Pozdrav, evo imam dvojbu izmedu dva aparata, znam da su oni totalno druge vrste, ali meni trebaju 80% za jednu namjenu, a to je slikavanje sporta (vaterpolo najvise). Posto imam ogranicen buđet zanima me koji je bolje uzet.
Canon 350D - vrsta DSLR, znaci osnovno o foticu, 2005 godina (ali ovaj koji mogu uzet 4god star), 8mpx (zanima me da li je to dovoljno)... dobar aparat, ali budimo realni nakon 4god i 20-30tis slika nevjerujem u njegovu kvalitetu vise.. a tu su jos i objektivi koji nisu jeftini, ali mu daju prednost za razliku od nikona ispod...
Nikon coolpix L120 - vrsta kompaktni, 14mpx, razlucivost slike 4320 x 3240 (mnogo veca nego od canona), 21x opticki zoom.. i sada posto nisam strucnjak tu dolazi pitanje, kolko on slika moze za redom slikat, kakva je kvaliteta kad se zumira i da li je taj zoom bolji od nekog prosjecnog objektiva cca 70-200..
Znaci najvise cu ih koristit za sport slikavat, znaci treba mi dobra slika kod zooma, brzo okidanje i dobra kvaliteta slike.. pa svi koji se razumiju u fotice molim pomoc, svaki prijedlog, sugestija je dobrodosla. Hvala