Olympus 1030SW

poruka: 4
|
čitano: 1.326
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Olympus 1030SW
pitanje

Planiram kupiti ovaj fotić pa me zanima ima li tko kakvih iskustva sa njime i da li mi se isplati kupiti ga.

Ugl. fotić mi treba za izlete i ljetovanje. Da ga mogu slučajno bacit kroz prozor i stat na njega i da nije bed ak mi padne u vodu.

http://www.dpreview.com/news/0801/08012202olyswseries.asp

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Olympus 1030SW

Tebi ne treba fotic, nego kutija prve pomoci pri ruci, a kad vec jesi tako sklon nezgodama, onda uzmi tog olympusa, pa javi jel izdrza sve padove, gazenja i ronjenja...

17 godina
neaktivan
Olympus 1030SW
prihvaćeno rješenje

Stariji model iz te serije je letio zrakom, bacan u more,a zatim na sveopce cudjenje pucanstva na plazi, vadjen iz mora i radjen foto session tak da s te strane nemas beda..

E sad,na tvome mjestu bi si uzeo mozda stariji model jer je vjerojatno jeftiniji,al ak si "picajzla" kao i "vecina ljudi" kad kupuje fotice, onda uzmi neki "posten" fotic cjenovnog ranga 3500-4500kn i dobivas vrhunske performace za vrhunsku cijenu.. Ne kaze se bezveze kolko para tolko muzike ;)

Ali, s obzirom da si vjerojatno kao i ja, nisi profesionalni fotograf niti zaljubljenik u fotografiju koji svakodnevno slika u svoje slobodno vrijeme, vec zelis kad dodje takva neka prigoda, snimiti par fotografija za uspomenu, kojigod model da odaberes neces pogrijesiti jer je sve zapravo isti k samo drugo pakovanje (low budget i budget modeli).

Ne slusaj previse tudje savjete, sam procijeni koji model i proizvodjac ti najvise odgovara i daje ti maximum od onoga sto bi zelio odnosno ocekivao jer kupujes za svoje novce..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Olympus 1030SW
autorov komentar

Hvala! Baš ovako nešto mi je i trebalo. Pogodio si me Smijeh

BUG rulz!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: