8600 gt driveri 260.99 problem

poruka: 5
|
čitano: 945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ja sam instalirao nove drivere 260.99 i slika u igrama je smanjena 2-3 cm sa strana kako da to rijesim i gdje da downloadujem drivere 258.96(tj. starije drivere)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa imaš display scaling u driverima, built-in monitor scaling, nvidia scaling, i fixed aspect ratio čini mi se, opcije. Pa odaberi onu koja tebe zadovoljava.

A inače hehe, na CRT-u sam to rješavao menijem od monitora i rastezanjem, na LCD-u nemam tih problema, u driverima to riješim, tj. nVidia Control Panelu.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Problem rijesen...Instaliro sam drivere 258.96 i sad mi je slika u igrama preko cijelog ekrana.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problem vezan za grafičku GIGABAYTE 8500 GT overclocking verzija,znači kad stavim grafičku upalim komp grafička radi,ali pošto imam windows 7 on mi sam instalira driver i nakon toga računalo se restarta i pokaže se logo od matične te logo od učitavanja windowsa i kad to završi ekran je crn znači ništa se ne dešava,a ni hard disk ne reagira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 8600 gt driveri 260.99 problem
thompson1 kaže...

Imam problem vezan za grafičku GIGABAYTE 8500 GT overclocking verzija,znači kad stavim grafičku upalim komp grafička radi,ali pošto imam windows 7 on mi sam instalira driver i nakon toga računalo se restarta i pokaže se logo od matične te logo od učitavanja windowsa i kad to završi ekran je crn znači ništa se ne dešava,a ni hard disk ne reagira

Pao sistem...Meni je tako bilo i ustanovio sam da je pao sistem bar kod mene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice