa će te potražiti nešto drugo u životu, ili mi koji ta govna i dalje igramo 

moram priznati da sam vecinu sto trenutno imam na kompu presao

, neke pokrenem s vremena na vrijeme ovisi o raspolozenju i vremenu! no trenutno veci postotak otpada na bf3/4, sc2, gta5!

benchmark folder ne zelim uopce pokazivati sad odoh ispolirati 2600k!lp

13 godina

Niste prestali igrati igre zbog godina, nego igre nemaju dusu vise 

Ja sve instalirao sredio, godisnji sad malo da gejmam i nakon dva dana shvatim da je sve bezveze, instaliram Diablo 2 i zdravo real life na par dana. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
10 0 hvala 6
12 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Niste prestali igrati igre zbog godina, nego igre nemaju dusu vise 

Ja sve instalirao sredio, godisnji sad malo da gejmam i nakon dva dana shvatim da je sve bezveze, instaliram Diablo 2 i zdravo real life na par dana. 

Vječna ljubav... Nikad neću zaboravit dan kad mi je STARI, za rođendan, posve slučajno kupio dvi igre koje su na kraju ispale jedne od najboljih ikada (meni) - Diablo 2 i Freelancer... Nakon njih, ni jedna igra mi nije ostavila tako sladak okus... A hardware na kojem sam ih igrao - bolje da ne govorim. Al svejedno sam uživao više nego sad. Sad, do čega može bit... da, rekao bih prezasićenost nebitnih detalja koje samo odvlače pažnju. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
XXX kaže...

Daj nam snimi te zvuke pa postaj ovdje.

Neznam kako dodati zvuk ili video,

da mi samo slike

17 godina
Danas su igre kao i filmovi, efekata ko dreka a priča za k..c!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
7 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Možda je to ono ljudsko prokletstvo što se vuče od djetinstva.

Kad netko drugi ima neku posebnu igračku, mi je baš jako želimo. Kad dođemo do nje, ubrzo je bacimo na pod.

Tako i s ovim. Dok smo bili na nekom jadu od konfiguracije ili laptopu, nadali smo se kako ćemo jednog dana nabaviti nešto puno puno bolje i onda ćemo moći što god poželimo, a u trenutku kad to nabavimo, onda nam je kao i s onom igračkom: "meh, mislim da ću u krevet ranije večeras" :D

Cogito ergo ludo
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina

Ovo je dobra ponuda.
Sapphire Fury za tu cijenu, mislim da ne postoji apsolutno nista bolje u tom cjenovnom rangu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U čemu je štos, zašto je kilu novaca jeftinije nego kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
_mark0_69 kaže...

U čemu je štos, zašto je kilu novaca jeftinije nego kod nas?

Pa kupi tu ako je bitno jeftinije. Poštarina i malo veći PDV od francuskog podići će ti to na oko 530 eura... dođe ti doma.

13 godina

Ne znam za Sapphire, ali recimo za Asus mozes ostvariti garanciju kod glavnog distributera. Uz prilozen racun i ID proizvoda dobijes sva prava ali naravno uz prethodnu konsultaciju sa dobavljacem jer ne mogu sve radnje vani to da ostvare, npr ebay ne moze ali amazon moze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Znam da nespada u ovu temu ali nigdi nemogu naci za r9 280 non-x

uglavnon imam GIGABYTE Radeon R9 280 WINDFORCE x3 koju sam oc na 1125mhz procesor i 1350(5400)mhz memoriju,ventilatore sam stavija na 65% kad igram najzahtijevnije igre jer iznad toga mi je pebucno iako je i ovo dosta bucno, ali temprature mi znaju nekad dosegnut 72/73 C iako ne stalno pa me zanima jer to za ovu grafu prevelika tempratura i dali se more ostetit graficka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Wayto XD kaže...

Znam da nespada u ovu temu ali nigdi nemogu naci za r9 280 non-x

uglavnon imam GIGABYTE Radeon R9 280 WINDFORCE x3 koju sam oc na 1125mhz procesor i 1350(5400)mhz memoriju,ventilatore sam stavija na 65% kad igram najzahtijevnije igre jer iznad toga mi je pebucno iako je i ovo dosta bucno, ali temprature mi znaju nekad dosegnut 72/73 C iako ne stalno pa me zanima jer to za ovu grafu prevelika tempratura i dali se more ostetit graficka

nije previse, to je normalna temperatura za taj cip i tu izvedbu! jedino neznam kako ti je rijeseno hladnje unutar kucista!

13 godina
protjeran

Dakle ako netko nije primjetio najavljeno pojeftinjenje iz AMD-a je doslo i kod nas 

tocnije evo R9 Nano model je pojeftinila s 5400kn na 4700kn! navalite!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

Dakle ako netko nije primjetio najavljeno pojeftinjenje iz AMD-a je doslo i kod nas 

tocnije evo R9 Nano model je pojeftinila s 5400kn na 4700kn! navalite!

Nije to još to...To sniženje je praktički od drugog dana najave (čitaj : mućka), a ako se sjećate bila je ta cijena prije nekih mj. dana pa su opet digli...

IMHO to još treba ić dolje....

Digresija - dobili smo i trix NANO, odnosno najveći i najrobusniji air cooler koji sam vidio u životu na nano kartici, hehehe...Eh ti likovi koji slažu cijenik 

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-r9-nano-4g-hbm-pcie-hdmi--triple-dp-full-retail/101926

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 11:05 (DarthMarkus).
17 godina

Instar nije nis bolji sa tipfelerima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

Instar nije nis bolji sa tipfelerima 

A zipa ovo - http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4863278_-radeon-r9-nano-4096mb-hbm-his-digital.html 

,dakle 3800 kn...

15 godina
neaktivan

Koji je stabilan underclock video memorije 390X i napona video memorije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

..................

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina

jebenica

Moj PC