AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 680.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Pa tu ti je BF3 1920x 1200

i7 2600K 3.4 GHz

min 54 avg 68

Athlon 2 X2 265 3.3 GHz

min 43 avg 67

Snaga tih CPU-a je nebo i zemlja, na vecim rezama bi razlika bila jos manja.... sve ovisi od igre. Jednostavno je, u normalnoj PC igri (ne emulacija, ne port, ne neoptimizacija i sl), GPU ce uvijek biti boji izbor za FPS-e, procesor uvijek manji odnosno dovoljan je neki prosjecni novi CPU i to je to.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:23 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD Radeon HD 7000

Pa i trebalo bi tako bit da ti za igranje igara treba nekakv dobar prosječan CPU, a ne neki od 3000kn ! Sve je to politika lopova da narod svake godine kupuje drugo računalo.

16 godina
AMD Radeon HD 7000

1. Moj i5 2500K + GTX 460 768MB = FAIL ZA PC IGRE iz razloga sto nije bas balansirano, mogao sam za isti novac dobiti veci FPS.... npr. neki AMD proc i jaci GPU.

Ali zato...

2. Moj i5 2500K + GTX 460 768MB (dakle, nVidia) = WIN ZA CONSOLE EMULATORE..... konkretno N64, GC, PS1, PS2 i Wii, AMD procesori su tu slabiji od Intela kod emulacije i mnogi emulatori imaju problema s ATI/AMD karticama zbog ne bas savrsenih drivera.

EDIT:

Primjer:

PCSX2 SVN Changelog:
r5341
GSDx: ATI strikes again. Workaround for ATI sampler bug, the same bug I found in palette sampling earlier.

This may make gsdx slightly slower for everyone (I don't know an easy way to restrict this to affected systems), especially if using 8-bit textures.

KRAJ

i5 2500 K je trenutno "overkill" za PC igre, mislim, to isto mogu i slabiji Intel/AMD procesori...... nemam problema s GTX 460 (jos) ali mogao bih imati u skoroj buducnosti, tko zna...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:34 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

nedavno sam uzeo AMD FX X8 3.1gHz black edition + sapphire HD 7850 i imam srece sta nisam uzimao ikakav intel proc jer bi me doslo duplo skuplje od AMD a razlika je nikakva... AMD ftw

p.s. ako cete uzimat ovaj AMD OBAVEZNO novi hladnjak!

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

nedavno sam uzeo AMD FX X8 3.1gHz black edition + sapphire HD 7850 i imam srece sta nisam uzimao ikakav intel proc jer bi me doslo duplo skuplje od AMD a razlika je nikakva... AMD ftw

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesi ti koristio jedno vrijeme taj stock cooler ?

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
jesam, zasto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na koliko stupnjeva je držao CPU ?? Pretpostavljam da je bio i glasan kao avion {#}. Kakav imaš sada ??

13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

pozz

FX 8120 nema ispod 1280 kn, što je manje od 400 kn jeftinije od 2500K, a 2500K je u igrama bolji od FX 8150 koji je ujedno i skuplji, tako da ne znam o čemu pričaš kad kažeš da je razlika nikakva i da je Intel skuplji... Činjenica je da Intel jede AMD za doručak što se tiče procesora, jednostavno su predaleko pobjegli u CPU utrci. Ne želim biti Intel fanboy nego je to realno stanje stvari. Srećom, AMD i dalje pravi odlične GPU-e.

16 godina
AMD Radeon HD 7000

Cinjenica je takoder da su 90% igara na PC-u portovi, sto ce reci da igra cesto mijesa GPU i CPU posao, odnosno vecinu stvari zna usmjeravati neopravdano na CPU, a jedno i drugo ne zna iskristiti u potpunosti..... bas kao sto to rade emulatori sto je i razlog zasto neka PC igra ne izgleda 5x bolje ili vise (karikiram) jer hardver bi to tehnicki mogao omoguciti na PC-u.... no, praksa je skroz drukcija, rijetke su igre gdje se bas primjeti drasticnija razlika na PC-u usporedujuci ga s PS3/xbox360 (osim ako je AA ukljucen, detalji na uber ultra, physx, hdr i sl... ali za to trebas imati dosta skuplji PC nego sto dode jedna konzola), to je sve opet razlog sto smo prisiljeni mijenjati komponente na racunalu svako malo, a vidi cuda, PS3 je isti vec 6-7 god (biti ce vjerojatno i 8-9 god dok ne dode PS4, mozda ga jos i odgode). Port ce uvijek biti neuspjesan koliko-toliko..... pogledajmo portove sa Xbox 360 na PS3, igra izgleda losija na PS3 ili vise-manje ista bez obzira sto je PS3 generalno jaca knzola, slicno je i s xbox360 portovima na PC-u, igra izgleda nesto bolja na PC-u jer ipak hardverski dosta jaci ili izgleda osjetno/dosta bolja, a optimizacija joj je za plakati odnosno vec mozes razmisljati o novom GPU/CPU :S.......da,  teselacija ce netko reci, ehm, na to se mogu samo nasmijati jer je to zahtjevno do bola, igre jedva da to i koriste (jos nisam vidio pravu teselaciju poput onog benchmark alata u igrama). Tako da, jedino sto PC verziji zbilja pomaze pobijediti konzole jest AA, Physx, HDR, ne znam... sjene i jos par sitnica (naranvo i mis/tipkovnica u pojedinim igrama)....... a sto se tice DX 11 i FULL HD-a je samo po sebi nista (pogotov FULL HD, i to je vise marketing), DX 9 igre znaju generalno izgledati bolje od DX 10 i DX 11 igara, pravi primjer Witcher 2. Mogu oni implementirati only DX 11 igru, ali to bi znacilo da ce sve ostale graficke kartice biti zakinute sto ce se odraziti na jos slabiju prodaju PC igara, sjetimo se npr. Crytek-a s Crysis-om koji je pokusao bas tu stvar, poslije je Crysis 2 izasao kao port na PC-u, a prvi Crysis su portali na konzole... zasto? bolja zarada i ne bas tako velika zainteresiranost za "cutting edge" grafiku na PC-u kao sto neki misle, ocigledno je da im mainstream donosi vecu zaradu. Pitanje je samo, je li pojedina igra zbilja vrijedna biti "only DX 11? ja bih rekao, definitivno ne kada DX 11/nova tehnologija ne znaci bolji uspjeh za developere/izdavace sto je dokazano trilijun puta (drugo smo mi koji uvijek prizeljkujemo drasticnu razliku na PC-u i sl, a nesto nas precesto razocaraju).....

Intel mozda zdere AMD procesore sto se tice raznih Win programa/alata i emulacije i sl, istina je da se AMD bas i nije proslavio sa FX serijom jer i5 2500K ne dode puno skuplje, a i sam korisnik (@shimeface npr.) preporucuje zamjenu coolera na FX-u. No, svejedno, u PC igrama jaci CPU bas i ne znaci mnogo s obzirom da polako 1080p postaje standard (samo je pitanje vremena kada ce standard postati jos veci), a to znaci da ce jaci CPU i slabiji CPU u igrama biti sve vise i vise slicni na vecim rezama u igrama (tako je uvijek bilo dosada, zasto bi od sada bilo drukcije?)...... npr u Metro 2033 ti i5 2500K nece biti nista bolji od AMD FX serije. Ja sobno ne znam bas niti jednu jedinu igru koja zna iskoristiti sve jezgre i GPU-e u potpunosti, igru koja ima pravu podrsku za teselaciju (kad kazem pravu, tako i mislim) itd...

Vidi ovo (obrati posebnu pozornost na rezolucije i igre tipa Metro 2033, Dirt 3:

http://www.anandtech.com/show/4955/the-bulldozer-review-amd-fx8150-tested/8

http://www.tomshardware.com/reviews/sandy-bridge-core-i7-2600k-core-i5-2500k,2833-18.html

http://www.legionhardware.com/articles_pages/metro_2033_performance_guide,9.html

Zakljucak: jasno se vidi da kod vecine igara, da sto je veca rezolucija, CPU-i su medusobno vise slicni (ako ne i isti), u nekim starijim igrama je Intel bolji, ali to je vec daleko iznad 60 FPS-a.... a je li potrebno imati vise od 60 FPS-a ako posjedujes 60 Hz monitor? (vecina ljudi)... kratko i jasno, NE!

Volio bih ja da nije tako jer ono, imam i5 2500K, ne? ali realno..... nece bas biti puno bolji... opet, kako god okrenes, neces pogrijesiti niti s jednim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 8:18 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

Ne uzimaju se jači procesori samo za igre. Ako se uzima računalo samo za igre, onda je vjerojatno bolje kupiti neku konzolu i to je to.

0 2 hvala 0
16 godina
Sil kaže...

Ne uzimaju se jači procesori samo za igre. Ako se uzima računalo samo za igre, onda je vjerojatno bolje kupiti neku konzolu i to je to.

Pa to nitko nije niti rekao, ovo je tema o HD 7000, sto to drugo znaci nego igre.... a i vecina ce ici na te novije kartice ili high end modele opcenito upravo zbog igara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:16 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...
Sil kaže...

Pa to nitko nije niti rekao, ovo je tema o HD 7000, sto to drugo znaci nego igre.... a i vecina ce ici na te novije kartice ili high end modele opcenito upravo zbog igara.

Ma sve pet, ali većina postova iz tabora onih koji govore kako ne treba jači procesor me podsjećaju na Bill Gatesa kad je rekao da ne treba više memorije svojevremeno dok je još DOS bio u igri... Samo ne treba biti isključiv.

16 godina
AMD Radeon HD 7000

Bitan jest, ali isto tako je bitan i omjer ulozenog i dobivenog... npr. meni bi bilo bolje za PC igre da imam AMD CPU i jaci GPU (bilo AMD ili nVidia... iako preferiram nVidiju zbog boljih drivera, AMD kartice ne kaskaju sto se tice performansi...), zapravo, jedino gdje kaskaju zapravo jest AMD procesori kada sve zbrojimo i oduzmemo jer FX zna biti gori od Phenoma, ali opet ne toliko da ce sve radnje obavljati losije od Intela, u igrama na viskokim rezolucijama su prakticki svi podjednaki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

3d mark je uzet kao mjerilo, prerastao sam to, za tvoj info.

Ja mislim da si ti jedini koji tvrdi da je gaming iskustvo isto i sa AMD i Intelom (na tri hardware foruma sam uporedo, jedan od njih je OCN sa 250k korisnika), pogotovo SB/IB generacija, ali bilo kako bilo svakom svoje.

Sto se tice 100% usage, moze on biti, ali opet tvrdim da ja u 90% igara sa HD 7950 imam fluidniji gameplay. Ali kao sto rekoh, svakom svoje, tebi valja, ti si zadovoljan i stavimo tacku na tu pricu.

btw da se ukljucim u pricu o TF coolerima, TFIII je tisi od TFIV.

Okey, ako ti tako misliš... Imaš odličan i bolji proc od mene što je činjenica, imaš bolju ploću (daleko bolju) a imaš ddr3 memoriju.. Doduše ddr2 nasprem ddr3 baš i nema neka razlike ali opet novije je bolje ajmo tako reći.

Jedina stvar u kojoj ja imam prednost je grafička kartica... nebi trebalo biti čudno što bi ti sa hd7950 mogao imati veci minimanlni fps pogotovo ako je tvoja grafa kloknuta.. Ali opet ne možeš se mjeriti samnom iz razloga što moja grafa radi na prevelikim takovima i to sa svojom hd7950 jednostavno ne možeš stiči.. imaš bench tu na forumu koji uopce na zahtjeva proc a to je heaven benchmark probja pa vidi. Isto tako postoje igre koje ne trebaju procesorsku snagu kao avp a ima ih još gdje apsolutno ne možeš ništa napraviti da bi ti sa svojom konfom imao fludiniji gameplay.. U Metrou također jako teško zbog toga što se tamo sve vrtio oko 1-2 fpsa više manje.

Ali ima igara u kojima taj tvoj proc bi možda i igrao ulogu veću npr neka strategija tipa starcraft II gdje je i hd 7950 i hd 7970 više nego dovoljne za tu igru i tu bi tvoj procesor iz raznih razloga dolazio možda više do izražaja al ivelim nisam siguran jer nisam testirao.. Niti nemam volje..

Imaš svekupno gledano mocnije racunalo i uživaj.

Lp,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
toxic kaže...

Okey, ako ti tako misliš... Imaš odličan i bolji proc od mene što je činjenica, imaš bolju ploću (daleko bolju) a imaš ddr3 memoriju.. Doduše ddr2 nasprem ddr3 baš i nema neka razlike ali opet novije je bolje ajmo tako reći.

Jedina stvar u kojoj ja imam prednost je grafička kartica... nebi trebalo biti čudno što bi ti sa hd7950 mogao imati veci minimanlni fps pogotovo ako je tvoja grafa kloknuta.. Ali opet ne možeš se mjeriti samnom iz razloga što moja grafa radi na prevelikim takovima i to sa svojom hd7950 jednostavno ne možeš stiči.. imaš bench tu na forumu koji uopce na zahtjeva proc a to je heaven benchmark probja pa vidi. Isto tako postoje igre koje ne trebaju procesorsku snagu kao avp a ima ih još gdje apsolutno ne možeš ništa napraviti da bi ti sa svojom konfom imao fludiniji gameplay.. U Metrou također jako teško zbog toga što se tamo sve vrtio oko 1-2 fpsa više manje.

Ali ima igara u kojima taj tvoj proc bi možda i igrao ulogu veću npr neka strategija tipa starcraft II gdje je i hd 7950 i hd 7970 više nego dovoljne za tu igru i tu bi tvoj procesor iz raznih razloga dolazio možda više do izražaja al ivelim nisam siguran jer nisam testirao.. Niti nemam volje..

Lp,

Malo si previše samokritičan{#}, bome tvoja konfa nije za odbacit, i komotno može parirat leopardovoj..

13 godina
neaktivan

znam ja da je intel u prednosti nad AMD-om u vezi procesora ali ja kad sam uzimao proc, 2500k su bili oko 2000kn na vise.... kad kazem da je razlika nikakva u tome sto pokrecem BILO KOJU novu igru na HD rezoluciji i max detaljima bez ikakvih problema na (ovako od oka jer nisam nikada mjerio niti se time bas bavim) minimalno 40-50fps.... sve ostalo me ne zanima, plus sta danas vecina aplikacija ne podrzava 8 jezgri a bude u novije vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:24 (shimeface).
13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Na koliko stupnjeva je držao CPU ?? Pretpostavljam da je bio i glasan kao avion {#}. Kakav imaš sada ??

u aplikaciji bez problema ide na 60, 65 pa i vise.... a stock hladnjak, ko da jumbo jet pored tebe (osobno, mene to uopce ne smeta)... nemam nikakav, odnosno imam stock ali sam stavio stolni ventilator ispred kucista, neide iznad 50-ak stupnjeva, provjereno! :D

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Mene jedino muči dali HD 7870 vrijedi tih 400kn više od HD 7850? Mislim za tu razliku mogu ubosti neki SSD čak.

Ne vrijedi. Ili uzmi HD7850 2GB ili čekaj da cijena HD7870 malo padne. Za 300ak Kn više od HD7870 imaš Sapp. HD7950 Dual-X 3GB.

lovac82 kaže...

Samo googlajte CPU scaling..... sad bas i ne testiram, ali prije sam testirao s e2180, q6660 i q9400... prevelike razlike nema na viskoim rezolucijama, a mnoge igre koje i podrzavaju vise jezgri o ne znaju iskoristiti kako bi trebale tako da nula bodova. U nekim igrama se razlika primjerti vec na 1440×900, a u nekim tek sa 1920×1200 /1920 1080 ili naravno vise.... ovisi od igre do igre, a FPS u mnogim slucajevima, ne samo da bde priblizno isti, vec bude DOSLOVNO ISTI na odredenoj rezoluciji!

Sada ove bas najnovije igre nisam testirao, ali sumnjam da se mnogo promijenilo jer drugi to testiraju i danas, a nema bas pretjeranih razlika (google..). U nekim igrama clockanje ne naci nista, bez obzira sto ste clockali za 30-50 %

Isti su u igrama koje su optimizirane za Dual Core procesore, u igrama optimiziranim za Quadove toga E2180 Q6600 i Q9400 fino šišaju.

The Dark Knight
13 godina
protjeran
toxic kaže...

Lp,

Toxic, imati ces bolje rezove od leoparda sa tim Phenomom @ 4GHZ i HD7970 nego on sa 7950 i 3570K jer se 90% igara jos uvijek bazira na GPU pa je clocked Quad Core itekako dovoljan.Uvijek postoje iznimke u kojima ce 2500K dati bolji score od tvoga ali ti imas bolji setup, nesto sitno ali bolji gledajuci generalno sada.Vezano za DDRII, nemas ama bas nikakve gubitke naspram DDRIII memorije, u igrama ne.

clock2much
17 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Uvijek postoje iznimke u kojima ce 2500K dati bolji score od tvoga ali ti imas bolji setup, nesto sitno ali bolji gledajuci generalno sada.

Phenom X4 @ 4GHz + defaultna HD7970 bolji setup od i5-3570k + ASUS HD7950 DCII Top? Ne želim sad na dugo i široko, ali po kojoj logici? Zar nebi radije imao puno jači proc i HD7950 sa extra hlađenjem nego neki tamo rastrošni phenom X4 (koji je uz to puno slabiji od ivy-a) i tvornički bučnu HD7970?

17 godina
Penryn kaže...
Vegeta kaže...

Uvijek postoje iznimke u kojima ce 2500K dati bolji score od tvoga ali ti imas bolji setup, nesto sitno ali bolji gledajuci generalno sada.

Phenom X4 @ 4GHz + defaultna HD7970 bolji setup od i5-3570k + ASUS HD7950 DCII Top? Ne želim sad na dugo i široko, ali po kojoj logici? Zar nebi radije imao puno jači proc i HD7950 sa extra hlađenjem nego neki tamo rastrošni phenom X4 (koji je uz to puno slabiji od ivy-a) i tvornički bučnu HD7970?

Info, ja svoje racunalo drzim u odvojenoj sobi cujem ga manje od komarca tj uopce ga ne cujem. A sad da... Ta njegova hd7950 top se ne može nositi sa mojom hd7970 jer radi na 1ghz defaultno 24/7 on neznam koliko da klokne svoju hd7950 ne može dostići moju ali.... ima i5 3570k

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Info, ja svoje racunalo drzim u odvojenoj sobi cujem ga manje od komarca tj uopce ga ne cujem. A sad da... Ta njegova hd7950 top se ne može nositi sa mojom hd7970 jer radi na 1ghz defaultno 24/7 on neznam koliko da klokne svoju hd7950 ne može dostići moju ali.... ima i5 3570k

Hoćeš reć da je tvoj veći? {#}

Ma, ne želim u off-topic, samo kažem da bi ja bez razmišljanja prije uzeo njegov setup nego tvoj, jer je balansiraniji, a HD7970 ionako nije toliko primjetno brža od HD7950. Je nekoliko fps-a, al opet što gura jedna gurat će i druga, što neće jedna neće ni druga.

13 godina
neaktivan
Sil kaže...

Kompjuter je po svemu #1 platforma za igre i nijedna konzola mu ne drži svijeću.

17 godina
Sublime kaže...
Sil kaže...

Kompjuter je po svemu #1 platforma za igre i nijedna konzola mu ne drži svijeću.

Užitak igranja nba2k na ps3+velika plazma i ja udobno smješten na kauču se ne može mjeriti sa igranjem iste igre na računalu. Na nekom popustu sam uzeo isti naslov i za računalo i nije to to. Isto valjda vrijedi i za trkaće naslove. Ono gdje priznajem prednost računalu su fps naslovi kao i mmorpg žanr. Ali kad se već toliko priča o isplativosti za igre, zar nije bolje uzeti ps3 koji recimo košta manje od jedne pristojne grafičke. ;)

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Slažem se, konzole su bolje za sportske igre, utrke i tučnjave, a ja sam vjerojatno subjektivan jer su to žanrovi koji me najmanje zanimaju (osim Tekkena naravno! :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sil kaže...
Sublime kaže...
Sil kaže...

Užitak igranja nba2k na ps3+velika plazma i ja udobno smješten na kauču se ne može mjeriti sa igranjem iste igre na računalu. Na nekom popustu sam uzeo isti naslov i za računalo i nije to to. Isto valjda vrijedi i za trkaće naslove. Ono gdje priznajem prednost računalu su fps naslovi kao i mmorpg žanr. Ali kad se već toliko priča o isplativosti za igre, zar nije bolje uzeti ps3 koji recimo košta manje od jedne pristojne grafičke. ;)

Ali opet, ne vjerujem da netko PC koristi samo za igre.

14 godina

Što se tiče tih raznih review-a po netu. Odem na Anandtech npr. i čitam malo o svom procesoru review. Igra je DIRT 3, grafu su imali mislim GTX 580. I sad gledam ono kao niska reza i detalji da do izražaja dođe CPU. Oni imaju rezultate gdje jedan i5 2500K daje oko 170 ili 180 fps nisam siguran više napamet, a FX 8150 oko 110 fps ili tako nešto. Ja stavim iste postavke ( u biti slične ne baš identične ), imam GTX 560 Ti umjereno clockanu. Evo šta sam ja dobio:

Dirt3 ultra low quality 1680 x 1050:  avg-162 fps, min-116 fps 17300

A ovo je link sa Anantecha

http://www.anandtech.com/show/4955/the-bulldozer-review-amd-fx8150-tested/8

Dakle ja sa ultra low detaljima i na rezi koja je viša dobjem slične frameove sa FX 6100 stock i slabijom grafom, nego oni sa još nižom rezom. Da idem na tu rezu koju su oni testirali, mogu dobit ili isto frameova ili malo više. Tako da nemojte se u potpunosti oslanjati na svakakve članke sa neta. A za 1080p gaming je Phenom II X4 BE najbolji izbor. Idu u pravilu na oko 4.0Ghz i kao takav pogoni sve igre redom na visokim detaljima. Bolje je imat brži CPU to bez sumnje, ali na samo igranje to još nema bitan efekat da bi se trebalo davat 2000 kn za CPU ako komp služi uglavnom za igre. Tko ideš baš u extreme tipa SLI ili CF sa grafama tipa GTX 680 i HD 7970, on naraveno neće štedjeti niti na procesoru. Da sa nadovežem na prethodni post, zašto se trkaće igre bolje igraju na PS3 ????

15 godina
itomic009 kaže...

Da sa nadovežem na prethodni post, zašto se trkaće igre bolje igraju na PS3 ????

Meni je n puta lakše vozit sa gljivama na dualshock nego na tipkovnici, i neke trkaće igre nemaju split screen na PC.

Šalalallalalalalallalaa.
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...
itomic009 kaže...

Da sa nadovežem na prethodni post, zašto se trkaće igre bolje igraju na PS3 ????

Meni je n puta lakše vozit sa gljivama na dualshock nego na tipkovnici, i neke trkaće igre nemaju split screen na PC.

Slazem se, ja se pravo mucim na tipkovnici, dok na playu bez po frke na gljive.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice