Veliki pozdrav svima!
Da ne duljim oko uvoda, zamolila bih vas za savjet. Već neko vrijeme čitam recenzije dslr-a po webu i što ih više čitam to sam više zbunjena=). Namjeravam kupit svoj prvi dslr, ali nisam potpuni početnik u fotografiji (sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi), tako da mi je bitno da ne "prerastem" prebrzo kit objektiv, već da ga mogu koristit barem neko vrijeme dok ne skupim novce za novi objektiv.
Najčešće fotkam koncerte i ostale uvijete sa slabijim osvjetljenjem (i to uglavnom preferiram bez korištenja flasha), pa mi je bitno da budući dslr stvara što manje šuma pri takvim uvijetima. Uz to, puno se bavim dokumentarnom (uličnom fotografijom), portretima i tek onda "mrtvom i živom prirodom".
U početku sam bježala od olympusovih modela jer sam do sad imala iskustva samo sa njima, pa jako dobro znam njihove slabije strane (imaju tedenciju raditi šum na fotkama i boje su malko "ugašene"), no sve više po forumima čitam preporke za E-520 zbog dobrog kit objektiva. No, željela bih čuti vaša iskustva sa dslr-ovima drugih proizvođača sa kojima nisam imala do sad iskustva.
Da stvar bude interesantnija, imam (naravno) cijenovno ograničenje od nekih 4000-5000kn.
možete li mi pomoć pronaći dslr za mene=)?