Vidim da se nekako probijaju Du Hast i Sensucht.
Vidim da se nekako probijaju Du Hast i Sensucht.
Prijavak u klub.
Prijavak u klub.
Ups, votamistejkatumejka.
Ich Liebe Dichts :)
Luxx svaka čast za Rammstain , ja sam cjelo vrijeme mislio da ti slušaš samo electronku. Kad od jednom iznjedri metal manijak iz tebe. To luxx rammstain su zakon. Tu si me malo iznenadio. Još kad bi znao tekst kao što ti kažeš da su originalni, to bi bilo još boljše, al tako daleko baš nisam dogurao. Šta ću kad sam uvijek imao groma, iz tog prokljetog njemačkog. Izgleda da sam falio kad su se prevađali tekstovi od Rammsteina.
Luxx svaka čast za Rammstain , ja sam cjelo vrijeme mislio da ti slušaš samo electronku. Kad od jednom iznjedri metal manijak iz tebe. To luxx rammstain su zakon. Tu si me malo iznenadio. Još kad bi znao tekst kao što ti kažeš da su originalni, to bi bilo još boljše, al tako daleko baš nisam dogurao. Šta ću kad sam uvijek imao groma, iz tog prokljetog njemačkog. Izgleda da sam falio kad su se prevađali tekstovi od Rammsteina.
.
16. listopada 2009. izlazi 6. studijski album Rammsteina pod nazivom "Liebe ist für alle da”. Standardno izdanje sadrži 11 pjesama, a posebno još 5 bonus pjesama. Album će biti izdan i kao dvostruki vinil.
1. Rammlied
2. Ich tu dir weh
3. Waidmanns Heil
4. Haifisch
5. B******** (Bückstabü)
6. Frühling in Paris
7. Wiener Blut
8. Pussy
9. Liebe ist für alle da
10.Mehr
11.Roter Sand
a sto nije rammstein u austriji tocnije u becu u 11 mjesecu? zna li netko jel ima jos karti?navodno su rasprodane!! ovaj zadnji spot mi je zakon ,pussy
EDIT: ipak stizu u zg u 3 mj
Nove pjesme su im odlicne...
Obožavam R+, uz to učio sam njemački pa razumijem više manje sve riječi pjesama.
Imaju zapravo dosta metafora u pjesmama i teških riječi pa treba neko vrijeme duže slušat da se sve skuži ali ja volim sav materijal :)
U trećem mjesecu 2010. dolaze u Zagreb, I'm so gonna be there. Nemogu docekat ^^
Volkerball(nemogu se sjetit sad kombinacije tipki za umlaute iznad o) dvd je jedan od najboljih live DVD-a koje sam ikada vidio, čuo i kupio :D
Omiljene stvari su mi: Asche Zu Asche, Buck Dich, Klavier, Links 2 3 4, Zwitter, Adios, Nebel, Dalai Lama, Mein Teil, Keine Lust, Stein Um Stein...ja mislim da je dosta jer bi mogao do preksutra nabrajat XD
I znam da totalno izgledam ko fan boy, ali nemogu si pomoc x)
dok u pozadini trešti Du Hast, 1 prijavnicu za klub molim. :)
frend mi je pokazo par njihovih pjesama, ma *ebeni su!!!!
dolaze u zg u trecem mjesecu
pogledati obavezno
Meni se od njega sviđaju :
Ohne Dich
Amerika
das model, obrada kraftwerka.
obavezno poslušati.
veliki sam fan Rammsteina i sve pjesme od njih su mi dobre osim America :) iako je nekima ta najbolja. Naj pjesme su mi Benzin, Moskau, Ich will i zadnja ali najdraza od svih Te quiere puta
Kak se zove ona njihova stara pjesma, u spotu pjevač nekaj buši, uglavnom, radi s bušilicom na gradilištu 
Sjećam se te pjesme, negde iz 2000. otprilike
Idemo ja i RED BULL na koncert! Jedva čekam da raspale Links 2,3,4.....................................
Jos 9 dana
Imam kartu viska, istok tribine, dam za manje pare, vise info na pm ak netko zeli
Boli me grlo, bole me ledja i vrat, bole me noge. Bio je to jedan j.ben koncert :)
Boli me grlo, bole me ledja i vrat, bole me noge. Bio je to jedan j.ben koncert :)
Znam kako ti je :D
bilo je pre pre dobro::::i sve me boli još
Du Hast, Sonne, Moskau su najbolje po mojem mišljenju :)
opet dolaze 08.11.11
opet idem
opet ce biti prehebeno
rammstein buuuurnsssss !!!