Rammstein

poruka: 134
|
čitano: 38.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Rammstein
Faerdhur kaže...

he he, još samo da pokrenemo i proglasimo hit ovoga threada - Rammstein pjesmu koju najčešće spomenemo Osmijeh Vidim da se nekako probijaju Du Hast i Sensucht.

Du Hast definitivno(po mojem skomnom mišljenju)Cool
C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
17 godina
neaktivan
Rammstein

Prijavak u klub.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
17 godina
neaktivan
ksoric kaže...

Prijavak u klub.

Valjda si falija klub? Nije ti ovo Olympus klub!

Inače sviđa mi se pisma Du Hast.
17 godina
neaktivan
Rammstein

Ups, votamistejkatumejka.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
16 godina
neaktivan
Rammstein

Ich Liebe Dichts :)

Ojla!
17 godina
neaktivan

Luxx svaka čast za Rammstain , ja sam cjelo vrijeme mislio da ti slušaš samo electronku. Kad od jednom iznjedri metal manijak iz tebe. To luxx rammstain su zakon. Tu si me malo iznenadio. Još kad bi znao tekst kao što ti kažeš da su originalni, to bi bilo još boljše, al tako daleko baš nisam dogurao. Šta ću kad sam uvijek imao groma, iz tog prokljetog njemačkog. Izgleda da sam falio kad su se prevađali tekstovi od Rammsteina.Smijeh

17 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Luxx svaka čast za Rammstain , ja sam cjelo vrijeme mislio da ti slušaš samo electronku. Kad od jednom iznjedri metal manijak iz tebe. To luxx rammstain su zakon. Tu si me malo iznenadio. Još kad bi znao tekst kao što ti kažeš da su originalni, to bi bilo još boljše, al tako daleko baš nisam dogurao. Šta ću kad sam uvijek imao groma, iz tog prokljetog njemačkog. Izgleda da sam falio kad su se prevađali tekstovi od Rammsteina.Smijeh

Samo googlaš "rammstein *pjesma* lyrics translation" i dobiješ engleske riječi.

Meni je zbog riječi pre*ebena Spiel uhr.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Samo googlaš "rammstein *pjesma* lyrics translation" i dobiješ engleske riječi.

Meni je zbog riječi pre*ebena Spiel uhr.

Ma sve to stoji dude, al jedno je kužit a drugo je ići prevađat u tome je fora...Smijeh.

17 godina
Rammstein

16. listopada 2009. izlazi 6. studijski album Rammsteina pod nazivom "Liebe ist für alle da”. Standardno izdanje sadrži 11 pjesama, a posebno još 5 bonus pjesama. Album će biti izdan i kao dvostruki vinil.

1. Rammlied  
2. Ich tu dir weh  
3. Waidmanns Heil  
4. Haifisch  
5. B********   (Bückstabü)
6. Frühling in Paris  
7. Wiener Blut  
8. Pussy  
9. Liebe ist für alle da
10.Mehr  
11.Roter Sand

16 godina
odjavljen
Rammstein

a sto nije rammstein u austriji tocnije u becu u 11 mjesecu? zna li netko jel ima jos karti?navodno su rasprodane!! ovaj zadnji spot mi je zakon ,pussy

EDIT: ipak stizu u zg u 3 mj

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 12:48 (skank666).
16 godina
neaktivan
Rammstein

Pridruzujem se grupi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 13:36 (NLuthor).
16 godina
protjeran
Rammstein

Nove pjesme su im odlicne...

16 godina
odjavljen
Rammstein

Obožavam R+, uz to učio sam njemački pa razumijem više manje sve riječi pjesama.

Imaju zapravo dosta metafora u pjesmama i teških riječi pa treba neko vrijeme duže slušat da se sve skuži ali ja volim sav materijal :)

U trećem mjesecu 2010. dolaze u Zagreb, I'm so gonna be there. Nemogu docekat ^^

Volkerball(nemogu se sjetit sad kombinacije tipki za umlaute iznad o) dvd je jedan od najboljih live DVD-a koje sam ikada vidio, čuo i kupio :D

Omiljene stvari su mi: Asche Zu Asche, Buck Dich, Klavier, Links 2 3 4, Zwitter, Adios, Nebel, Dalai Lama, Mein Teil, Keine Lust, Stein Um Stein...ja mislim da je dosta jer bi mogao do preksutra nabrajat XD

I znam da totalno izgledam ko fan boy, ali nemogu si pomoc x)

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 0:29 (D.N.R.).
17 godina
Rammstein

dok u pozadini trešti Du Hast, 1 prijavnicu za klub molim. :)

frend mi je pokazo par njihovih pjesama, ma *ebeni su!!!!

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
16 godina
neaktivan
Rammstein

dolaze u zg u trecem mjesecu

pogledati obavezno

vratit čes se satane
17 godina
Rammstein

Meni se od njega sviđaju :

Ohne Dich

Amerika

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Rammstein

das model, obrada kraftwerka.

obavezno poslušati.

16 godina
neaktivan
Rammstein

veliki sam fan Rammsteina i sve pjesme od njih su mi dobre osim America :) iako je nekima ta najbolja. Naj pjesme su mi Benzin, Moskau, Ich will i zadnja ali najdraza od svih Te quiere putaIzlanuo se

17 godina
Rammstein

Kak se zove ona njihova stara pjesma, u spotu pjevač nekaj buši, uglavnom, radi s bušilicom na gradilištu Cool

Sjećam se te pjesme, negde iz 2000. otprilike

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Kak se zove ona njihova stara pjesma, u spotu pjevač nekaj buši, uglavnom, radi s bušilicom na gradilištu Cool

Sjećam se te pjesme, negde iz 2000. otprilike

16 godina
neaktivan
Rammstein

Evo jedan moj video koji sam radio na faxu. Trebali smo složiti neki kratki video, mixati glazbu i video. Meni pala na pamet ideja snimiti bakine praščiće i ubaciti Rammstein kao glazbenu podlogu.

Uživajte!

btw - ide tko na koncert?

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
Rammstein

Idemo ja i RED BULL na koncert! Jedva čekam da raspale Links 2,3,4.....................................

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
16 godina
protjeran
Imam ulaznicu za fan pit
17 godina
Rammstein

Jos 9 dana

16 godina
Rammstein

Imam kartu viska, istok tribine, dam za manje pare, vise info na pm ak netko zeli

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
17 godina
Rammstein

Boli me grlo, bole me ledja i vrat, bole me noge. Bio je to jedan j.ben koncert :)

17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Boli me grlo, bole me ledja i vrat, bole me noge. Bio je to jedan j.ben koncert :)

Znam kako ti je :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
protjeran
Rammstein

bilo je pre pre dobro::::i sve me boli još 

15 godina
neaktivan
Rammstein

Du Hast, Sonne, Moskau su najbolje po mojem mišljenju :)

15 godina
neaktivan
Rammstein

opet dolaze 08.11.11

opet idem

opet ce biti prehebeno

rammstein buuuurnsssss !!!

marroncevic
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice