AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 680.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
M4X kaže...

koji su vam naponi?

1.087V u mene.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 8:27 (Leopard_st).
17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
M4X kaže...

koji su vam naponi?

1.087V u mene.

to znači skoro svaka ima drugačije

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Leopard_st kaže...
M4X kaže...

koji su vam naponi?

1.087V u mene.

to znači skoro svaka ima drugačije

Yup, moja nazalost puca na 1000 Mhz u trecem loopu 3d mark vantage, malu cu napona dodat da to ustabilim.

14 godina
protjeran

ASUS DCII je trebalo da je za klasu bolje od referentnih i sta to ponovo treba da povuce ASUS i kada je povukao.

To se resava tako sto nova serija istog chipa bude ispravljena a ko kupi na pocetku jebiga kao i za revizije maticnih.

Jel su ponovo raspustili kontrolu da bi izbacili njihov ponos sto pre referentnim modelima.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 9:12 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

ASUS DCII je trebalo da je za klasu bolje od referentnih i sta to ponovo treba da povuce ASUS i kada je povukao.

To se resava tako sto nova serija istog chipa bude ispravljena a ko kupi na pocetku jebiga kao i za revizije maticnih.

Jel su ponovo raspustili kontrolu da bi izbacili njihov ponos sto pre referentnim modelima.

Jbg, vlada, ne pravi Evga Radeone.

17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

prvi primjerci su uvijek najbolji šta se tiče oc-a

ja mogu na 1050/1575MHz za sve osim za BF3 moram spustit na 1030-1040,neznam zašto se samo na njemu ruši

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 9:49 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja mogu na 1050/1575MHz za sve osim za BF3 moram spustit na 1030-1040,neznam zašto se samo na njemu ruši

Hahah i u mene ista stvar, a jos koristim starij u karticu..

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

Ti si sretan pravo druze, eno ista ta karta kao u tebe na xbit labsu na stock naponu samo mogla ici do 940. Evo ja sam na 1000 MHz, malo sam podigao napon, i za sada je stabilno, temp je i dalje super, kao i buka.

17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
M4X kaže...

Ti si sretan pravo druze, eno ista ta karta kao u tebe na xbit labsu na stock naponu samo mogla ici do 940. Evo ja sam na 1000 MHz, malo sam podigao napon, i za sada je stabilno, temp je i dalje super, kao i buka.

da ali je njima default napon 993mV izgleda

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Leopard_st kaže...
M4X kaže...

da ali je njima default napon 993mV izgleda

Da, ali nije bas napon mjerilo.

17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...

na koliko si dignuo? jesi probao koliko ide najviše?

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Leopard_st kaže...

E pa sad je problem sto najvise sa naponom mogu ici na 1.168V i to samo mogu u Asus GPU Tweak, cekam novu verziju MSI AB da mogu ici vise, nisam nish specijalno probal do koliko ide. OS mi je pun smeca, pa cu benchat kad stavim svijez OS. Iako je ovo masina i na stock clockovima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:49 (Leopard_st).
17 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
M4X kaže...
Leopard_st kaže...

E pa sad je problem sto najvise sa naponom mogu ici na 1.168V i to samo mogu u Asus GPU Tweak, cekam novu verziju MSI AB da mogu ici vise, nisam nish specijalno probal do koliko ide. OS mi je pun smeca, pa cu benchat kad stavim svijez OS.

ja koristim sapphire trix,probaj,mislim da 99% podržava i ostale grafičke,možeš do 1300mV

https://www.sapphireselectclub.com/ssc/TriXX/TriXX.aspx

13 godina

Evo,već danas cjene odoše gore,b**ti vladu,povisite cjenu svega-al ne dirajte "hardware"

14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Evo,već danas cjene odoše gore,b**ti vladu,povisite cjenu svega-al ne dirajte "hardware"

Dan nakon sto sam je narucio je poskupila ova moja DC2, nego evo ima u BiH ovde ova ista kao u mene, cijena sitnica: 1119KM, a to je puno kuna.

13 godina

Sad pazi biznisa-iz Srbije prevest u Bih

17 godina
protjeran
Vlada011 kaže...

Nvidia ako izbaci bolju kartu 5% ne verujem da su toliko ludi da mogu za single da stave 600e. Prodace karti koliko su i 590 prodali.

Sto znaci da ako oni izbace cenu 500-550e AMD ce da jos dosta spusti svoje a i Nvidia nece ostati na njenoj ceni pricam za 7970 jel to je segment ili GTX580 karti koje mene zanimaju.

E kad ga nvidija izbaci. Nadam se da nece biti veci potop od Ferminatora. Inace bilo bi super da ga i izbaci sto prije i da stvarno srusi ciene AMDu koje su prilicno bolesne zato kaj se GTX580 ne mogu prodavati u bescjenje pa HD7950 drzi cijenu koje je zapravo i vise nego "povoljna"

ATiGamer kaže...

Pa i nije tako hladna kad sam je malo bolje istestirao, otprilike su temperature kao i tebi, u Furmarku max 80c al vent nije naročito tih. Premda je ovo samo toliko da vidim kakva je kartica generalno jer za par dana ide Xtreme Plus na nju

Znaci "ipak che da se greje" :D A i nije to loshe barem znamo da je kartica pravi propuh kad igre to zahtjevaju :thumbup:

Romano kaže...

To sto ti mislis da ce gtx660 biti snažan kao 7970 dokazuje samo da vjeruješ u vilenjake.

True. No tko ce onda kupovati gtx660 ako opet bude skuplji od gtx560? Ili svi nesto se jadaju kako je kriza i kako jadni nemaj upara a moze se baciti skoro cijela "todoricevka" na usranu kartushu? Netko u toj prici stvarno ima katrana medu prstima. Iskreno ni gtx560 ne vrijedi tih 2000kn+ a ljudi ga kupuju.

Romano kaže...

Govorim o nadolazecem kepleru gtx660 koji je namjenjen srednjem segmentu trzista za kojeg kineske glasine tvrde da ce biti brzi od 7970,a vidim da su mnogi popušili tu priču.

http://www.eteknix.com/news/nvidia-accused-of-dirty-tricks/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=nvidia-accused-of-dirty-tricks

LOL Pa nema se tu kaj pusiti. Ako je Kepljer takav maher da pobrise prasinu s 7970kom onda je realno za ocekivati da neki gtx660 ako i kad izadje bi bio u rangu s AMD 7950. No kad, kad izade Kepler. doro barem ovaj put nisu odrzali prezentaciju i pokazali karticu slozenu drvenim vijcima

17 godina
protjeran
Vlada011 kaže...

Ne bas ali je jaca od HD7950 i blizu je HD7970 sto je znas koji uspeh. Ipak je unutra GF110. Sta su mu uradili ne znam, optimizovali su, odugovlacili, podesavali, narod histerisao ubrzavao ih i onda je izasla i stvarno je dobra.

Ali sada GTX580 Classified obicna ne UlTRA verzija gledam sa klok neki 855/1053 1710 shadera na 1300/1200 2600 shadera

Duplirali Texture Filtrate koliko je klokovana. Treba to izdrzati. 

Ali to je to 384bit, 3000 tranzistora, 3072 memorija, 1000W power...

To je luda karta i ne uzeti tog monstruma nego novi AMD 7xxx chip koji ce napraviti reviziju za 6 meseci da se ne brukaju pred keplerom je bolest po meni.

Jel ti to zagovaras zelenu tehnologiju, potices ljude na reciklazu i ravnomjernu potrosnju energije :D Dok sam bacas otpad preko palube svoje 30m jahte i uzivas na dobiti koju ti donosi suvlasnistvo u raznim HEP-ovima.

GTX580 je super no da ga izmuzesh ni jedna kartica od 500W ne moze biti super dulje od godinu dana. Jer dodje druga od 200W s istim performansama. "Zivela evga. Ziveo car vlada."

14 godina
neaktivan
odkada je gtx580 na 500W..?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran

Pa valjda u poredjenju kao GTX580 ASUS stock MAX 440W, a EVGA GTX580 Classified MAX 1000W.

Da je moglo sa 600W napravili tako. Ti koji su radili GTX580 Classified imaju dosta vise iskustava od nas.

Verovatno su procedili stotine Nvidia Chipova pre GF110 pa su znali sta fali, gde ih ne zadovoljava,

kako se najbolji primerci nemaju dobre OC mogucnosti i da to moze jos ali verovatno naponska i memorija koju

stavljaju tajvanci ne izlazi bas lepo na kraj sa time sta chip kao chip moze.

Mene potrosnja ne zanima, imam OK napajanje i ne cimam se oko toga.

Nista ja tu ne mogu da promenim a necu ja kao pojedinac da stedim da bi se drugi izivljavali, nek svaka trosi toliko ali da radi tako sto se mene tice.

Koliko trosi Radeon HD7970 i HD 7950???

Ali mislim da je bolje da je lepo odrade pa nek bude 350W nego da bude 5% losija na 200W.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 9:40 (Vlada011).
13 godina

Ako još jednom čujem riječ Classified upucat ću se....

14 godina

Classified {#}.

13 godina

Bum!!!

14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Pa valjda u poredjenju kao GTX580 ASUS stock MAX 440W, a EVGA GTX580 Classified MAX 1000W.

Da je moglo sa 600W napravili tako. Ti koji su radili GTX580 Classified imaju dosta vise iskustava od nas.

Verovatno su procedili stotine Nvidia Chipova pre GF110 pa su znali sta fali, gde ih ne zadovoljava,

kako se najbolji primerci nemaju dobre OC mogucnosti i da to moze jos ali verovatno naponska i memorija koju

stavljaju tajvanci ne izlazi bas lepo na kraj sa time sta chip kao chip moze.

Mene potrosnja ne zanima, imam OK napajanje i ne cimam se oko toga.

Nista ja tu ne mogu da promenim a necu ja kao pojedinac da stedim da bi se drugi izivljavali, nek svaka trosi toliko ali da radi tako sto se mene tice.

Koliko trosi Radeon HD7970 i HD 7950???

Ali mislim da je bolje da je lepo odrade pa nek bude 350W nego da bude 5% losija na 200W.

Genralno najbolji primjerci za OC su Nvidia karte (iako ne mora uvijek biti tako, ali vecinom), znaci nikakvi preprodavaci, sad je drugi par opanaka to naci.

14 godina

Loool. Ja ovim putem apeliram na moderatore BUG foruma da Vladu preimenuju u Classified. Imam još jedan prijedlog za Vladu i njegovu familiju. Kad "okine", nek mu na nadgrobnom spomeniku samo bude naslov tipa : 1985-2054 i iznad CLASSIFIED {#}.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Loool. Ja ovim putem apeliram na moderatore BUG foruma da Vladu preimenuju u Classified. Imam još jedan prijedlog za Vladu i njegovu familiju. Kad "okine", nek mu na nadgrobnom spomeniku samo bude naslov tipa : 1985-2054 i iznad CLASSIFIED {#}.

Gledaj, s "Classified" OC potencijalom se smrtnost diže za još barem nekakvih 10-15%, tako da mu to možeš komotno dići do 1985-2062. ako ne i 2067. u slučaju "Classified" 3GB

14 godina

Da, imaš pravo. Morao bi barem 100 godina proživit Vlada Classified 3GB. Hebeš mi sve nek ode u taj ured koji god to bio za promjenu imena, i nek se preimenuje i na osobnoj u "Vlada Classified 3GB" {#}.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Mora bit boldano!!! Vlada Classified 3GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zamisli scene. Zaustavi ga milicija dok se đira po Beogradu. "Ličnu kartu i vozačku, molit ću" !! Vlada izbaci ruku kroz prozor sa linčnom kartom i kaže. "Vlada Classified 3GB izvolte".  Looool, pa to bi bilo presmiješno {#}.

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 16:59 (Dad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice