Bravo majstori svaka cast. Evo ja cu vjerojatno skinuti Tatami Galaxy.
dosli smo ti do 5/11
cim napravim shiki ova dva bluray-a (6 epizoda) idem nastavit tatami :)
Bravo majstori svaka cast. Evo ja cu vjerojatno skinuti Tatami Galaxy.
dosli smo ti do 5/11
cim napravim shiki ova dva bluray-a (6 epizoda) idem nastavit tatami :)
Ok imam problem ne mogu se sjetit naziva jednog animea kojeg sam prije gleadao, ovakava je prica:
Glavni lik je iz porodice flame magea (ili neceg slicnog) ali je otisao od kuce i vratio se u zemlju flame magea kao jaki wind mage (inace flame mageovi smatraju wind jednim od slabijih elemenata), Onda su pocela ubojstva koja je ocito izvodio wind mage, tereti se glavni lik ali zapravo on nije krivac (ko bi rekao!?)...
Sta niko nezna? Sjetio sam se jos jednog glavnog sporednog lika, neka zenska crvene kose i crvenih ociju unuka nekog starog senseia fire magea, a i dosta jak fire mage sama, onda sam se sjetio scene kad neki wind mage presjece zgradu na pola.... e da vrjeme radnje je sadasnjost/blaga buducnost (znaci nije neko povjesno okruzenje nego grad i tako to).
Ok imam problem ne mogu se sjetit naziva jednog animea kojeg sam prije gleadao, ovakava je prica:
Glavni lik je iz porodice flame magea (ili neceg slicnog) ali je otisao od kuce i vratio se u zemlju flame magea kao jaki wind mage (inace flame mageovi smatraju wind jednim od slabijih elemenata), Onda su pocela ubojstva koja je ocito izvodio wind mage, tereti se glavni lik ali zapravo on nije krivac (ko bi rekao!?)...
Sta niko nezna? Sjetio sam se jos jednog glavnog sporednog lika, neka zenska crvene kose i crvenih ociju unuka nekog starog senseia fire magea, a i dosta jak fire mage sama, onda sam se sjetio scene kad neki wind mage presjece zgradu na pola.... e da vrjeme radnje je sadasnjost/blaga buducnost (znaci nije neko povjesno okruzenje nego grad i tako to).
Hmmmmmmm...
Kaze no Stigma?
zakasnio sam 
O hvala vam ako budete blizu makarske castim vas pivom (il necim po volji :) ). Nakon dva dana trazenja (ja i dva prijatelja) ..... napokon.
P.S. ako mogu pomoc sa prevodjenjem .... tu sam.
evo moga bi i ja skinit ovaj anime od povise, dobar
plot i likovi, radnja meni po mjeri... sad samo triba ocistit
mista na hardu...
Kaze no Stigma?
Glavni lik se preziva Yagami. Hmmmmmm... Gdje se još glavni lik preziva Yagami? :P
Hint: Svijetlo
Kaze no Stigma?
Glavni lik se preziva Yagami. Hmmmmmm... Gdje se još glavni lik preziva Yagami? :P
Hint: Svijetlo
u meni najdrazoj mangi.....DEATH NOTE :DD Light..
Poceo sam Shiki gledati i mogu reci da sam ugodno iznenaden. Kada zavrsi svaka epizoda uvijek zelim slijedecu pogledati jer zavrsi na nekom cliffhangeru. Svakako pogledajte, mene je iznenadila serija i to jako ugodno.
Jedna mala zamolba. U vezi anime portala animehr.com, ako se možete registrairajte se na forum. Ako znate prijatelja koji voli anime recite za nas. Moramo učinit portal i forum što aktivniji. Ovako će postat zapostavljen i uzaludan projekt. Pomozite nam dovođenjem što više ljudi na forum i portal i mi ćemo vam pomoći najnovijim vijestima i zanimljivim temama vezanih uz anime. Hvala! 
Slusaj ne zelim sada ispasti djubre, stvarno sam sretan sto ste napravili anime stranicu, ali sva ekipa je na Crotaku forumu.
Ali pošto Crotaku nema download kutak, vi biste se više trebali orijentirati da postanete No.1 hrvatska strana za download animea i anime vijesti, a sto se tiče aktivnosti na forumu, tu vas je nažalost Crotaku davno prestigao.
Slusaj ne zelim sada ispasti djubre, stvarno sam sretan sto ste napravili anime stranicu, ali sva ekipa je na Crotaku forumu.
Ali pošto Crotaku nema download kutak, vi biste se više trebali orijentirati da postanete No.1 hrvatska strana za download animea i anime vijesti, a sto se tiče aktivnosti na forumu, tu vas je nažalost Crotaku davno prestigao.
Nije nas prestigao kada nismo mi ni krenuli :D
Da istina, tamo je ekipa. A niš, plave koverte i to je to :)
Zašto bi ispao djubre kad si samo iznio svoje mišljenje. :P
Mi smo se već počeli orijentirat većinom na našu encode grupu koja ima najveće potencijale.
BTW hvala na informaciji. Eliminirat ćemo mi Crotaku.
ja nigdi ne visim iako imam acount na
dosta anime foruma....
cak na crotaku nisam bia uhuhuh...
meni je isto tesko bit aktivan na drugim forumima
jednino posjecujem jos pcplay,al tamo i ne postam bas cesto
ma bas otisa do crotaku i ekipa nije bas aktivna...
Konačno i GTO odgledao. Kao i dosad to je anime koji je pod must pa se nema šta više reći od toga. Uzbzdljivo, napet, komično, ponekad tužno. Već sam rekao za Onizukine face. :P Onaj tko ga nije odgledao neka više ne gleda anime dok ga ne pogleda. Jedino što mi malo smeta je kraj. Nisam mogao vjerovat da je onako završilo. Očekivao sam happy ending, a onda se dogodi da u baš zadnjoj epizodi Onizuka bježi od svega. Zato mrzim krajeve animea, oni su takvi da moliš Boga da ima još epizoda. Sve u svemu to je GTO. Jednostavno moram reći da mi je
jednostavno nešto najbolje.naisao na jedan cudan anime no cini mi se da je odlican
Trapez ili Kuuchuu Buranko
Jel gledao netko od vas?
inace trazim neki anime koji bi kupio
bluray
BD boxovi mi ne dolaze u obzir jer dođu oko 1200kn ;)
Filmovi kao Laputa,Evangelion su od 200 do 350kn i to mi je taman
Cim dođe Bluray verzija Mononoke Hime kupuje obavezno
Neznam sta da uzmem
(cak i Buranko dolazi u obzir jer on nije skup i ima zanimljvu kutiju)
Ja da kupujem orginal blu ray anime vjerojatno bi uzeo Bebop boxest ako postoji u blurayu, a od filmova Sword of the Stranger.
Ja da kupujem orginal blu ray anime vjerojatno bi uzeo Bebop boxest ako postoji u blurayu, a od filmova Sword of the Stranger.
bebop nema jedino je film na bluray-u ,a Sword of the stranger ima nije niti skup
Eto onda uzmi Sword of the Stranger. Jedan od najboljih anime filmova, animacija odlična. Pogledaj koji review.
Eto onda uzmi Sword of the Stranger. Jedan od najboljih anime filmova, animacija odlična. Pogledaj koji review.
da moguce da budem samo me brine da Bandai nije unistio film
najrađe bi kupio Japansku verziju(a i ljepsa je kutija)
Moram se pohvalit da sam počeo raditi na prijevodu Evangeliona 1.11. Sjetio sam se da bih mogao prevoditi anime i pošto nitko nije preveo taj Evangelion mislio sam njega. Poslije toga ću najvjerojatnije 2.22. Ako netko ne voli na engleskom čitati prijevod, a volio bi gledati evangelion, onda će mu pomoći moj prijevod. Ja sam uzeo engleski prijevod i onda ga malo pomalo prevodim na hrvatski. 
Moram se pohvalit da sam počeo raditi na prijevodu Evangeliona 1.11. Sjetio sam se da bih mogao prevoditi anime i pošto nitko nije preveo taj Evangelion mislio sam njega. Poslije toga ću najvjerojatnije 2.22. Ako netko ne voli na engleskom čitati prijevod, a volio bi gledati evangelion, onda će mu pomoći moj prijevod. Ja sam uzeo engleski prijevod i onda ga malo pomalo prevodim na hrvatski. 
Znaci netko prvo prevede s japanskog na engleski, pa ti sa engleskog na hrvatski. Hahaha kladim se da bar nestane 30% orginalnog prijevoda, ali nema veze sve pohvale za trud!
Znaci netko prvo prevede s japanskog na engleski, pa ti sa engleskog na hrvatski. Hahaha kladim se da bar nestane 30% orginalnog prijevoda, ali nema veze sve pohvale za trud!
:D ima nekih zanimljivih rijeci
ja sam pogledao onaj Kuuchuu Buranko ili Trapeze (kak vam je draze)
dobro sam se nasmijao ima stvarno bizarnih stvari i odlicno se sve poklapa na kraju
odlican je dao sam mu cistu 10.
Taj prijevod ce biti toliko masakriran, da ce ljudi misliti kako se radi o prodavacu cevapa iz samobora :P
Evangelion: 1.11 You Are (Not) a Cevap :)
Nažalost nisam još bacio detaljnije pogledao site ali što se prijevoda tiče slažem se s ovim boldanim. Hrvatski nije baš prezahvalan jezik u smislu tehničkih izraza koje mi više ili manje fino razumijemo na engleskom, neki već čak i na japanskom
ali na našem zvuče tako jadno i "hladno"
. No, neki studenti japanologije mogu fino vježbat' i prevodit serije i pomoći ekipi. Anyhow, sretno s prijevodom i s razvojem website-a. Odoh nešto novo pronaći, ovo je već starija vijest ali sam malo pauzirao pa sad hvatam što mi je pobjeglo - http://www.animenewsnetwork.com/interest/2010-12-21/list-of-winter-2011-tv-anime-in-japan
taj prijevod toni radi jer mu je dosadno :D nije sad da cemo masovno prevodit
taj prijevod toni radi jer mu je dosadno :D nije sad da cemo masovno prevodit
Ma i pretpostavio sam
ali sam negdje davno bio naletio na neke HR prijevode Hellsinga i još nekih pa je bilo onak..tak' tak', da budem blag :P a znam kakvo je mučenje prevodit' pa ujedno i kapa dolje i toniju kad ima toliko vremena i živaca
Ja ću radije neke mange pod ruku ako ne nađem nešto zanimljivo od anime-a ili barem dr. House-a