Bonbon usluge

poruka: 638
|
čitano: 625.827
|
moderatori: XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Bonbon usluge
I!? +...kako se na kraju najlakše prijaviti na ovu 'jako, jako veliku kombinaciju', odradio sam sve preko WhatsApp-a, dobio jutros karicu i sms da će bonbon kartica biti aktivna u srijedu do 12 h...šta me onda slijedi, jel već tarifa ukucana kako smo dogovorili preko chata ili moram opet djelovati, tražiti, kumiti, moliti da me se prebaci...ima li tko tko je odradio ovo sve...sa pretplate sa HT-a idem na bonbon preplatu!

0 0 hvala 0
13 godina
Mali322 kaže...
I!? +...kako se na kraju najlakše prijaviti na ovu 'jako, jako veliku kombinaciju', odradio sam sve preko WhatsApp-a, dobio jutros karicu i sms da će bonbon kartica biti aktivna u srijedu do 12 h...šta me onda slijedi, jel već tarifa ukucana kako smo dogovorili preko chata ili moram opet djelovati, tražiti, kumiti, moliti da me se prebaci...ima li tko tko je odradio ovo sve...sa pretplate sa HT-a idem na bonbon preplatu!

Ovo su meni napisali

9 godina
O pa hvala kolega!
9 godina
Odrađeno sve 5...nakon umetanja bonbon kartice ugasite i upalite mob i napravite prvi poziv...na WhatsApp podršci zatražite aktivaciju promotivne akcije, skinete aplikaciju i sve je vidljivo već nakon pola sata...
Provjerio sam mobilni internet na tri različite lokacije i mogu primjetiti da je internet na bonbonu brži za 20 % nego na tmobile mreži ili je to možda trenutno i slučajno!
Za sada zadovoljan! 💪

1 0 hvala 0
13 godina
Mali322 kaže...
Odrađeno sve 5...nakon umetanja bonbon kartice ugasite i upalite mob i napravite prvi poziv...na WhatsApp podršci zatražite aktivaciju promotivne akcije, skinete aplikaciju i sve je vidljivo već nakon pola sata...
Provjerio sam mobilni internet na tri različite lokacije i mogu primjetiti da je internet na bonbonu brži za 20 % nego na tmobile mreži ili je to možda trenutno i slučajno!
Za sada zadovoljan! 💪

upravo to što si naveo, i mene jutros prebacili, bez ikakvog problema. 

17 godina
Meni u subotu navečer aktivirali jako jako veliku kombinaciju ali u aplikaciji i dalje nije to vidljivo, stoji staro sučelje kao da je broj na bonove.
Kontaktirao sam ih u Ponedjeljak i kažu da je broj poslan na ažuriranje i da čekam sms poruku da dođe sa obavijesti da je promijenjeno i ažurirano.

Pa zar toliko im vremena treba da se ti podaci ažuriraju.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:42 (kran).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice