Kupnja terenca - prijedlog ! zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 21.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupnja terenca - prijedlog !

Pozdrav !

Evo doslo je do tog da ja i stari moramo zamjenit Seat Cordobu 2007.g. 1,9 TDI sa novim autom :) Naime , sogor zapao u neke probleme pa pomazemo time i tako ..

Pa smo odlucili da prvenstveno zelimo terenca , no u obzir dolaze i drugi auti kojima je prednost komfor !

Evo po cem se ravnajte :

- gornji limit budzeta je 170 000 kn !

- zbog mene sto polazem vozacki i nebi smio vozit iznad 80kW jacine vozilo, ravnajte se da to bude u toj mjeri jacine ( 80/85 kW )

- vrsta goriva dizel !

- serijska oprema ne dolazi u obzir, znaci u budzet od 170k kn mora uc i sto vise opreme !

- samo nova vozila iz trgovine, oglasnik i rabljeno NE dolazi u obzir !

Ja bih vas iskreno zamolio za prijedlog i sugestiju jer u kupovinu krecemo ovaj mjesec, a ovih godina nismo uopce pratili sto se desava !

Hvala puno svima unaprijed ! :)

14 godina

Nissan qashqai, evo ti cijenik (gledaj prva dva modela od 86kW).

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja terenca - prijedlog !
Gunner11 kaže...

Nissan qashqai, evo ti cijenik (gledaj prva dva modela od 86kW).

Gledano !

Ne svida nam se linija nazalost :/

Znaci ne treba bit nuzno terenac, no veoma pozeljno ako uspijete to sve nagurat u tu cifru !

P.S. jel ja kao mladi vozac ne smijem uopce do 24g vozit iznad 80kW jacine ? Ili smijem uz pratnju starije osobe il do 11h navecer il kako to ide ?

14 godina
sta nisu podigli na 85kW ?
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina

Ovako kasno, recimo ovo  {#}!!

LINK; http://www.autozubak.hr/hr/marke/pregled-modela-vw.html

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 23:25 (ATJLučko).
14 godina
www.renault.hr/nova-vozila/osobna-vozila/koleos/koleos/opca-prezentacija/index.jsp
Cijena 181000 al sad ce bozic pa ce past cijena. stari ga je vozio oko 2 tjedna. Kao suvozac auto je vrlo dobro.
AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
neaktivan

pogledaj neki od skodinih modela meni onaj yeti lijepo izgleda {#}

Xc
14 godina
e i da i odma napisite je li imate vozacku da autor teme ne zajebe pa poslusa klinju jer je njegov san imat auto. znaci renault kolos sam ti stavio da bacis oko i nemam vozacku.
AMD u <3 Intel u 8===3
17 godina
neaktivan

Peugeot 3008 Active 1.6 HDi (82 kW/112 KS)

Za 162.900 kn kupiš auto sa 5 zvjezdica na Euro NCAP testu, sa bogatom opremom - ABS/ESP/ASR/REF/AFU, Hill Assist, CD radio sa aux izlazom i USB priključkom, klima automatska dvozonska, tempomat, bluetooth, alu felge 17''...

I za razliku do 170.000 kn uzmeš još nešto od dodatne opreme - metalik boju, GRIP CONTROL sustav protiv proklizavanja, stakleni krov, parking senzore, Head-up display ili alarm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 8:20 (macak).
14 godina
neaktivan

ATJLucko - ne valja ti link :/

GeneralPag1997 - jako lijep model i svida mi se, no kao sto si i sam rekao cijena je 181 000 kn :/

MrXleader - uzasan, barem meni :)

Macak - uzimam ga u obzir samo zbog unutrasnjosti koja mi je prelijepa ! Ali ovaj straznji kraj me ubija , podsjeca na minivan , a ono sto mi zelimo je crossover !

Znaci u obzir nemoraju doc samo terenci, eto ja i stari smo bas gledali VW Jettu koja nam se jako svida, no cijena joj je nekih 180k kn .. moze li se ocekivat pad cijena za Bozic ?

14 godina
past ce cijena i kolosu i jettu. za renault ce sigurno.
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
renault uvijek ima neke akcije
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan

Ako ce past Jetti na nekoj akciji do 170k kn onda cemo vjerojatno uzet nju ! Kolos je jos uvijek isto opcija, ima prednost sto je terenac i ovisi kom ce past i koliko cijena .. taman bi i uzimali tamo negdje oko bozicnih praznika pa bi bilo idealno !

Evo gledam i ovaj novi Qashqai +2 .. jako lijep model .. samo sto je cijena dizelasa http://www.nissan.hr/hrv/vehicle.asp?v=qashqai-2&sp=spec , 182k kn ?

14 godina
neaktivan

ovaj 3008 je mmmmmm {#}

Ofc.
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...

ovaj 3008 je mmmmmm {#}

Zapravo se i meni jako svida .. osobito bijeli model ! Jos kad izracunam da ga mogu dobit skoro sa full opremom za 170k .. sve vise mi se svida :D

15 godina

Ne mozes ga ti dobit... Moze ga tata dobit... :D

15 godina
neaktivan

definitivno KIA Sportage

http://www.kia.hr/novi_sportage/

najbolji dizajn trenutno

170.990 kn oprema FUN

dizel 84.5 kW tako da i ti možeš voziti

najbitnije je 7 god jamstva

jetta nije loša ali mi je ružna

ili kupi golfa ili pasata, jetta je ni vrit ni mimo

13 godina
protjeran

novog terenca je teško naći za te pare s dobrom opremom.

peugeot 3008 i qashqai nisu "pravi" terenci.

..no slažem se da su kaškaj i taj peugeot 3008 odlični automobili ako ti ne treba baš vozilo za svakodnevno drndanje po kaldrmama.

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 9:38 (Skot).
14 godina
neaktivan
simketodo kaže...

definitivno KIA Sportage

najbolji dizajn trenutno

170.990 kn oprema FUN

Slazem se .. Gledali smo i taj Sportage .. no pise u cjeniku najjeftiniji dizel 1,7 85kW je 186 000kn .. Di si nasao cijenu od 170 000 ?? Da je tako, definitivno on !

Inace za sada mi 3008ica ide idealno .. dobijem paket opreme Active 82kW za 162 000kn .. ovih ostalih 5000 potrosim na prednje i straznje senzore parkinga , i jos mi 3000 bude po zelji .. 

A ovaj stakleni krov Cielo .. jel fixan stalno il se moze otvorit i zatvorit ? Mislim da se preklopi normalnim metalnim pokrovom da nije cijelo vrijeme stakleni krov ? on dode 3000 a izgleda odlicno !

E i da .. taj terenac nebi bio za drndanje po sumama il nez sta .. normalna voznja po cesti :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 9:44 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
simketodo kaže...

definitivno KIA Sportage

najbolji dizajn trenutno

170.990 kn oprema FUN

Slazem se .. Gledali smo i taj Sportage .. no pise u cjeniku najjeftiniji dizel 1,7 85kW je 186 000kn .. Di si nasao cijenu od 170 000 ?? Da je tako, definitivno on !

Inace za sada mi 3008ica ide idealno .. dobijem paket opreme Active 82kW za 162 000kn .. ovih ostalih 5000 potrosim na prednje i straznje senzore parkinga , i jos mi 3000 bude po zelji .. 

A ovaj stakleni krov Cielo .. jel fixan stalno il se moze otvorit i zatvorit ? Mislim da se preklopi normalnim metalnim pokrovom da nije cijelo vrijeme stakleni krov ? on dode 3000 a izgleda odlicno !

E i da .. taj terenac nebi bio za drndanje po sumama il nez sta .. normalna voznja po cesti :)

eo

http://www.kia.hr/offers/2011_10/pdf/novi_sportage.pdf

13 godina
protjeran
fakEEE kaže...

..e onda uletite u 3008 i uživajte {#}

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
14 godina
neaktivan

Ne razumijem .. ja sam skinuo cjenik i tamo mi pise samo ona cijena .. Kad bi barem bila ova .. bas se i mom starom jako svidjela .. Morat cemo do salona provjerit onda cijenu .. 

Famozan je :)

15 godina
neaktivan

piše da je akcijska cijena vozila sa lagera

piše da ima još 4 kom pa se požurite... :)

14 godina
neaktivan
simketodo kaže...

piše da je akcijska cijena vozila sa lagera

piše da ima još 4 kom pa se požurite... :)

Da vidim .. ali ima i ovaj 1 rezervirani .. nazvat cemo onda za rezervaciju :D

15 godina
neaktivan

Lada Niva :

Jednostavno, jeftino i praktično, s time da to i je terenac s obzirom na one stilizirane šminke.

17 godina
neaktivan

Zagreb, 24. lipnja 2011.
                                                       ZAKON

O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA

Članak 29.

U stavku 3. riječi: »osobnim vozilom čija snaga motora prelazi 75 kW« zamjenjuju se riječima: »osobnim automobilom čija snaga motora prelazi 80 kW.«.

Zagreb, 4. lipnja 2008.

ZAKON                                 

O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA

(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj mladi vozač ako postupi suprotno odredbi stavka 3. ovoga članka.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 11:28 (viper).
14 godina
neaktivan
viper kaže...

ZAKON

O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA

Članak 29.

U stavku 3. riječi: »osobnim vozilom čija snaga motora prelazi 75 kW« zamjenjuju se riječima: »osobnim automobilom čija snaga motora prelazi 80 kW.«.

Je znam .. ucio sam to u autoskoli odmah 1. sat , sto je bilo prekjucer :D

A sta sad da me ulove sa Kiom Sportage 1,7 CRDi 84,5kW .. oce li me kaznit odmah ? Ima li kakve veze ako ce ic neka starija osoba sa mnom, npr otac ? Ili postoji vremensko ogranicenje od koliko do koliko h ja smijem to vozilo vozit ? Napominjem opet da ne vozim 10,20kW vise, nego 4,5 .... ?

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A sta sad da me ulove sa Kiom Sportage 1,7 CRDi 84,5kW .. oce li me kaznit odmah ? Ima li kakve veze ako ce ic neka starija osoba sa mnom, npr otac ? Ili postoji vremensko ogranicenje od koliko do koliko h ja smijem to vozilo vozit ? Napominjem opet da ne vozim 10,20kW vise, nego 4,5 .... ?

Nema nikakve veze ko ide s tobom.. i nema vise vremesnkog ogranicenja . Opet kršiš zakon,tak da sve ovisi o policajcu koji pise kaznu .

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 11:36 (viper).
14 godina
neaktivan
viper kaže...
fakEEE kaže...

Nema nikakve veze ko ide s tobom.. i nema vise vremesnkog ogranicenja . Opet kršiš zakon,tak da sve ovisi o policajcu koji pise kaznu .

Je tog sam se i bojao da vise nema veze, jer znam da je prije bilo do 23h navecer ..

Da, znam .. potpuno debilno, pogotovo to sta tek s 24 smijes vozit jace vozilo od 80kW :S

Mislim, ajde oke .. no kaj je potpuno svejedno vozim li ja vozilo od 84,5kW ili vozilo od 150kW , a dopusteno je 80 .. na to se ne gleda ?

17 godina
neaktivan
Naravno da je svejedno, baš kao što je svejedno jesi li pregazio čovjeka sa 60 km/h ili 160 km/h.

Karikiram, ali tako je.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice