kako god da naprave seriju i koliko god budu pazili na detalje mislim da ce je upropastiti losa gluma kao sa svim ovim novim serijama... pa mislim u najlosijim meksickim sapunicama se sto puta bolje glumi nego u ovim kod nas...a da ne pricam o onim rtl-ovim serijama sudnica i krim tim i ostalim kopijama njemackh serija...
To trebaju raditi bošnjaci. Bosanski humor-majka-lud, zbunjen, normalan
Ma užas, original je bio zakon zbog ismijavanja svega što je američko, a ćemu će se ovdje ismijavat i ne vidim glumca koji bi mogao onako skinut Al-a, nemoguća misija. Gledao sam kako su autori pričali o problemima kod stvaranja ove serije u SAD-u i tamo su rekli da je Ed O'Neil cijela serija i da bez njega nema smisla.
možda i ne budu kopirali amerikance u radnji... jer, američka serija o prodavaču cipela ne može biti hrvatska serija o prodavaču cipela. američki standardi su drugačiji nego hrvatski. ako bude skroz kopirana, bit će to više mračne vode nove tv, a ne bračne vode...
ak ne bude kopirana... radnja i likovi bi trebali biti ovakvi... otac alen, siroti lučki radnik probušenih čarapa, majka petra, prodavačica salame i lokalna tračerica. kćerka i cajkarošica ivana koja voli seljo beljo cajka tipove, sin boris koji je nogometaš, ali petoligaša naftaša iz prduše gornje. otac nije nogometna zvijezda nego branitelj kojeg nitko ne šljivi... tu su susjedi joso, bosanac i zidar koji gleda mlade djevojke, žena marija koja je stroga katolkinja. pas je mješanac floki, zavezan na lancu dan noć...
u stanu je svinjac i mali televizor, otac voli popiti pa ponekad razbija namještaj... uglavnom, do grla su u kreditima, glasali su za hdz... imaju staru zastavu koju vozi sin, a otac vozi golfa kupljenog na kredit, namještaj im je na kredit, mašina, frižider u kvaru, adsl im radi, ne radi, imaju mobitele, kompjutere im sastavlja kum... to su hrvatske prilike
jadne, tužne... možda ta tuga bude nas nasmijavala... ili možda budemo vidjeli da smo u ku*** stvarno
pozdrav
evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju
evo nove informacije, Peggy će glumit ona žuta iz Bitanga i Princeze, ne znam kak se zove, mislim da je Mila Elegović, nisam siguran, i ne zna se dal će imat crvenu kosu. Ta je vijest stara nekolko dana, al sam se tek sada sjetio objaviti ju
a vidjet ćemo ;)
a vidjet ćemo ;)
Naši će totalno upropastiti tu ideju. Pogotovo budu li pričali književnim jezikom! Bljak!
To je trebalo dati srbima da naprave...šta jest jest...mi smo za njih male bebe kad je u pitanju komedija.
a vidjet ćemo ;)
Nadam se da će uspjeti dobru seriju, iako me malo zabrinjava kopiranje stranih ideja i humorističnih serija (Ružna Betty, Mućke čak pripremaju, Hitna služba...).
ma.... mislim da ce je prestat emitirat za 2 mjeseca jer nitko nece gledat kako netko lose kopira legendarnog Ala
Al Bundy-a će glumiti Damir Lončar.
Zanimljivo. Bas me zanima sta ce Al voziti, mozda Opel Asconu ili mozda VW Golfa ''keca''? :)
Samo da ne bude kao kad je Josko Lokas kopirao Tonight with Jay Leno...
*kill*
Jucer su snimili do kraja prvu epizodu ako sam dobro cuo na vijestima...prema prvim kadrovima ne izgleda mi optimisticno za buducnost
Moju najdrazu seriju ce unistiti... To je u ko-produkciji Nove, jel? Eto, moja omiljena Tvkuca+Tvserija= a moglo bi cak i bit dobro
al ako mi uniste tu seriju, golin rukama cu zadavit tog svilana.. Eto, pa nek sad uziva u pripremi toga..
Zanimljivo. Bas me zanima sta ce Al voziti, mozda Opel Asconu ili mozda VW Golfa ''keca''? :)
*kill*
Ne kužim kak će ti uništit seriju? Pa originalne bračne vode neće nestat...
Ovo je samo pokušaj kopiranja legendarne serije koji 100% neće uspjet, čim sam vidio onog Damira Lončara katastrofa, mislim dobar je on glumac al u kazalištu, na TV-u to ne prolazi.
Možda pogledam koji put zbog Hrvatske verzije Peggy i Kelly (obje glumice su je*ozovne heh).
Trebamo im dati šansu
Još će to ispasti ko onaj krim tim najveća idiotarija na ovim prostorima što se tiče TV-a
Samo da ju upropaste, samo im još i to treba
*kill*
al ako mi uniste tu seriju, golin rukama cu zadavit tog svilana.. Eto, pa nek sad uziva u pripremi toga..