za nepovjerovat poznanik kupio 6990 dao 5000kn za nju, al ne za igre, već za razbijanje kodova...... "sad nije bitno čega"
u biti će koristit GPU za zamjenu CPU-a....
eto netko tko se uopće neigra a troši pare na vga...... iz koristi doduše......
za nepovjerovat poznanik kupio 6990 dao 5000kn za nju, al ne za igre, već za razbijanje kodova...... "sad nije bitno čega"
Wait wat? Razbijanje kodova? Are yu f*cking serious?
Wait wat? Razbijanje kodova? Are yu f*cking serious?
je stvarno za razbijanje nekih kodova...... mislim da ne ulazim u detalje jer neću znat objasnit..... uglavnom gpu mu je brži od cpua pa ga tako i koristi...... al ta kartica za to mislim stvarno zaista...????
da samo kaj bi ja reko da je nvidia garant bolja u tome....
Jel vi vidite ljudi kako mi malo iskoristavamo te nase grafulje...nismo ni svjesni sta se one mogu radit!!!
aj pokusaj objasnit o cem se radi ako nije neka tajna, bas me zanima :)
kratko receno znam ja sta se radi. ima programi na netu i an bug forumu je bilo mislim isto. kratko receno dobijete algoritam i grafička kartica procesora to i razbija sifru. i ko najprije uspije razbit sifur dobiva neke pare...
itd itd.. nek se javi neko ko je malo vise u tome aj znam samo za to i za to razbijanje ali rade da ej uzo quadro od nvide koje su serverske grafe i puno su brze
Lol, jedva sam uspio pročitati što si napisao. Ti pričaš o bitcoin miningu vidi. Otkad to postoje serverske grafe i otkada su to Quadro-e?
kratko receno znam ja sta se radi. ima programi na netu i an bug forumu je bilo mislim isto. kratko receno dobijete algoritam i grafička kartica procesora to i razbija sifru. i ko najprije uspije razbit sifur dobiva neke pare...
itd itd.. nek se javi neko ko je malo vise u tome aj znam samo za to i za to razbijanje ali rade da ej uzo quadro od nvide koje su serverske grafe i puno su brze
OMG fail zato se ih upotrebljavaju graficki profesionalci XD
Quadro grafičke fizički nisu ništa drugačije od GeForce grafičkih kartica. Samo imaju drugačiji Firmware i Drivere koji poguduju za 3D obradu.
Nisu to nikakve serverske grafičke kartice.
tako i kad sam rekao da imam 500 originalnih igara morao sam slikat jer to ovdje nije bilo nikome vjerovatno da imam.....
baš ne planiram ić kod bere u radnju da slikam njegovu karticu..... nit mi to pada na pamet...... a bome mi nije bio ni plan dokazivanja nikakvog posjeda..... samo svrha čudne namjene....
jedna od tih grafa je sada kod mene a razbijanje kodova je i dalje u pogonu
Moze se koristit za to, tu AMD/ATi briljira za razliku od Nvidie.