Bračne vode - CroVersion

poruka: 165
|
čitano: 36.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Bračne vode - CroVersion

kako god da naprave seriju i koliko god budu pazili na detalje mislim da ce je upropastiti losa gluma kao sa svim ovim novim serijama... pa mislim u najlosijim meksickim sapunicama se sto puta bolje glumi nego u ovim kod nas...a da ne pricam o onim rtl-ovim serijama sudnica i krim tim i ostalim kopijama njemackh serija...

hmmm...
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

To trebaju raditi bošnjaci. Bosanski humor-majka-lud, zbunjen, normalan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ma užas, original je bio zakon zbog ismijavanja svega što je američko, a ćemu će se ovdje ismijavat i ne vidim glumca koji bi mogao onako skinut Al-a, nemoguća misija. Gledao sam kako su autori pričali o problemima kod stvaranja ove serije u SAD-u i tamo su rekli da je Ed O'Neil cijela serija i da bez njega nema smisla.Namigiva

17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

možda i ne budu kopirali amerikance u radnji... jer, američka serija o prodavaču cipela ne može biti hrvatska serija o prodavaču cipela. američki standardi su drugačiji nego hrvatski. ako bude skroz kopirana, bit će to više mračne vode nove tv, a ne bračne vode...

ak ne bude kopirana... radnja i likovi bi trebali biti ovakvi... otac alen, siroti lučki radnik probušenih čarapa, majka petra, prodavačica salame i lokalna tračerica. kćerka i cajkarošica  ivana koja voli seljo beljo cajka tipove, sin boris koji je nogometaš, ali petoligaša naftaša iz prduše gornje. otac nije nogometna zvijezda nego branitelj kojeg nitko ne šljivi... tu su susjedi joso, bosanac i zidar koji gleda mlade djevojke, žena marija koja je stroga katolkinja. pas je mješanac floki, zavezan na lancu dan noć...

u stanu je svinjac i mali televizor, otac voli popiti pa ponekad razbija namještaj... uglavnom, do grla su u kreditima, glasali su za hdz... imaju staru zastavu koju vozi sin, a otac vozi golfa kupljenog na kredit, namještaj im je na kredit, mašina, frižider u kvaru, adsl im radi, ne radi, imaju mobitele, kompjutere im sastavlja kum... to su hrvatske prilike

jadne, tužne... možda ta tuga bude nas nasmijavala... ili možda budemo vidjeli da smo u ku*** stvarno

pozdrav

17 godina
RE: Bračne vode - CroVersion
BORN kaže...

Bosanac sam (ne bošnjak) i mogu vam reči da (barem ljudi koje ja znam) ovdje niko ne voli Lud, zbunjen, normalan. To je serija koja nema veze sa bosanskim humorom, i po meni (i ostalima) je čisto sranje. Bolje su Bitange i princeze 100 puta. Ljudi koji predstavljaju bosanski humor ovim glupim serijama, uopće nemaju smisla za humor.

Karma is a funny thing.
17 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
BORN kaže...

Bosanac sam (ne bošnjak) i mogu vam reči da (barem ljudi koje ja znam) ovdje niko ne voli Lud, zbunjen, normalan. To je serija koja nema veze sa bosanskim humorom, i po meni (i ostalima) je čisto sranje. Bolje su Bitange i princeze 100 puta. Ljudi koji predstavljaju bosanski humor ovim glupim serijama, uopće nemaju smisla za humor.

slažem se
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim  da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim  da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju

Uh iritantan glas, ali kompenzira to sa odličnim sisama :)
Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
Horagio kaže...

Uh iritantan glas, ali kompenzira to sa odličnim sisama :)
 lol, al veli da inače nije tak iritantan, kaže da samo glumi, ma, ko bi joj vjerovao
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

a vidjet ćemo ;)

17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

a vidjet ćemo ;)

lol
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

a vidjet ćemo ;)

Ta sa slike je vjerojatno i u stvarnosti jednako glupa i odbojna s jednako lošom glumom i prenemaganjem. Dovoljno je da ta glumi i da propadne ionako loša serija.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
Horagio kaže...
CikaSpaso kaže...
BORN kaže...

slažem se
 Normala.
17 godina
neaktivan

Naši će totalno upropastiti tu ideju. Pogotovo budu li pričali književnim jezikom! Bljak!

To je trebalo dati srbima da naprave...šta jest jest...mi smo za njih male bebe kad je u pitanju komedija.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
ambivalent kaže...

a vidjet ćemo ;)

Ta sa slike je vjerojatno i u stvarnosti jednako glupa i odbojna s jednako lošom glumom i prenemaganjem. Dovoljno je da ta glumi i da propadne ionako loša serija.
 zar stvarno postoji osoba koja ne voli Bračne vode.
17 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
BORN kaže...

O cemu ti? To je serija prejaka i presmijesna. Bitange i princeze su podjednako dobra serija kao i ova, a to da je serija Lud, zbunjen, normalan, cisto sranje, moze reci samo neko ko je nikad pogledao nije ili ima nesto protiv glumaca u njoj.. :S
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 12:41 (Dark Prince).
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ako već potpuno slijede original, zar nisu mogli naći bračni par koji bi barem izgledao kao da imaju isti broj godina?

Bračne vode CRO Bračne vode CRO
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
odjavljen
Bračne vode - CroVersion

Nadam se da će uspjeti dobru seriju, iako me malo zabrinjava kopiranje stranih ideja i humorističnih serija (Ružna Betty, Mućke čak pripremaju, Hitna služba...).

Goodbye
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

ma.... mislim da ce je prestat emitirat za 2 mjeseca jer nitko nece gledat kako netko lose kopira legendarnog Ala

Necu zvaku , hocu kusur !!!
17 godina
odjavljen
Bračne vode - CroVersion

Al Bundy-a će glumiti Damir Lončar.

Goodbye
17 godina
protjeran
Kublach kaže...
Shady kaže...
DrNasty kaže...

Zanimljivo. Bas me zanima sta ce Al voziti, mozda Opel Asconu ili mozda VW Golfa ''keca''? :)

Samo da ne bude kao kad je Josko Lokas kopirao Tonight with Jay Leno...

*kill*

YUGO
 A Moskvich ili Wartburg ????
 Mislio sam da bude iz Hrvatske tj. Jugoslavije
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Jucer su snimili do kraja prvu epizodu ako sam dobro cuo na vijestima...prema prvim kadrovima ne izgleda mi optimisticno za buducnostViče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Moju najdrazu seriju ce unistiti... To je u ko-produkciji Nove, jel? Eto,  moja omiljena Tvkuca+Tvserija= a moglo bi cak i bit dobro

al ako mi uniste tu seriju, golin rukama cu zadavit tog svilana..  Eto, pa nek sad uziva u pripremi toga..

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Kublach kaže...
Shady kaže...
DrNasty kaže...

Zanimljivo. Bas me zanima sta ce Al voziti, mozda Opel Asconu ili mozda VW Golfa ''keca''? :)

*kill*

YUGO
 Da, ali ljepše izgleda kada je veće smeće. :)
Kublach
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Ne kužim kak će ti uništit seriju?  Pa originalne bračne vode neće nestat...

Ovo je samo pokušaj kopiranja legendarne serije koji 100% neće uspjet, čim sam vidio onog Damira Lončara katastrofa, mislim dobar je on glumac al u kazalištu, na TV-u to ne prolazi.

Možda pogledam koji put zbog Hrvatske verzije Peggy i Kelly (obje glumice su je*ozovne heh).

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Trebamo im dati šansuŠutim

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Bračne vode - CroVersion

Još će to ispasti ko onaj krim tim najveća idiotarija na ovim prostorima što se tiče TV-a

Samo da ju upropaste, samo im još i to treba

Meaningless ideals will eventually crumble before reality 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
Kublach kaže...
Shady kaže...
DrNasty kaže...

*kill*

YUGO

Onda će prije biti stojadin, obiteljski auto.... 
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

al ako mi uniste tu seriju, golin rukama cu zadavit tog svilana..  Eto, pa nek sad uziva u pripremi toga..

A tko te tjera da gledaš seriju?
17 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
BORN kaže...

Meni je serija također loša. Toliko forsiraju da je glupo... a NIJE smiješno.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice