SHARK,sam sebi kenjaš u usta-molim te prestani....za benč se potpuno slažem da treba čekat da netko na forumu napravi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SHARK,sam sebi kenjaš u usta-molim te prestani....za benč se potpuno slažem da treba čekat da netko na forumu napravi
Kulture malo, ili se vrati na livadu.
ON Topic:
Stigao MSI TF3 HD 7950 OC u ADM
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11184
Takt tvornicki dignut na 880MHz.
Takodjer su im dosle i Z77 i H77 MSi ploce.
Kulture malo, ili se vrati na livadu.
ON Topic:
Stigao MSI TF3 HD 7950 OC u ADM
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11184
Takt tvornicki dignut na 880MHz.
Takodjer su im dosle i Z77 i H77 MSi ploce.
Slušaj,već si postao "troll"na ovom postu,tako da te molim da odeš na kulinarku i tamo nastaviš lijepo....
U vezi akcije u Portiu, neznam koliko je dobro uzeti karticu sa stock coolerom http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806792 ,ali opet možda je naznaka da cjena ide dole...
Bolje kupiti referentnu XFX HD 7970 za 100 kuna vise nego clockat TFIII 7950 da dodes na razinu HD 7970.To je barem moje misljenje iako su obe super kartice.
Bolje kupiti referentnu XFX HD 7970 za 100 kuna vise nego clockat TFIII 7950 da dodes na razinu HD 7970.To je barem moje misljenje iako su obe super kartice.
Tu si u pravu,al ja sam mislio na nivo 7970+...
ma frajer se stalno zahebava najzeci mi je kada baci kutiju i onda stavi efekt loma xD
Oh muko, bit češ moja!
Jedini nedostatak lightning serije je bio backplate.
To su riješili, savršeno!
Jest, ovo je ludilo kartica. Ako jos padnu cijene, phew.
BTW ignorirajte muziku u videu :)
zato bi ignorirali drumbica samo takva :)
kakva mjuza takva i kartica
zato bi ignorirali drumbica samo takva :)
kakva mjuza takva i kartica
Je, sad sam skuzio smisao: "put your hands in the air if you want it right now. eo, eo,eo, cumc, cumc" hahaha
Kad dođe kod nas bit će isto ko i referentna možda 200,300 kn više.
Znači cirka 4k kn.
Dakle, suska se da ce AMD kontrirati izlazak GTX 680 sa dual GPU HD 7990 koja ce imati dva chipa 79xx serije.
Specifikacije ukratko:
Core clock - 850 MHz
Memory clock - 1250 MHz (5 GHz eff.)
6 GB GDDR memory (2x3 GB)
2x384-bit
PCIe 3.0
62 compute units
4096 (2048x2) stream processors
256 (128x2) texture units
64 (32x2) full color ROPs
Length - 11,5"
Cijena: $850(huh)
takodjer se suska da ce nVidia odmah izbaciti dvoglavi Kepler GK104 kao odgovor.
http://www.tomshardware.com/news/Radeon-HD-7990-Kepler-GTX680,15032.html
Slika mi djelu kao montaza. Ali ce ovo biti monstrum.
Slika mi djelu kao montaza. Ali ce ovo biti monstrum.
Najvjerojatnije i jest montaza. Takodjer i cijena je monstruozna.
i opet ce se nac neki dilkan koji ce je kupit :D a 7970cf je jace od istog
Ja ju čekam već dugo vremena,uzimam čim iziđe,osim ako Nvidia ne iznenadi pozamašno sa svojim keplerom.
Ocito ih jos ima na lageru.Ne proizvode se sigurno vise.
Ja ju čekam već dugo vremena,uzimam čim iziđe,osim ako Nvidia ne iznenadi pozamašno sa svojim keplerom.
a sta ce ti kad imas 1 monitor samo ! bolje ti je u CF ich
a sta ce ti kad imas 1 monitor samo ! bolje ti je u CF ich
Šta bi ja sa dva monitora ?
Treba mi grafička koja gura BF3 na ULTRA pro 1080 na 60+ FPS.(trenutno to jedino rade starije dvoglave kartice ili pak OCana 7970.
7970 to radi na knap,a 590 i 6990 rade to uz skup TDP i uskoro će biti zamijenjene sa novom serijom uz istu cijenu i ugrubo 50% boljim performansma.Čim 680 iziđe cijene če početi padati pa će i 7990 biti oko 6500kn što nije strašno s obzirom da je do prije mjesec.dva 7970 koštala 5000kn pa se svejedno prodavala.
7990 če imati slabije performanse nego 7970 CF,ali če i koštati manje.Manje bitno od činjenice da meni drugi PCIex ne radi niti mi se da zahebavati sa reklamacijom a sa 7990 na novu grafičku ne moram misliti 3 godine.
ako ne kupujes grafe cesto onda se isplati
al doci ce i ona na 5 vrlo brzo , kojih 2,3 mj poslje izlaska

Nacekat ces za GTX 685, jer to je GK 110, koji tek dolazi krajem godine, mozda cak i tek pocetkom sljedece godine, ali on bio trebao biti monstrum, 2304 cuda core, 512 bitna sabirnica.

i oce 8 seriju ... nadam se krajem tekuche godine