Izvinite jos ovo a mozda su neki ljudi provalili da su im najace Nvidia karte uvek manji skor mnogo nesto postoje na NETU. Zato sto se ne gleda samo proizvodjac, nego citava serija. A tu je EVGA iliguid nitrogen a sve se to racuna kao GTX580 samo, koja nema za AMD. Pa sada kada izadje GTX580 Classified samo ce vam pisati u 3D Mark 11. Your score is lower than ... i znak onaj. Jel ljudi pikaju sa chipovima koji se salju Amerikancima i tu kada bi dobio dva neispravna za 3 meseca od iste firme ja mislim da bi me na TV doveli da kazem a pre toga bi mi proizvodjac poklonio kartu. Koliki procenat treba da bude nsipravnih da jedan covek dobio dve uzastopce u zemlji koja ima 50 karata takvih.
Kako su glupi ljudi kod mene u zemlji mislili su da ako dobijem drugu neispravnu besan na AMD i samo voleo ASUS da necu smeti da se zalim da mi je i Nvidia drugi ASUS neispavan. Zamislite taj degenerisani mozak koji je to procenio. Pa to ne dokazuje da sam ja los nego samo navodi da se oni bave mozda nezakonitim radnjama i da daju namerno od coveka do coveka sta jedan vrati daju drugome ili da nabavljaju od Evropske mafije skupljen RMA po Evropi. Kako su glupi kao ona stvar...Kada neko govori istinu moze da kaze bilo sta makar se cinilo iapsurdno.