Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 636.220
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu

Pa samo je jedan dostupan, Corsair H50.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
emerik kaže...
Quark kaže...

Svaka čast na temi o overclockiranju u broju 206. Kako je Miro sam natuknuo u uvodniku o ovoj temi u više nastavaka, podupirem je.

Da,ali je šteta što je tako malo o tome napisano.Stave vrlo zanimljivu temu,a malo napišu o njoj,mogli su umjesto o miševima pisati o overclocku.

Pa pet stranica osnova o overclockingu nije baš malo :)

No, ako ima interesa - možemo mi nastaviti i dalje pisati o raznima stvarima iz područja overclockinga. Reakcije poput tvoje su dobrodošle!

Šef kaže...
Da ali je dobro da su pisali o misevima jer moj otkazuje i mislim uzeti onaj Gigabyteov cim skupim novce, a bio bih ga uzeo i prije da nisam morao druge stvari uzet

Nije baš da pišemo jako često o miševima, pa kada dođe na red, onda se potrudimo to obraditi opširno i temeljito, kako bi svi oni koje to zanima dobili kvalitetnu informaciju.

Istina, ni je to baš lako, jer i u ovoj temi nam nedostaju barem dva aktualna modela koja smo htjeli uvrstiti, ali nisu bili dostupni na našem tržištu kada smo pripremali tekst. No, to je čest problem sa svim velikim usporednim testovima.

Smatram da postoji interes za teme o overclockiranju, pa bi tako mogli u nekoliko nastavaka opisati detaljno (na primerima) sam proces kako na procesorima tako i na grafičkim karticama i memorijama, i samo korištenje alata za proces overclockiranja i nadgledanja stabilnosti koji su predstavljeni u broju 206.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 8:13 (Quark).
16 godina
odjavljen
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Novi Bug, Digitalna, kabelska, IPTV i ostale će bit aktualne pred Svjetsko nogometno prvenstvo, tako da je najbolje to ostaviti za 5. ili 6. mjesec. U veljači bi mogli malo nešto o npr. zvučnicima ako uopće ima kakva ponuda...

B-)

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rudy kaže...

Novi Bug, Digitalna, kabelska, IPTV i ostale će bit aktualne pred Svjetsko nogometno prvenstvo, tako da je najbolje to ostaviti za 5. ili 6. mjesec.

Aktualne su SAD jer se ukida analogni signal!

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan

Tako je!

Super je živjeti u Zg koji se ukida u listopadu, ali Bug je izdanje za cijelu RH..

Osobno sam iz ZG, ali sam šokiran što još nije bilo teme o digitalnoj tv, savjetima za kupnju uređaja i slično..

Super bi bilo kad bi dio svakog buga u 2010 bio posvećen digitalnoj tv..

Ne mislim ništa masivno, samo par strana gdje bi se testirali uređaji, davali savjeti, najnovije vijesti i događanja i slično.

17 godina
neaktivan

Nema potrebe za svaki mjesec temu o digitalnom signalu. Najbolje naprait jednu temu (ne temu broja) i tu opisat digitalni signal i neke prijamnike (MPEG2 i MPGE4). Samo da nam pomogne pri odabiru. Inače ja živim u Hercegovini, te valjda nas neće zaostaviti, tj. valjda će biti signala (jako dobro primam signal sa Biokova).

Jesam moćan PUNIM
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...

Da,ali je šteta što je tako malo o tome napisano.Stave vrlo zanimljivu temu,a malo napišu o njoj,mogli su umjesto o miševima pisati o overclocku.

Pa pet stranica osnova o overclockingu nije baš malo :)

No, ako ima interesa - možemo mi nastaviti i dalje pisati o raznima stvarima iz područja overclockinga. Reakcije poput tvoje su dobrodošle!

To bi bilo super!

AMD
16 godina
neaktivan

Evo budući da sam po prvi puta kupio Bug (prije sam bio odan gameplayju) vidim da se vole dosta raditi usporedbe pa bih molio da:

-ekipa napiše koliko bi moglo koštati naručivanje jedne komponente iz inozemstva (grafička,laptop)

-usporedbe cijena komponenata na Hrvatskom tržištu i tržištu unutar EU

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

volio bi vidjeti temu o gaming ovisnicima,hardcore screameri sa wow-a i živčana,zaluđena djeca i  kako se nose s tim roditelji i društvo jer stvarno ima freakova sve više i više.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina

Jedna od tema koja bi mogla zanimati dosta čitatelja je kodiranje satelitskih programa tj. o sustavima kodiranja. Mogli bi da pišete o algoritmima koji se koriste i čipovima za kodiranje. Takođe da napišete malo o probijanju zaštite i sigurnosti pojedinog sustava.

3 0 hvala 0
16 godina

Stavite kao u Autoklubu na zadnjoj strani Auti&Cure KOMPOVI&CURE  
Stavite par smjesnih slika i dole stavite nekoliko ŠutimŠutim  : )) 

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Svoju kolumnu, ili svoj tekst, opis necega sto je tankom vezom vezano za časopis.

Može li?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Definitivno jedan VELIKI test grafičkih kartica kada dođe Fermi. A do tada jedan veliki test kučišta i gamerskih tipkovnica i 5.1 zvučnih sustava. I obavezno u Samogradnji DIY vodeno hlađenje.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:11 (vexx5555).
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bilo bi dobro u BUGu (ili bar na BOLu) pročitat usporedbu set-top-box-ova za digitalnu televiziju, o tome se ima što pisat, best buy i sl. To me jako zanima
Vjerojatno neće biti moguće u 2 dana to napravit, ali onda za idući (osim, naravno, ako već nije)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo potrebno napraviti direktnu usporedbu Intelovih i AMDmovih procesora i to ne samo po performansama nego i po cijeni.

Također bilo bi korisno da se napiše koliko su rasprostranjene matične sa socketom za taj određen procesor.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pošto je u prošlom broju bio (žalosno) mali članak o igraćim miševima bilo bi logično

da se sada malo raspišu i o igraćim tikovnicama

možda i par grafičkih da stave na test, makar ne sumnjam da će najviše pisati o iPadu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

koliko nas toliko želja.ipak jedan tako jak časopis kao BUG,mogao bi malo podariti pravog teksta poslovnim korisnicima. mislim na test TABLET PC-A bilo kojeg i njegove primjene ,a isto tako i popis nekompatibilnih aplikacija sa windows 7 ! tako bi mnogi dobili odgovore zašto je puno poslovnih korisnika na win xp,pa čak i na win 98. hvala na nerazumijevanju :)

Z
17 godina
neaktivan
opcom kaže...

koliko nas toliko želja.ipak jedan tako jak časopis kao BUG,mogao bi malo podariti pravog teksta poslovnim korisnicima. mislim na test TABLET PC-A bilo kojeg i njegove primjene ,a isto tako i popis nekompatibilnih aplikacija sa windows 7 ! tako bi mnogi dobili odgovore zašto je puno poslovnih korisnika na win xp,pa čak i na win 98. hvala na nerazumijevanju :)

Pa sestrinski časopis "Mreža" odrađuje takve teme, "BUG" je većinom za naprednije kućne korisnike

Jesam moćan PUNIM
16 godina
neaktivan
Digitalna tv usporedba bnet maxtv, kako zaobici nove kutije i daljinske lose kvalitete, opcenito kako uspjesno prezivjeti promjenu i sve nedostatke koje promjena nosi
16 godina
neaktivan

Volio bi da mi stavite neku križaljku pa da čitači rješavaj takoda lakše skrate dane.

Trebalo bi više pisati o digitalni satelitski receiver i koliko programa nude dok ima slike na tv-u. eto. Pozdrav forumašima.

Nenad
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
opcom je napomenuo da bi bilo dobro napraviti popis nekompatibilnih aplikacija s Win7. To bi možda bio opširan popis, no napraviti popis igara (barem onih poznatijih) koje ne rade na sedmici bi bilo korisno znati. No zato je tu forum.
I don't belong
15 godina
protjeran

malo više o distribucijama linuxa...

i ovako se nađe ali pretežno su windowsi, nebi bilo loše da u svakom broju buga bude kao šta ima software, hardware, .. i jedan Linux dialog, sa malo zanimljivosti, tutoriala,...

2 0 hvala 0
17 godina

Želio bih čitati o tome kako rad za računalom učiniti što manje štetnim za naše tijelo (valjda sam se dobro izrazioIzlanuo se).

Na to me potaknula ova tema.

Sjećam se da je prije u nekom broju bila tema o ergonomskim stolicama. A sad biste se mogli raspisati malo više, od ergonomskih stolica, zaštite zglobova (...) pa do zaštite očiju (ako je moguće to sve saznati i napisati). Mislim da bi mnogima bila korisna ovakva tema. Nadam se da ste me skužili na što mislim Smijeh

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Test DDR3 memorije i usporedba P55 vs X58 memorije te test 120 mm ventilatora.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 7:59 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Definitivno jedan VELIKI test grafičkih kartica kada dođe Fermi. A do tada jedan veliki test kučišta i gamerskih tipkovnica i 5.1 zvučnih sustava. I obavezno u Samogradnji DIY vodeno hlađenje.

To!! Nisam mogao vjerovati kad sam u novom broju našao test. Hvala BUG!!!!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
16 godina
neaktivan

više testova konfiguracija i samogradnje, a mogli bi test grafičkih, već ga dugo nije bilo. Osmijeh

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O programima za održavanje Windowsa i o programima za defragmentaciju diska.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 17:33 (Razer_Copperhead).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa bilo bi dobro da naprave pokoju temu o slaganju dobre a jeftinije PC konfiguracije,ajmo reć "unisex računalo" jel nemaju baš svi 8,9 i više tisuća kina za PC.

Mislim da bi se dosta ljudi obradovalo takvoj temi,pogotovo ak svoje mišnjenje i savjete o toj temi daju MEŠTRI iz BUG-a.

Moje osobno mišljenje je a možda griješim,kada gledam pod MOJ PC od drugih BOL forumaša vidim da ih masa imaju rakete od kompova i to klinjo od cca 12,13 ili sličnih godina

u najmanju ruku ima i7 ------, ili phenoma 9---- sa grafuljama od 2-3 soma kuna,ja baš i ne vjerujem.

Mišljenja sam da se i sa 4-6 tisuća može složiti solidno "unisex računalo".

dnl
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Test 5.1 zvučnih sustava

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 10:36 (cuspajz).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozda test televizija, sa dvb-t-om ugradjenim. I kucna kina. Malo da BUG ubaci dio gdje se testira 'potrosacka elektronika', linije, tv-i, dvd playeri,...
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice