EURO2008 - Hrvatska reprezentacija

poruka: 278
|
čitano: 52.909
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nahebat ce turci samo kad nalete na njemacku koja ce im moc dat gol

nisu igrali kao protiv njemacke a trebali su (dobili bi ih 3:0)

hebeni turak koji uvijek da gol u zadnjoj minuti

to vise nije ni ssreca to je magija(ona crna)

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
RE: EURO2008 - Hrvatska reprezentacija
LUXX kaže...
darkswordwarrior kaže...

Strašno kaj se dogodilo...Iznenađen

Kaj se dogodilo?
Nismo igrali kak znamo.
Evo kak ja vidim jucerašnju igru:
Turci igraju stvarno za svoju zemlju i vjeru i daju sve od sebe.
Igrali bi i 5 sati ako treba.
Naša gospoda igraju samo 90 minuta i poslije toga su u ku**cu.
Ako uopce igraju tih 90 minuta kak treba kao jucer.
Sramota jednostavno receno.
Njemaca ih je bilo strah i išli su puni respekta i straha u igru i dali 200% od sebe i pobjedili.
Jucer protiv turaka:Pa njih dobivamo ionako.Šta ce ti turci protiv nas,pa mi smo bolji.
Decki se jednostavno nisu dovoljno trudili.
Nema nikakvog izgovora na sparinu.
Ta sparina je djelovala i na turke pa su pobjedili.
Nema ni izgovora na sudca što je pustio igru 122 minute.
Sudac je bog i batina u igri i ima pravo na to.
Naši su jednostavno prije trebali mislit na davanje golova i maksimalan trud a ne igrat se ko sa trecom ligom.
Zasluženo su izgubili mada mi je žao što su izgubili.
Takvom igrom nemože se osvojit EM a pogotovo WM
 Odnosno Turska je zasluženo prošla, to želiš reći?? daj LUXX.......
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 Odnosno Turska je zasluženo prošla, to želiš reći?? daj LUXX.......
 ne,ne.
Zasluženo smo izgubili.
Jednostavno smo loše igrali.
Nismo bili na našem nivou ili nivou na kojem igramo protiv recimo Njemacke,Engleske.....Protiv protivnika koji su opcenito na dobrom glasu.
Decki su mislili da ce dobit turke ko od šale.

Turska NIJE zasluženo prošla.
Po mom mišljenju smo malo bolje igrali od njih.
Ali samo malo bolje.

Ali eto.
To je nogomet i to se događa.
Sljedeci put ce valjda više truda uložit i ne podcjenjivat protivnika negi igrat koda igraju protiv jakih protivnika pa se takvo što nece dogodit.
Jednostavno nisu bili na svom nivou
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
Igrali smo katastrofalno! Olić kada je dobio loptu nije je znao iskoristit,točnije nije ju mogao smoriti u šesnaestercu imali smo toliko prilika da iskoristimo onu najtežu,u kojoj smo dali gol. Ali nemožemo baš kriviti
igraće Pletikosa je najviše zakazao!
Trebali su staviti Runju on je maestralno igrao protiv Poljaka. Ako ne bi obranio gol barem bi se bacio pa di pukne da pukne.
A siguran sam da bi obranio barem dva penala.
A da ne spominjem penale tome se nisam nadaofulati 2 gola i na najlošiji naćin! Pucanje sa strane gola pa to je sramota za jednog modrića ili Rakitića.
suoćimo se s time mi nemamo niti jednog dobrog čovjeka koji zna iskoristit loptu osim Eduarda.
Nadam se da će s nama igrat na svijetskom prvenstvu! Ali mislim da ako očemo da igra Eduardo ipak ćemo morati pustiti Engleze da pobijede da nebi Duduu opet slomili nogu. :)
17 godina
protjeran
unknown kaže...
Igrali smo katastrofalno! Olić kada je dobio loptu nije je znao iskoristit,točnije nije ju mogao smoriti u šesnaestercu imali smo toliko prilika da iskoristimo onu najtežu,u kojoj smo dali gol. Ali nemožemo baš kriviti
igraće Pletikosa je najviše zakazao!
Trebali su staviti Runju on je maestralno igrao protiv Poljaka. Ako ne bi obranio gol barem bi se bacio pa di pukne da pukne.
A siguran sam da bi obranio barem dva penala.
A da ne spominjem penale tome se nisam nadaofulati 2 gola i na najlošiji naćin! Pucanje sa strane gola pa to je sramota za jednog modrića ili Rakitića.
suoćimo se s time mi nemamo niti jednog dobrog čovjeka koji zna iskoristit loptu osim Eduarda.
Nadam se da će s nama igrat na svijetskom prvenstvu! Ali mislim da ako očemo da igra Eduardo ipak ćemo morati pustiti Engleze da pobijede da nebi Duduu opet slomili nogu. :)
  slomili su mu nogu dok je igro za arsenal (moj najdraži klub), a ne za hr
i bilić je želio staviti runju samo što sudac nije prekidao igru pa smo dobili gol 
Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 9:58 (Shady).
17 godina
Znam da su mu slomili nogu dok je igrao za Arsenal ali glavni razlog tome je zato što smo Engleze izbacili s Europskog prvenstva.
Ili je tylor mrzio Hrvate :)
17 godina
protjeran

ja sam se jučer skoro rasplakao, ali kriv je onaj glupi sudac

produlji je nadoknadu i nije htio obaviti zamjenu

Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 10:05 (Shady).
17 godina
Shady kaže...

ja sam se jučer skoro rasplakao, ali kriv je onaj glupi sudac

produlji je nadoknadu i nije htio obaviti zamjenu

Polovično je i on kriv.
Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
Dermentor kaže...

Ljudi moji to nema veze s nicim nego sa srecom! Ovo je nevjerovatno, nisu se nasi opustili, jednostavno sreca nam je okrenula leda isto kao sto nam je dala da damo gol u 119 min. Tako je to u zivotu... Meni je vazno da su nasi decki odigrali super turnir sa srcem , od nikoga nisu izgubili, negdje ce nam se vec ovo vratiti , jbg. tako je to... Mislim da bi im trebali prirediti docek kao da su osvojili prvenstvo jer za mene su to i napravili... Jedanesterci su uvijek lutrija, najveci su pusili na penale, to ti je cista Bozja odluka. Vratit ce nam se to... Mlada momcad... Tuzan sam ali idemo dalje...Plač

potpis!
FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan

Ajde nakon prospavane noci osjecam se bolje, prvi dan je ljeta pa ajde :D Ovi produzeci produzetaka su normalna stvar, tak je sudac odlucio a nasa nepaznju su turci jako dobro naplatili. Vjerujem da su bili pripremljeni 110%, vjerujem u Bilica i znam da je dobro odradio posao ali je momcad mlada, u biti najmladja na euru i nije nis cudno. Ovo im je dobra skola i kako kaze Bilic: "Vratit cemo se jos jaci". Sad cemo cekat kvalifikacije za svjetsko pa cemo vidjeti, ovo ce sigurno pamtit cijeli zivot; neka pamte jer nema vece skole od ove kaj je bila jucer. Decki svaka cast, dobro ste igrali ali nogomet je takva igra.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan

Pa ko je vidio produžavati nadoknadu. Tog nema ni u HNL.

17 godina
Ma sva ta prvenstva su šarada, mazanje očiju javnosti.Svi misle kako to ljudi rade zbog naroda svog i svoje domonvine, tako se mislilo dok je Pele još igrao
ali danas je to sve postalo komercijalno.U čemu se razlikuje Tenis ili rukomet od nogometa (neznaći da je nogomet najljepši sport,naprotiv većina intelektualaca koji se bave sportom misle
da je nogomet primitivan sport.) Tenis je lijep sport jer se u njemu ne obogaćuje to je sport koji još nije zaražen bolešću novaca
i same zarade.Nemojte me sada krivo shvatiti, ali nismo mi neka nogometna nacija, to što smo pobijedili 1998 neznaći ništa ako čemo se voziti na toj slavi i misliti da smo nepobijedivi.
Hrvatska je odlična u skijanju,rukometu,tenisu ali nogomet nije jedan od njih u kojemu je Hrvatska odlićna.A i pomalo sam zahvalan što je taj cirkus završio, svugdje gdje se okreneš u gradu vidiš grupici navijaća koja drži 6 Qpacova u rudu i deru se ko kreteni.
17 godina

A je*iga... Tuzan sam ali sto sad.

Uvijek kada igramo, kladim se na suprotnu momcad pa ako izgubimo, barem da neku utjehu imam :-/

Dobio sam 600 kn pa sad to mogu fino zapit :-(

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 11:08 (dado).
17 godina
neaktivan

Nikad se ne kladiti protiv Hrvatske!!! Pravilo broj 1.

Vidjet će oni nas na Svjetskom... Kad nam se Eduardo vrati i kad ovi malo "odrastu"... Ima da ih nakantamo sa najmanje 3 razlike!!!! Mrzim Turke!

Ja sam žemsko i volim kompove! Live with that!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 11:29 (cozmika).
17 godina
dado kaže...

Uvijek kada igramo, kladim se na suprotnu momcad pa ako izgubimo, barem da neku utjehu imam :-/

svaka cast! Cool
iako bi nam bilo bolje da si izgubio na kladionici :)
FOR THE HORDE!!!
17 godina
dado kaže...

Ja sam se kladio na Hrvatsku i spušio 2k kune,ali ironija u tome svemu je ta što me samo ta utakmica zeznula.
Prokleta Hrvatska!!! Smijeh
P.S.
dado kako si mogao Plač
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi, dosta više patetike, radije radite nešto korisno. Ovih dana svi zapostavljamo posao, školu, faks (...) radi nogometa, trošimo lovu na sve i svašta vezano uz nogomet, zapostavljamo važne stvari u našim životima, a zbog koga? Nogometaši su fino išli na izlet, prošli su tako kako su se trudili, a ionako će se vratiti bogatiji za xy tisuća/milijuna eura.

17 godina
macak kaže...

Ajde ljudi, dosta više patetike, radije radite nešto korisno. Ovih dana svi zapostavljamo posao, školu, faks (...) radi nogometa, trošimo lovu na sve i svašta vezano uz nogomet, zapostavljamo važne stvari u našim životima, a zbog koga? Nogometaši su fino išli na izlet, prošli su tako kako su se trudili, a ionako će se vratiti bogatiji za xy tisuća/milijuna eura.

potpisujem i prepisujem! Nogomet je ovih dana samo komercijalan,i ništa više
17 godina
LUXX kaže...
Kaj se dogodilo?
Nismo igrali kak znamo.
Evo kak ja vidim jucerašnju igru:
Turci igraju stvarno za svoju zemlju i vjeru i daju sve od sebe.
Igrali bi i 5 sati ako treba.
Naša gospoda igraju samo 90 minuta i poslije toga su u ku**cu.
Ako uopce igraju tih 90 minuta kak treba kao jucer.
Sramota jednostavno receno.
Njemaca ih je bilo strah i išli su puni respekta i straha u igru i dali 200% od sebe i pobjedili.
Jucer protiv turaka:Pa njih dobivamo ionako.Šta ce ti turci protiv nas,pa mi smo bolji.
Decki se jednostavno nisu dovoljno trudili.
Nema nikakvog izgovora na sparinu.
Ta sparina je djelovala i na turke pa su pobjedili.
Nema ni izgovora na sudca što je pustio igru 122 minute.
Sudac je bog i batina u igri i ima pravo na to.
Naši su jednostavno prije trebali mislit na davanje golova i maksimalan trud a ne igrat se ko sa trecom ligom.
Zasluženo su izgubili mada mi je žao što su izgubili.
Takvom igrom nemože se osvojit EM a pogotovo WM
Ne bi rekao da je sramota, nije to bilo tako loše - imali smo dosta propuštenih prilika, ali bili smo bolji. Niti prema izjavama prije utakmice, niti prema stavu tokom nje, nije bilo nedostatka respekta. Jednako tako se ne slažem s Bilićevom izjavom 'da smo mi prošli nakon onog pogotka, Turci bi rekli da smo imali sreće'. To jednostavno nije tako - bili smo bolji tokom cijele igre i da smo pobijedili, bilo bi to zasluženo.

Mislim da se ovdje olako zaboravlja da su Turci vrlo nepredvidivi, osim što možeš na svakoga od njih računati da će ostaviti dušu na terenu. Osim toga, to su dečki koji uglavnom igraju u vlastitim klubovima, puno kompaktnija momčad. Također mislim da sparina igra veliku ulogu, pogotovo kada tekmu razvučeš sa 90 na 120 minuta - oni valjda svaku tekmu tokom svojih prvenstava igraju u ovakvim vremenskim uvjetima.

Na kraju, mislim da je presudio mentalitet, ono što i sam kažeš - Turci su jednostavno nastavili igrati da bi zabili gol. Mi smo nastavili igrati da bi utakmicu priveli kraju, umjesto da dečki i preostale dvije, tri minute grizu i žele zabiti još jedan! I to je ta razlika. Kasniji psihološki pad je meni sasvim normalan - imati tekmu u džepu i primiti onaj gol na ISTI način kako su ga primile i dvije reprezentacije ranije, mora biti demoralizirajuće. Ipak, mislim da je prvi jedanaesterac trebao izvoditi Srna. Ali, lako je biti general poslije bitke...

Što reći, tužan sam. Plač Šmrc! Čestitke Turcima, nadam se da će nabiti Njemačku i otići što dalje, do kraja ako treba - neka i ostale tekme dobiju u zadnjim sekundama, ako im je već takva igra.
Pazi, gledam te!
17 godina

Nadam se da će Njemačka nabiti njih i svi ostali u narednih 10god.

Rekao je naš Bilić danas; Sad ćemo plakati ali vratit ćemo se jači nego ikada

Bravo heroju, bravo igrači, ne krivim nikoga, jednostavno smo elita za Turke.

9. mjesec, Maksimir, Hrvatska-Turska, osveta dolazi

Neka pati koga smeta.....
17 godina
Samo neka jos Nizozemci budu prvaci :) Fino 4k u djep i ja zadovoljan :D
17 godina
neaktivan

šteta Mršti se

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Nadam se da će Njemačka nabiti njih i svi ostali u narednih 10god.

Rekao je naš Bilić danas; Sad ćemo plakati ali vratit ćemo se jači nego ikada

Bravo heroju, bravo igrači, ne krivim nikoga, jednostavno smo elita za Turke.

9. mjesec, Maksimir, Hrvatska-Turska, osveta dolazi

Kako misliš ovo u 9 mjesecu da će biti utakmica Hrvatska-Turska, pa ona nije s nama u skupini u kvalifikacijama za SP 2010?
Što se tiče naših igrača, ja mislim da su bili odlični i nemamo im što prigovoriti, niti jednome od njih a pogotovo ne Slavenu Biliću.
17 godina
neaktivan

Svaka cast deckima stvarno su mi vratili vjeru u hrvatski (reprezentativni) nogomet....makar mislim da su imali nekakvu tremu ili tako nesto jer onakve stvari nemozes promasiti(olic)...bilicu svaka ti dala to sto si napravio je veliki uspjehCool

17 godina
neaktivan

Nemoj me napominjati, na kraju kad smo dali go u zadnjim sekundama ja se poceo bacati jer sam mislio SVE JE GOTOVO!
Kad ono, turci dadose go. Cjelu tekmu do gola nisu dosli a u zadnjim sekundama dali go.
NEMOGU VJEROVAT!!!
I oni penali

A isuse, isuse, isuse

17 godina
neaktivan

Sritni Turčini. Nakon Grčke, još jedna limitirana ekipa stiže daleko..

17 godina
neaktivan

Ma Turci nisu u Europi uopce, kak mogu na Euro onda? Šutim

Istina, bili smo bolji, al jebiga, zivot je takav, ja mislio isto: gotovo je, kad ono lopta se onak provuce u gol...

Strasno.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan

Sudac je produžio nadoknadu minutu. Kada smo zabili gol bilo je 20 sec do kraja.

Kako je Olić fulao onu šansu u 20 min kada je pogodio gredu.

17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Sudac je produžio nadoknadu minutu. Kada smo zabili gol bilo je 20 sec do kraja.

Kako je Olić fulao onu šansu u 20 min kada je pogodio gredu.

Ja sam gledo na otvorenom u Rijeci na trgu jednom i kada je ovaj pogodio precku svi su mislili da je gol pocela bakljada spricanje pivom bambusom, itd, rakete su letile kupanje u fontani a nije ni bio gol XD, a kada smo zabili u 119 to je bilo ubijanje hehe zao mi je sta nismo prosli zasluzili smo ovo je bila jedna od boljih generacija!!!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Sad cemo cekat svjetsko, tad ce jos malo odrast kak je netko gore spomenuo a i vratit ce se eduardo osim ak ga opet netko ne skrsi. Moram biti zadovljni kaj smo se uopce kvalificirali a kamoli bili nadomak polufinala. Ja sam ponosan na decke.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice