Canon D350 ili Nikon coolpix l120

poruka: 1
|
čitano: 1.795
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Canon D350 ili Nikon coolpix l120

Pozdrav, evo imam dvojbu izmedu dva aparata, znam da su oni totalno druge vrste, ali meni trebaju 80% za jednu namjenu, a to je slikavanje sporta (vaterpolo najvise). Posto imam ogranicen buđet zanima me koji je bolje uzet. 

Canon 350D - vrsta DSLR, znaci osnovno o foticu, 2005 godina (ali ovaj koji mogu uzet 4god star), 8mpx (zanima me da li je to dovoljno)... dobar aparat, ali budimo realni nakon 4god i 20-30tis slika nevjerujem u njegovu kvalitetu vise.. a tu su jos i objektivi koji nisu jeftini, ali mu daju prednost za razliku od nikona ispod...

Nikon coolpix L120 - vrsta kompaktni, 14mpx, razlucivost slike 4320 x 3240 (mnogo veca nego od canona), 21x opticki zoom.. i sada posto nisam strucnjak tu dolazi pitanje, kolko on slika moze za redom slikat, kakva je kvaliteta kad se zumira i da li je taj zoom bolji od nekog prosjecnog objektiva cca 70-200.. 

Znaci najvise cu ih koristit za sport slikavat, znaci treba mi dobra slika kod zooma, brzo okidanje i dobra kvaliteta slike.. pa svi koji se razumiju u fotice molim pomoc, svaki prijedlog, sugestija je dobrodosla. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice