Temperature vaših PC grijalica

poruka: 3.535
|
čitano: 626.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Temperature vaših PC grijalica

To je jos u granicama normale kaj se tice temp. grafe pod opterecenjem !

Music As A Weapon !!
16 godina

Znam da mogu biti jos nize sto se tice procesora ali sto se tice opterecenja ne prelazi 60C...

Sve je na idle... Sve je na idle...
Fool for a day, King for a lifetime...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

grafa ti je dosta na idle..kako da pocistim grafu, tj da i njoj promjenim termalnu

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

grafa ti je dosta na idle..kako da pocistim grafu, tj da i njoj promjenim termalnu

14 godina
neaktivan

Jel ko dosta igro neku igru sa loadom 80 tipa neka igra nije bitno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rizi kaže...

Ako mislis na temp. , moja bivsa HD5870 je po ljetnim vrucinama isla i preko 80°C , al joj nist nije bilo !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Rizi kaže...

Ako mislis na temp. , moja bivsa HD5870 je po ljetnim vrucinama isla i preko 80°C , al joj nist nije bilo !

A ako se sjecas stavljam t4 na procesor sad mozda za 7 dana,a da li pasta za grafu moze pomoci sta , dok budem igrao igre tipa metro ili tako nesto.Evo u gta 4 sam usao igrao 10-15 min i spustio sam sto sam prije mogao da uslikam , msm da je ovo previse al opet nek odluci neko dosta iskusniji i kaze sta bi trebao :D,dok igram cod2 max 65 dok je neka druga igra u pitanju to vec postaje problem ... procesor mislim da je okej temp,ali pozitivna stvar sto coolermaster t4 ce doc na njega ubrzo :),p.s i u sobi je toplo ono da se i to ne  izostavi ljeto je ipak doslo xD . Fanspeed grafe u amd vision centru je 60%

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 2:59 (Rizi).
13 godina

kako ovo definirati ? tu pokazuje 60, tamo 40 temperaturu i kako mi se clock penje na skoro 3.6 ako mi procesor nije clockan  ( radi na default 3.2 ) to sam skuzio da radi i u task manageru 

[url=http://valid.canardpc.com/2818576][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2818576.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 3:47 (g3arv8).

0 0 hvala 0
15 godina
Rizi kaže...

A ako se sjecas stavljam t4 na procesor sad mozda za 7 dana,a da li pasta za grafu moze pomoci sta , dok budem igrao igre tipa metro ili tako nesto.Evo u gta 4 sam usao igrao 10-15 min i spustio sam sto sam prije mogao da uslikam , msm da je ovo previse al opet nek odluci neko dosta iskusniji i kaze sta bi trebao :D,dok igram cod2 max 65 dok je neka druga igra u pitanju to vec postaje problem ... procesor mislim da je okej temp,ali pozitivna stvar sto coolermaster t4 ce doc na njega ubrzo :),p.s i u sobi je toplo ono da se i to ne  izostavi ljeto je ipak doslo xD . Fanspeed grafe u amd vision centru je 60%

S Hyperom T4 ce smanjit temp. proca i bit ce OK , ali temp. grafe ti je 95°C sto je previse ! Sad sam se sjetio da imas zvucnu kraj grafe i ona joj blokira zrak za hlađenje !  Izvadi zvucnu za probu da grafa ima prostora i onda prati temp. !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Rizi kaže...

S Hyperom T4 ce smanjit temp. proca i bit ce OK , ali temp. grafe ti je 95°C sto je previse ! Sad sam se sjetio da imas zvucnu kraj grafe i ona joj blokira zrak za hlađenje !  Izvadi zvucnu za probu da grafa ima prostora i onda prati temp. !

Testiracu i to dok budem samo imao malo vremena pa javim rezultate :)

13 godina

može preporuka 140mm ventilatora za kučište a da ima 4-pina

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 19:21 (dar01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

KLIK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Rizi kaže...
Haf932 kaže...
Rizi kaže...

Testiracu i to dok budem samo imao malo vremena pa javim rezultate :)

Evo sto si rekao za pocetak da izvadim zvucnu evo rezultat 15-20 min igranja , kad spustim mozda ovo nije najveca jer cim spustim temp se smanji za 3-4 stepena znas kako to vec ide ... Da pitam posto sam skinuo zvucnu ja nju samo ponovo stavim i sve je ok ? ne trebam nista dodatno raditi ? Na grafi pasta nije mjenjana vec 2 god cak i vise. I izgleda da cu za par mjeseci morati uzeti novu maticnu,ako se razumijes i to poslacu ti na pm da li vidis jel valja ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 1:59 (Rizi).
15 godina

Da , zvucnu samo ponovno upiknes !

Mozda bi na grafu trebalo stavit novu pastu i ocistit hladnjak !

Music As A Weapon !!
15 godina

Imam polozeno, vodoravno kuciste i malo me brine temperatura HDD-a u ovim danima. Po paljenju kompa bude na 27 a za nekih 2 sata se digne i do 40. Procesor je uvijek isti, maksimalno do 35. Postoji li neki nacin da to malo spustim, i je li ta temperatura opasna dugorocno? Sve je u idle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uvijek mozes kupit neki hladnjak za HDD , imas ih vec od 29 KN ! Koje kuciste imas , mozda mozes gdje stavit kakav vent da puse po hardu !?

Mojem je temp.  32°C !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mogao bih probati sa tim coolerom.

Imam Lenovo Thinkcentre m58.

15 godina
neaktivan

evo imam pitanje , tj nisam tocno siguran, imam kucni kompresor ali onaj s tankom i navodnom nije zdravo s njim puhat jer ima nesto vlage u sebi pa da ne vrisne komp, a s druge strane imam vodeni usisavac pa neznam da li i oni imaju problem s elektricitetom jer mi je tako izgorio keks rama ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pusi malo u prazno pa ces vidjet jer izlazi kakva vlaga iz njega !

Music As A Weapon !!
13 godina
g3arv8 kaže...

kako ovo definirati ? tu pokazuje 60, tamo 40 temperaturu i kako mi se clock penje na skoro 3.6 ako mi procesor nije clockan  ( radi na default 3.2 ) to sam skuzio da radi i u task manageru 

komentar ? http://www.bug.hr/_cache/ab20dbfe6685be9419eb7e3dfa26a1df.jpg?rand=903032128

[url=http://valid.canardpc.com/2818576][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2818576.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 15:17 (g3arv8).
12 godina

30min OCCT test  FX6300 - 4717MHz - 1.512V  hlađeno TT Frio Extreme

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 22:46 (mirzet1976).
Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
g3arv8 kaže...
g3arv8 kaže...

komentar ? http://www.bug.hr/_cache/ab20dbfe6685be9419eb7e3dfa26a1df.jpg?rand=903032128

Skidi Aidu, Speccy ili jos neki program pa onda usporedi na kojem ti pokazuje pravu, tj koja bi bila u vecini.

16 godina

i5 3570K undervoltan na 1.020

HD7850 OC na 1100/1300

Seagate Barracuda (1TB i 320GB)

Ok temperature s obzirom da je u sobi 26°C

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

i5 3570K undervoltan na 1.020

HD7850 OC na 1100/1300

Seagate Barracuda (1TB i 320GB)

Ok temperature s obzirom da je u sobi 26°C

Slicna situacija sa sobnom temperaturom i kod mene.
Nije kritican u loadu, ovo sam za idle stavio tako reda radi {#}

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Zašto ne kupiš neki pošteni cooler za proc? A i diskovi se nebi bunili na jedan 120mm vent ispred njih..

16 godina
Penryn kaže...
Mitch kaže...

Zašto ne kupiš neki pošteni cooler za proc? A i diskovi se nebi bunili na jedan 120mm vent ispred njih..

Imam par 120mm vent-ova doma, ali problem je sto u V4 BE ima neke cudne rupe pa ne idu aftermarket cooleri.

Sto se tice CPU-a, mislim da je ovo u redu pa nemam neke namjere kupovat bolji cooler

17 godina
neaktivan

Dobro je dok je u idleu, al bojim se pomislit što je kad ga opteretiš sa npr. cinebenchom.. A još ti vrti na velikih 2400rpm u idleu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Penryn kaže...

Dobro je dok je u idleu, al bojim se pomislit što je kad ga opteretiš sa npr. cinebenchom.. A još ti vrti na velikih 2400rpm u idleu.

Nije baš full idle, taman sam bio izašo iz BF3 MP, ali okej fala :)

Ima neka preporuka za cooler?

Razmisljao sam o CM H212 EVO

15 godina

Slobodno ga uzmi , vrlodobar hladnjak !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Penryn kaže...

Nije baš full idle, taman sam bio izašo iz BF3 MP, ali okej fala :)

Ima neka preporuka za cooler?

Razmisljao sam o CM H212 EVO

Noctua ili spire thermax III. Ja imam spire, temperature su odlicne. Max 73 najtoplija jezgra, ostale ok 67. i5 3570K  OC na 4.4GHz 1.26v.

Što hladnije to bolje...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice