- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve su vam to male razlike, svaka HD 7850 se dobro clocka tako da...
Istina i priznajem dugo sam je čekao samo malo sam sad razočaran kad sam skužio da je najjeftinija u magazin rs za 3000 kn oko 600 kn skuplja od obične msi 7870,moram priznati veliko razočaranje.
ostale 7870 kao i msi 7870 nema gpu reactor kao ni tf IV hladnjak al ipak ni to ne vrijedi 600 kn.
A ona ide bez greske na 1150/1350.
ne ide preko 46°C, budem probao i više, ako ću htjet igrat i na ultra.
ali sam čuo da je bio problem sa mrežom pa su bile manje performanse ovih dana, pitaj boga oće sad letit :D
ma te safirke su bolje od msi-a
Bit ce zanimljivo vidit performance boost sa 12.7 beta driverima za 7000 seriju, narocito za 7970. ko prvi vidi bencheve na netu, nek izbaci ode link, pretrpan sam ispitima pa nemam kad trazit to =)
Bit ce zanimljivo vidit performance boost sa 12.7 beta driverima za 7000 seriju, narocito za 7970. ko prvi vidi bencheve na netu, nek izbaci ode link, pretrpan sam ispitima pa nemam kad trazit to =)
12.7 beta su već vani, imam ih na disku al mi se neda instalirat kad s trenutnima sve klizi
AMD’s driver team deserves to take this weekend off. Its beta Catalyst 12.7 build does stellar things to the performance of several games in our benchmark suite. No longer is Nvidia’s GeForce GTX 670 faster than the Radeon HD 7970. And, in fact, these new drivers are largely responsible for the Radeon HD 7970 GHz Edition card outmaneuvering GeForce GTX 680 in most of the tests we ran.
http://blogs.amd.com/play/2012/06/28/the-new-catalyst/
Dole ti pise o novim 12.7 beta driverima koji jos nisu zavrseni. Imas dole grafikone, evo i citat:
"In addition to all of the stability fixes described above, 12.7 also introduces significant performance improvements for multiple generations of AMD Radeon™ graphics products. In fact, 12.7 is the highest-performing driver we’ve ever released! That means that you will see higher framerates in the games you love to play, more performance in applications, and improved system responsiveness. Put simply, users looking to get the most out of their GPU would be wise to install AMD Catalyst™ 12.7."
Eh, sad je pitanje što uzeti nakon tog pdatea drivera. 7770 ili 6850?
Ja bih i dalje na HD6850 !
13 | HD6850 |
---|---|
9 | HD7770 |
HD 6850, zeru je jača, ima podršku za novije gluposti (isto kao 7770).
Ja bi isa na novije, zbog toga sta ce noviji driveri biti vise usmjereni na gcn, kartica manje trosi, ima bolji oc potencijal i jako nisku idle potrosnju.
Lol, zanimljivi driveri - boost od 50% u Skyrimu za HD7700 seriju? Ajde da i to vidimo.
Lol, zanimljivi driveri - boost od 50% u Skyrimu za HD7700 seriju? Ajde da i to vidimo.
Nećeš se toga nagledati.
Ja bi isa na 7770, posebno kad se ASUS DC verzija nade za 900kn (Supernet cini mi se). OC potencijal joj je gigantski, cooler odlican.
Nećeš se toga nagledati.
A tko zna - nije valjda da lažu.
Jako blizu, iako mi nije na odmet dati još 250 kn pa kupit 6870? I mislim da bi trebali izbacit 7790/7830 što prije da upotpune tu rupu.
Jako blizu, iako mi nije na odmet dati još 250 kn pa kupit 6870? I mislim da bi trebali izbacit 7790/7830 što prije da upotpune tu rupu.
Kada tek izađu cijene će biti više, tako da ćeš morati čekati.
Rezolucija ?
Ako je ispod 1080P kupi nereferentnu HD 7770 i uživaj !
CPU ce mu ionako biti bottleneck.
Nisam vidia.
Ništa kupovat dok ne skupi pare za Quada ili i3 sa HT-om.
CPU ce mu ionako biti bottleneck.
Sve novo kupujem, osim napajanja.
Rezolucija monitora ?
Rezolucija monitora ?
Full HD.
Full HD.
Kupi HD 6850 onda i dobro ju clockni.
Na toj rezoluciji bi bio odličan i3 sa HT-om.
Full HD.
Kupi HD 6850 onda i dobro ju clockni.
Na toj rezoluciji bi bio odličan i3 sa HT-om.
Ili u mom slučaju Phenom 2 sa prave 4 jezgre.
Ili u mom slučaju Phenom 2 sa prave 4 jezgre.
Phenom + 6850 je kombinacija koja ce savrseno funkcionirati.