Ja sam instalirao nove drivere 260.99 i slika u igrama je smanjena 2-3 cm sa strana kako da to rijesim i gdje da downloadujem drivere 258.96(tj. starije drivere)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa imaš display scaling u driverima, built-in monitor scaling, nvidia scaling, i fixed aspect ratio čini mi se, opcije. Pa odaberi onu koja tebe zadovoljava.
A inače hehe, na CRT-u sam to rješavao menijem od monitora i rastezanjem, na LCD-u nemam tih problema, u driverima to riješim, tj. nVidia Control Panelu.
Problem rijesen...Instaliro sam drivere 258.96 i sad mi je slika u igrama preko cijelog ekrana.
Imam problem vezan za grafičku GIGABAYTE 8500 GT overclocking verzija,znači kad stavim grafičku upalim komp grafička radi,ali pošto imam windows 7 on mi sam instalira driver i nakon toga računalo se restarta i pokaže se logo od matične te logo od učitavanja windowsa i kad to završi ekran je crn znači ništa se ne dešava,a ni hard disk ne reagira
Imam problem vezan za grafičku GIGABAYTE 8500 GT overclocking verzija,znači kad stavim grafičku upalim komp grafička radi,ali pošto imam windows 7 on mi sam instalira driver i nakon toga računalo se restarta i pokaže se logo od matične te logo od učitavanja windowsa i kad to završi ekran je crn znači ništa se ne dešava,a ni hard disk ne reagira
Pao sistem...Meni je tako bilo i ustanovio sam da je pao sistem bar kod mene.