nahebat ce turci samo kad nalete na njemacku koja ce im moc dat gol
nisu igrali kao protiv njemacke a trebali su (dobili bi ih 3:0)
hebeni turak koji uvijek da gol u zadnjoj minuti
to vise nije ni ssreca to je magija(ona crna)
nahebat ce turci samo kad nalete na njemacku koja ce im moc dat gol
nisu igrali kao protiv njemacke a trebali su (dobili bi ih 3:0)
hebeni turak koji uvijek da gol u zadnjoj minuti
to vise nije ni ssreca to je magija(ona crna)
Strašno kaj se dogodilo...
ja sam se jučer skoro rasplakao, ali kriv je onaj glupi sudac
produlji je nadoknadu i nije htio obaviti zamjenu
ja sam se jučer skoro rasplakao, ali kriv je onaj glupi sudac
produlji je nadoknadu i nije htio obaviti zamjenu
Ljudi moji to nema veze s nicim nego sa srecom! Ovo je nevjerovatno, nisu se nasi opustili, jednostavno sreca nam je okrenula leda isto kao sto nam je dala da damo gol u 119 min. Tako je to u zivotu... Meni je vazno da su nasi decki odigrali super turnir sa srcem , od nikoga nisu izgubili, negdje ce nam se vec ovo vratiti , jbg. tako je to... Mislim da bi im trebali prirediti docek kao da su osvojili prvenstvo jer za mene su to i napravili... Jedanesterci su uvijek lutrija, najveci su pusili na penale, to ti je cista Bozja odluka. Vratit ce nam se to... Mlada momcad... Tuzan sam ali idemo dalje...
Ajde nakon prospavane noci osjecam se bolje, prvi dan je ljeta pa ajde :D Ovi produzeci produzetaka su normalna stvar, tak je sudac odlucio a nasa nepaznju su turci jako dobro naplatili. Vjerujem da su bili pripremljeni 110%, vjerujem u Bilica i znam da je dobro odradio posao ali je momcad mlada, u biti najmladja na euru i nije nis cudno. Ovo im je dobra skola i kako kaze Bilic: "Vratit cemo se jos jaci". Sad cemo cekat kvalifikacije za svjetsko pa cemo vidjeti, ovo ce sigurno pamtit cijeli zivot; neka pamte jer nema vece skole od ove kaj je bila jucer. Decki svaka cast, dobro ste igrali ali nogomet je takva igra.
Pa ko je vidio produžavati nadoknadu. Tog nema ni u HNL.
A je*iga... Tuzan sam ali sto sad.
Uvijek kada igramo, kladim se na suprotnu momcad pa ako izgubimo, barem da neku utjehu imam :-/
Dobio sam 600 kn pa sad to mogu fino zapit :-(
Nikad se ne kladiti protiv Hrvatske!!! Pravilo broj 1.
Vidjet će oni nas na Svjetskom... Kad nam se Eduardo vrati i kad ovi malo "odrastu"... Ima da ih nakantamo sa najmanje 3 razlike!!!! Mrzim Turke!
Uvijek kada igramo, kladim se na suprotnu momcad pa ako izgubimo, barem da neku utjehu imam :-/
Ajde ljudi, dosta više patetike, radije radite nešto korisno. Ovih dana svi zapostavljamo posao, školu, faks (...) radi nogometa, trošimo lovu na sve i svašta vezano uz nogomet, zapostavljamo važne stvari u našim životima, a zbog koga? Nogometaši su fino išli na izlet, prošli su tako kako su se trudili, a ionako će se vratiti bogatiji za xy tisuća/milijuna eura.
Ajde ljudi, dosta više patetike, radije radite nešto korisno. Ovih dana svi zapostavljamo posao, školu, faks (...) radi nogometa, trošimo lovu na sve i svašta vezano uz nogomet, zapostavljamo važne stvari u našim životima, a zbog koga? Nogometaši su fino išli na izlet, prošli su tako kako su se trudili, a ionako će se vratiti bogatiji za xy tisuća/milijuna eura.
Nadam se da će Njemačka nabiti njih i svi ostali u narednih 10god.
Rekao je naš Bilić danas; Sad ćemo plakati ali vratit ćemo se jači nego ikada
Bravo heroju, bravo igrači, ne krivim nikoga, jednostavno smo elita za Turke.
9. mjesec, Maksimir, Hrvatska-Turska, osveta dolazi
šteta
Nadam se da će Njemačka nabiti njih i svi ostali u narednih 10god.
Rekao je naš Bilić danas; Sad ćemo plakati ali vratit ćemo se jači nego ikada
Bravo heroju, bravo igrači, ne krivim nikoga, jednostavno smo elita za Turke.
9. mjesec, Maksimir, Hrvatska-Turska, osveta dolazi
Svaka cast deckima stvarno su mi vratili vjeru u hrvatski (reprezentativni) nogomet....makar mislim da su imali nekakvu tremu ili tako nesto jer onakve stvari nemozes promasiti(olic)...bilicu svaka ti dala to sto si napravio je veliki uspjeh
Nemoj me napominjati, na kraju kad smo dali go u zadnjim sekundama ja se poceo bacati jer sam mislio SVE JE GOTOVO!
Kad ono, turci dadose go. Cjelu tekmu do gola nisu dosli a u zadnjim sekundama dali go.
NEMOGU VJEROVAT!!!
I oni penali
A isuse, isuse, isuse
Sritni Turčini. Nakon Grčke, još jedna limitirana ekipa stiže daleko..
Ma Turci nisu u Europi uopce, kak mogu na Euro onda?
Istina, bili smo bolji, al jebiga, zivot je takav, ja mislio isto: gotovo je, kad ono lopta se onak provuce u gol...
Strasno.
Sudac je produžio nadoknadu minutu. Kada smo zabili gol bilo je 20 sec do kraja.
Kako je Olić fulao onu šansu u 20 min kada je pogodio gredu.
Sudac je produžio nadoknadu minutu. Kada smo zabili gol bilo je 20 sec do kraja.
Kako je Olić fulao onu šansu u 20 min kada je pogodio gredu.
Sad cemo cekat svjetsko, tad ce jos malo odrast kak je netko gore spomenuo a i vratit ce se eduardo osim ak ga opet netko ne skrsi. Moram biti zadovljni kaj smo se uopce kvalificirali a kamoli bili nadomak polufinala. Ja sam ponosan na decke.