AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 676.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Radeon HD 7000
zvonac kaže...
itomic009 kaže...

Pa i moja je u idle-u nečujna. Valjda je bitno koliko buči pri opterečenju, a ne dok ništa neradi !!

Imal sam više grafi, al ovo je definitivno naj nečujnija grafa, a to je ono kaj me i zanima, idle..

A da je u igrama bučna, bučna je...

Hehehe, a kakva je to nečujnost od nečujnog ?

17 godina
AMD Radeon HD 7000

Krivo sam se izrazil, al znaš na kaj mislim:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...
Intel&ATI kaže...

To je rez sa iskljućenom tesalacijom ili?

BTW sretno na prinovi {#}

Uključena, default sve

Uff onda sa iskljućenom teselacijom će score biti preko 10000 na 1125Mhz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

meni nije fora iskljucivat teselaciju jer je teselacija postala sastavni dio svih novih i nadolazecih igara.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
Budokai kaže...
Intel&ATI kaže...

meni nije fora iskljucivat teselaciju jer je teselacija postala sastavni dio svih novih i nadolazecih igara.

Bit benchanja jest legalno dobivanje sto viseg scora i prema meni je to skroz ok.Gaming nemoj mijesati sa cmarkanjem.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Budokai kaže...
Intel&ATI kaže...

Bit benchanja jest legalno dobivanje sto viseg scora i prema meni je to skroz ok.Gaming nemoj mijesati sa cmarkanjem.

hmm a 3dmark vantage i nvidia physx?

xfact
15 godina
=xfact= kaže...
zoharbizo kaže...
Budokai kaže...
Intel&ATI kaže...

To je druga stvar, graficka obavlja rad umjesto procesora, a i na hqbotu nije dozvoljeno dok je iskljucena tesalacija dozvoljena

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
=xfact= kaže...
zoharbizo kaže...
Budokai kaže...
Intel&ATI kaže...

To je druga stvar, graficka obavlja rad umjesto procesora, a i na hqbotu nije dozvoljeno dok je iskljucena tesalacija dozvoljena

Ja se isto zalazem da se striktno testira sa ukljucenom tess, jer ovako nema nikakvog smisla.

14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
=xfact= kaže...
zoharbizo kaže...
Budokai kaže...
Intel&ATI kaže...

kakve veze?ovdje varas sa sliderom.. i dobijes veci skor.. tamo grafa obavi fiziku i dobijes veci skor.. ne vidim nikakve razlike izmedju jednog i drugog.. mi sa nvidia karticama smo se drzali pa smo vam isli na ruku u vantageu.. a sad se ovdje radi suprotno.. neznam.. za hv bot neznam kakvi su postavke , ovo nije hvbot?

xfact
14 godina
protjeran

Varaju mnogi znam ja abnormalne skorove imaju. Gase texture filtering i tessalation AMD optimized.Dobijaju po 1000 vise.

A Nvidia e tamo mozes sve na off. Ali zato je za mene jedini validan dokaz onaj koji izadje kada kartu izbace i kada vidim uzivo benchmark sa golim driverom. Nista vise.

Ostalo me ne zanima koliko god da neko ima nikada nisam pomislio jao kako je njemu toliku jer znam sta karte mogu obicno. Neko ne ugasi celog, nego do pola da bude manje providno itd. 

Sto sam imao karti i sto sam video da su ljudi kupovali niko vise od 5% od officijalnog skora nije imao. Ima posle godinu dana kada driver ispeglaju.

Ja znam da ja nikada nisam preuvelicao moj skor nicime. To mi je nenormalna radnja posto time mogu samo da lazem kako sam imao vise srece nikakvo moje umece nece tu biti pokazano niti sta drugo.

Mozda 5% cisto da odredis kada memorija moze da pocne da odmaze samo ako je povecavas a da ne daje rezultata i sl i da postupno po malo podizes slider pa radis test pa opet malo da bi izvukao sto vise i sl. 

To i kada kupujem kartu pogledam taj skor koliki je oficijalni i posto druge komponente imam OK to ocekujem 2% plus-minus i to je to. I uvek je tako bilo. 

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 9:24 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

AMD je uveo famozni slider, jer se u Tessalaciji ne moze boriti protiv Nvidie. Po meni neka opcije, nek se koristi u igrama, ako netko ima slabiju Radeon grafu, pa malo skine teret sa nje, ali u benchu je totalno nefer i neposteno. Kod Nvidie mozes sve iskljuciti i score mantelne isti. Najbolje bi bilo da Futuremark onemoguci da se prihvataju bilo kakve postavke u Benchu osim default. Znaci nek mijena korisnik, ali da na nivou aplikacije ne da da se apliciraju bilo kakve druge postavke osim default. Da bench uvijek vrti na driver default postavkama, bez obzira na preinake.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 14:58 (Leopard_st).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

izvinite na off topic... ali moze li pomoc... postavio sam u svojoj temi ovo pitanje, ali jedino mi je Vlada napisao roman o EVGI od kojeg ne vidim korist... ovako imam ovu graficku sad pod moj pc... i dosada sam koristio asus smart doctor za OC.. ali taj program nema bas mogucnosti pa bi li bez posljedica mogao koristit GPU Tweek koji dolazi uz ROG seriju graficki ili je ne? jos jednom hvala unaprijed i sry za off topic..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ceco22 kaže...

izvinite na off topic... ali moze li pomoc... postavio sam u svojoj temi ovo pitanje, ali jedino mi je Vlada napisao roman o EVGI od kojeg ne vidim korist... ovako imam ovu graficku sad pod moj pc... i dosada sam koristio asus smart doctor za OC.. ali taj program nema bas mogucnosti pa bi li bez posljedica mogao koristit GPU Tweek koji dolazi uz ROG seriju graficki ili je ne? jos jednom hvala unaprijed i sry za off topic..

Možeš, ja ga koristim sa svojom.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
ceco22 kaže...

Možeš, ja ga koristim sa svojom.

Da, mozes koristiti GPU Tweak! Dobar je. Samo ne valja to sto ne moze automatski pokrenuti Overclock Profil pri dizanju sistema, odnosno kada se PC upali... Nego moras manualno odabrati :S

13 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

koliko sam citao na temi Hwbot ti si jako dobro upoznat sto je dozvoljeno a sto nije na tom world benchmark testu. {#} {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

treba mailat nvidii da hitno ubaci off u drivere,, cudi me da vec nisu?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

Kupil xfx 7970,nego gdje mogu skinut zadnje drivere jer im stranica nekaj sere (i koji su zadnji)???

Na auto update mi veli 12.1 da su zadnji

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 17:45 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lmutak kaže...

Kupil xfx 7970,nego gdje mogu skinut zadnje drivere jer im stranica nekaj sere (i koji su zadnji)???

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/RC11Driver.aspx

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

moras instalirati drivere koje si dobio uz grafu.

Nemam potpis jer sam nepismen...
14 godina
neaktivan
Snakepriest kaže...
lmutak kaže...

moras instalirati drivere koje si dobio uz grafu.

Ne dezinformiraj covjeka! S grafom se dobiju driveri koji su bili aktualni dok je grafa jos bila u tvornici (citaj = zastarjeli)

Ofc.
17 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Kupiš grafu od 5 tisuća kuna i onda ne znaš skinut drivere s službene stranice amd-a?

KTM JE NAJBOLJI!!!
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Dali bi se vidjela razlika da u nekoj igri npr. BF3 ili COD MW3 sve postavke stavim na max out ali na jednom monitoru je Full HD a na drugom 1366 X 760?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Dali bi se vidjela razlika da u nekoj igri npr. BF3 ili COD MW3 sve postavke stavim na max out ali na jednom monitoru je Full HD a na drugom 1366 X 760?

Vidjela bi se naravno. 

EDIT: Zna li netko za seriju 8xxx, jel će ona biti 28nm ili manje?

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 20:45 (Gunner11).
17 godina
AMD Radeon HD 7000

brijem da oce bilo je nekih shpekulacija oko toga ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...
Zekat kaže...

Vidjela bi se naravno.

EDIT: Zna li netko za seriju 8xxx, jel će ona biti 28nm ili manje?

Bit ce 28nm. Prerano je jos za manji proces.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 21:39 (Leopard_st).
17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
XFX 7970 3900kn u Portiu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 11:48 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Vrlo loše hlađenje,vidi kako mali vent i zato velik dio pcb-a ostaje bez hlađenja,stoga se podiže vent preko 60% da bi je ohladio ispod 80°C.Sigurno velika buka.

Zanimljivo je kako i ova nova serija muku muči sa igrom metro,a kažu da su na njima učetverostrućili efikasnost teselacije. 

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 14:00 (dery).
17 godina
dery kaže...

Vrlo loše hlađenje,vidi kako mali vent i zato velik dio pcb-a ostaje bez hlađenja,stoga se podiže vent preko 60% da bi je ohladio ispod 80°C.Sigurno velika buka.

Zanimljivo je kako i ova nova serija muku muči sa igrom metro,a kažu da su na njima učetverostrućili efikasnost teselacije. 

Ne znam jel si mislio na seriju 7000 ili na 7950, u vezi metro-a, al mogu reć, da napokon mogu odigrat metro onak kak spada "u velikom stilu", što se tiće 7970 grafe...

17 godina
odjavljen
dery kaže...

ma marketing,hlađenje je katastrofa za 7950,ventilator je na sredini i mali komadić bakra i aluminija

ova sapphire je stvarno ružna

sve mi se manje sviđa ova hd 7000 serija,kad cijena dođe kao za 6970 i 6950 onda će bit ok

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice