VW RCD 300 mp3 radio

poruka: 3
|
čitano: 5.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
VW RCD 300 mp3 radio

RCD 300 mp3 radio u passatu mi nikako ne želi čitati mp3 cd-e, naime kad ubacim cd nakon par sekundi neuspješnog čitanja mi izbaci cd van i ispiše poruku error. Bio sam na servisu dva puta i kazu da je ispravan i da je problem do cd-a da bi ih trebao pržiti na nižoj razini.

I probao sam na 8x razini sprziti obican cd mp3 te se opet isto ponavlja tako da neznam šta da radim sada s tim, probao i sam i ostale marke cd-a i drugu przilicu, drugi komp, drugi program tako da vise neznam sta slijedece pa ako imate nekih prijedloga molio bih vas za pomoc

Hvala

15 godina
RE: VW RCD 300 mp3 radio

našao sam ti odgovor na internetu probaj pržiti sa itunesom neki ljudi su se žalili i izgleda da ima sa itunesom radi,pretvori sve preko itunesa u mp3 i sprži

17 godina
VW RCD 300 mp3 radio

Probao sam s jednim cd-om i za sad radi ali bi htjeo jos jednom probati ali neznam kako da u itunesu napravim mp3 cd sa vise foldera a ne sve u jednom, nikak da to napravim a posto nisam nikad ni koristio bas taj program jel mi nije ni potreban toliko neznam ni di da nadjem rjesenje a na netu bas i nema nekih rjesenja osim da treba playlistu nekak sortirati sto nisam skuzio bas jer nije tak kak govore

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice