Problemi sa titlovima

poruka: 11
|
čitano: 8.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Titlovi mi idu prebrzo.Zna li neko neki dobar program za gledanje filmova i moze li se to namjestit

frantz
16 godina
protjeran
RE: Problemi sa titlovima

ja znam...

LUD ZA KOMPOM!!!
17 godina
protjeran
Problemi sa titlovima

BS Player ti ima izvrsno podešavanje titlova.

Ako te to pak više interesira postoje i programi za obradu titlova poput Subtitle Workshop.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
besla kaže...

Titlovi mi idu prebrzo.Zna li neko neki dobar program za gledanje filmova i moze li se to namjestit

Pa skoro svaki player ima neku opciju za ubrzavanje ili usporavanje pojavljivanja titlova..
Sad koristim GOM Player i da bi usporio titl, desni klik misem, idi na subtitles, i dole imas opcije 0.5 second faster ili slower pa sebi namjesti dok ne ustelis.
titlovi titlovi
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina
neaktivan

Problemi s titlovima ti mogu bit iz x raznih razloga. Ako se radi o filmu i titlovima koje si skinuo s interneta - najverojatnije se ne poklapaju u FPS-u. Zato, kad skidaš, pametno je prvo pogledati za koje verzije filma postoje titlovi, pa onda skinuti tu verziju (gledaš one dodatke imenu filma tipa npr. "Underworld.xvid.r5.avi" ili "Underworld.dvdrip.axxo..."). Ako baš ne možeš naći da se poklapaju film i titlovi, gledaj barem da im se FPS poklapa. Za film ćeš taj podatak naći u Properties-ima, a za titl obično piše uz download.

Ili ako sve propadne, postoji softver s kojim se to da narihtati, najbolje SUBTITLE WORKSHOP (besplatan je, možeš ga skinuti na: 

http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw

Što se tiče programa za gledanje filmova, ako voliš jednostavnost, preporučam VLC player.  Također, prije je bio dobar BS player, u njemu si direktno mogao nacolati titlove unaprijed ili natrag, no su se prije godinu-dve sjetili da bi ga mogli naplaćivati, pa ako ti to nije problem ... Postoji i besplatna verzija, ali nema sve funkcije, a i gnjave sa reklamama, sve u svemu - ne!

Nadam se da je pomoglo, Namigiva

17 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Hvala.Pomoglo je!

frantz
16 godina
neaktivan

kak dela workshop

vratit čes se satane
16 godina