AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 669.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: AMD Radeon HD 7000

Izvinite jos ovo a mozda su neki ljudi provalili da su im najace Nvidia karte uvek manji skor mnogo nesto postoje na NETU. Zato sto se ne gleda samo proizvodjac, nego citava serija. A tu je EVGA iliguid nitrogen a sve se to racuna kao GTX580 samo, koja nema za AMD. Pa sada kada izadje GTX580 Classified samo ce vam pisati u 3D Mark 11. Your score is lower than ... i znak onaj. Jel ljudi pikaju sa chipovima koji se salju Amerikancima i tu kada bi dobio dva neispravna za 3 meseca od iste firme ja mislim da bi me na TV doveli da kazem a pre toga bi mi proizvodjac poklonio kartu. Koliki procenat treba da bude nsipravnih da jedan covek dobio dve uzastopce u zemlji koja ima 50 karata takvih.

Kako su glupi ljudi kod mene u zemlji mislili su da ako dobijem drugu neispravnu besan na AMD i samo voleo ASUS da necu smeti da se zalim da mi je i Nvidia drugi ASUS neispavan. Zamislite taj degenerisani mozak koji je to procenio. Pa to ne dokazuje da sam ja los nego samo navodi da se oni bave mozda nezakonitim radnjama i da daju namerno od coveka do coveka sta jedan vrati daju drugome ili da nabavljaju od Evropske mafije skupljen RMA po Evropi. Kako su glupi kao ona stvar...Kada neko govori istinu moze da kaze bilo sta makar se cinilo iapsurdno.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 20:23 (Vlada011).
14 godina
protjeran

Znate sta sada radim??? Svaki dan mi zvoni sat da saljem mail u Brisel da me je drzava Srbija koja ocekuje kandidaturu Za clana EU u saradnji sa prodavnicama IT opreme onemogucila da kupujem ONLINE VEOMA SKUPE STVARI IZ AMERIKE I TIME DOPRINOSIM SMANJENJU SVETSKE FINANSISKE KRIZE. Posto su vlasnici prodavnica clanovi vladajuce stranke. Kada se to bude resilo Online Shoping ce obogaljiti prodaju onim monopolistima kod nas. A to ne moze vecito da traje. Broje zadnje dane vladivine. Presto im se ljulja. Zato je moj savet svima da nista ne kupuju sada u Srbiji da stekuju pare. Mada je mene iskreno strah da kupim bas nesto skupo online nego bi to bilo za stinice a ovako karte i maticne ipak cu preko onog lika koji zivi u Americi. E sada cuo sam da je karta do Osjeka povratna manje od 50e i moram to da proverim posto sem maticne i graficke ostalo tu uzimam. Ne mogu kuciste da narucujem ONLINE od preko. Ili napajanje od 5-6kg. To mogu kablovi, srafovi, tako to. 

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
14 godina
neaktivan
{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina

Ne otvara mi link, može novi?    Proradilo.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 14:36 (Gunner11).
15 godina
neaktivan

E moj Fudo...

17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

iako je vijest dosta stara mislim da još nije bila

ovo su moguće specifikacije za HD 7990,bit će zvijer a TDP samo 300w

HD 7990 HD 7990
M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...

Čini m ise ipak malo pretjerano, iako bilo bi lijepo.

14 godina

A šta će ta grafa radit sa tolikim gigabajtima rama {#}.

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Tablica je čisto trkeljanje.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ta tablica je najvrjerojatnije pretpostavka kao sto je bilo i za 5970 i 6970 da ce bit dual gpu kartice...

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

A šta će ta grafa radit sa tolikim gigabajtima rama {#}.

vjerojatno ne ništa specijalno,rijetko koja igra koristi više od 2GB

ali to sa gigabajtima rama je postao trend amd-a:5870 1gig,6970 2gig i lako moguće da će 7970 imat 3gige

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

a to je za Eyefinity, ko da ga vise od 2% gamerske populacije na svijetu koristi. vecina programera ima samo 2 monitora, a to moze svaka grafa gurati. a to je jos dodatno da se laicka populacija zavara koja jos uvijek usporedjuje grafe na papiru preko rama XD

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
protjeran
M4X kaže...

ovo je gluposti to velikaaaaaaa

nemozes staviti vise od duplo elemenata na polu fazu tj sa 40 na 28nm max 50%

15 godina
protjeran
ccfly kaže...
M4X kaže...

ovo je gluposti to velikaaaaaaa

nemozes staviti vise od duplo elemenata na polu fazu tj sa 40 na 28nm max 50%

znaci tu se trola{#}

btw (28x28) / (40x40) = 0,49 tj duplo manji elementi, ali slazem se tablica je tesko sranje, pogotovo stoga sto ce novi highend bit GNC tako da sve direktne usporedbe odmah u startu padaju u vodu...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:43 (dado8).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

a to je za Eyefinity, ko da ga vise od 2% gamerske populacije na svijetu koristi. vecina programera ima samo 2 monitora, a to moze svaka grafa gurati. a to je jos dodatno da se laicka populacija zavara koja jos uvijek usporedjuje grafe na papiru preko rama XD

Ne razumijem, 3klika za ne slažem se na ovu poruku, sve je točno navedeno:

za dual/triple/quadro itd. monitor sustave je potrebno mnogo GPU-RAM-a, jer u nestašici na sustavima s više monitora GPU poseže za texturama u HDD što je sporije nego li iz RAM-a i dovodi do trzanja.

+Tvrdnja da većina danas kupuje GPU-ove zbog količine RAM-a je istina, jedino se ne slažem s tvrdnjom da zavaraju populaciju, ipak ih košta stavljanje 1GB ram-a više na PCB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 0:11 (Wuk19).
15 godina
AMD Radeon HD 7000

pff 300w tdp,kako ne,malo smo optimistićni ;)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Mogu li ja samo pitat do koliko oni nm misle ic narednih godina haha :=)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

pff 300w tdp,kako ne,malo smo optimistićni ;)

Zapravo je 300W TDP za očekivati. 4870x2, GTX295, 5970 sve su imale TDP oko 300-tinjak vata. Unutar 300W bile bi i 6990 i GTX590 da se po planiranom prešlo na 32nm node. Sad imaju na rasploaganju 28nm node + HKMG što je veliki skok tako da će moći zgurati dosta toga u čip s nižom potrošnjom od aktualnih.

razorst3 kaže...

Mogu li ja samo pitat do koliko oni nm misle ic narednih godina haha :=)

sve dok im tehnlogija dopušta. a s vremenom će se prijeći i na drugi element proizvodnje.

16 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

što će kad dođu do 0nm, kud će onda? lol

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Eksplodirat ce.

Navodno ce se do 2020g,ne znam zasto moci smanjivati tranzistori,te nakon toga,silicij ce naprosto stagnirati,ne znam do koje velicine se moze ici,govoreci o danasnjem procesu.

Zato se istrazju kvantna racunala,koja po svemu nisu tolko ni daleko,pogotovo kad prototipovi vec rade a i bilo je nesto o nekim komercijalnim racunalima,na Bugu se pisalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Oldy kaže...

si cuo za pikometre ?? 

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Nece se moci ici nize od nekoliko nm ako se ne varam.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Nece se moci ici nize od nekoliko nm ako se ne varam.

Neš se priča o proizvodnji na bazi samih atoma.

Oldy kaže...

baš lol, sam sebi si odgovorio {#}

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Zapravo o elektronima i njihovim spinovima,u jednu stranu 0,u drugu 1.

Zivi bili pa vidjeli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Za sada je ako se ne varam najmanji čip proizveden u 10nm procesu, i manje od toga nije moguče za SI. Manje od 10nm nije moguće zbog problema sa curenjem (Elektronički sklopovi u elektrotehnici - koga zanima da nauči više o tome).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Da i mislio sam da je 10nm.
Uglavnom,uskoro ce biti oprostajni pozdrav siliciju,ako se ne varam :D. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Da i mislio sam da je 10nm.
Uglavnom,uskoro ce biti oprostajni pozdrav siliciju,ako se ne varam :D.

Možda za 4-5 godina, prije čisto sumnjam. Ima još dosta mjesta, a budućnost u tome su kvantna računala kako neki tvrde. Zna to dado, nek se javi ako nađe vremena slobodnog. :)

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 12:24 (Ranko Kukumar).
16 godina
AMD Radeon HD 7000

silicij će zamjenit super dijamanti

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dery kaže...

A Ne nego Kisik.

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
dery kaže...

A Ne nego Kisik.

moraš ti svemu bit poklopac,svugdi te ima,neka jer je bez tebe bilo dosadno

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice