EURO2008 - Hrvatska reprezentacija

poruka: 278
|
čitano: 52.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: EURO2008 - Hrvatska reprezentacija
Aral kaže...

Strasno, jadno, ma neznam kak da opisem. I jos dolje pise 120+1 a ovaj seljo od suca pusta i dalje igru. Covjece prodjemo sve i onda se sve srusi u 5sec. Al dobro, kak je nama sad tak bi sigurno bilo turcima da nisu prosli. A ovo opustanje...ako ima boga Bilic ce im to nabit u glavu da ce poslije zavrsetka utakmice jos jedno 20min igrat da ne zaborave da nema pustanja!!! I kak da sad zaspim, pa poludit cu Viče

Beč će da nahebe i to gadno.
Nema igre, ne s Hrvatima.
Turčini prokleti, dao Bog da ih Njemačka nabije 5 razlike...
Ja ću ih u Gridu

Sudac nije kriv, takve nadoknade su normalne...
Čovjek je bio fair.
Trebal je i Turcima penal suditi....

EDIT: Sad je neko derište na tv-u izjavilo da su nas suci pokrali.
          Daj se skuliraj derište malo i odrasti.

Neka pati koga smeta.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 23:53 (Armor).
17 godina
neaktivan

E da su naši pogledali utakmicu Turska:Češka možda ne bi ovako završilo. Naš problem je što se uvijek prerano opustimo. I onda su nam još drugi krivi...

17 godina
neaktivan

Zašto sad nema Smradera sa "dečkima"!?!

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 23:54 (Verbatim).
17 godina
neaktivan

Mislim normalno je to produžit malo, al 121. je bila na centru još i to je produžetak produžetka produžetaka.... ko je tu lud??? I bilić je reko 2 puta 4. sudcu da traži zamijenu a ovaj ništa... ma marš u .Mp3....

P.S. Italija sad ima konkurenciju!!!!  (zna se u čemu hehe)

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan

Zanimljiva situacija, Njemci sad igraju protiv većinske manjine!!!!!

Deuchland!

Deuchland!

Deuchland!

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 0:02 (Verbatim).
17 godina
protjeran

A recimo da smo poveli u 46. minuti, tada bi trazili kraj utakmice u 48. minuti?

Mislim ljudi, pa to je nogomet i igra se do zadnje sekunde tj. do onog trenutka kad sudac  oznaci kraj

a to sve znaju i nasi igraci pa prema tome nemojmo krivce trazit negdje drugdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 0:01 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

A recimo da smo poveli u 46. minuti, tada bi trazili kraj utakmice u 48. minuti?

Mislim ljudi, pa to je nogomet i igra se do zadnje sekunde tj. do onog trenutka kad sudac  oznaci kraj

a to sve znaju i nasi igraci pa prema tome nemojmo krivce trazit negdje drugdje.

Ma, u pravu si, ali moraš priznati da su Turčini  ŠUPČINE!!!
17 godina
neaktivan

pa slavili su naši gol minutu, tak da je opravdano produžio.

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
PROTECTOR kaže...

Zbog sudca smo mi ispali kao i Portugal. Gol je pao 120+2?????? Nadoknada nadoknade??? Je*o ih b*g. U šta se nogomet pretvorio......

Na prvi pogled izgleda blesavo , ali nije nam sudac kriv sto mi nismo sposobni branit se poslije naseg pogotka.
Ne vidim zasto bi nam morao biti problem igrat jos i 5 min. ako smo se jako dobro branili 120 min.???
Krivi smo samo mi i nitko drugi jer je sudac bio odlican.
 Ako je sudac (koji je odlično sudio) prvi produžetak svirao u 105:05. Onda je i kraj tekme trebao biti u 120 min a ne u 121 ili 122 min.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
MorciTheCroat kaže...

Molim te ne trabunjaj.
Sve je bilo ok i naši su krivi za onaj gol.
Nema opuštanja-penale neću ni komentirati.

Verbatim-sign
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Verbatim-sign
 Verbatim-sign.
šta sad ovo znači Armor!
Aj, nemoj me  izazivati!
17 godina
protjeran
Armor kaže...
MorciTheCroat kaže...

Molim te ne trabunjaj.
Sve je bilo ok i naši su krivi za onaj gol.
Nema opuštanja-penale neću ni komentirati.

Verbatim-sign
 A ti lijepo jos jedanput procitaj moj post, pa si uzmi minutu ili kolko ti vec treba i tada ces vjerojatno shvatit sto sam ja napisao.
17 godina
neaktivan

Koja šteta žalost velika, još nemogu vjerovat...

17 godina
Verbatim kaže...
MorciTheCroat kaže...

Ma, u pravu si, ali moraš priznati da su Turčini  ŠUPČINE!!!

To mislim pod sign
17 godina
neaktivan

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Da sam bio tamo, onog sudca bi skalpiro. Zavrsio bi k'o na krmokolju. A i nasi su igrali "k'o je*e se meni". I onda jos onolike penale fulat. Koji baksuzi.

Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Verbatim kaže...
 Ma, u pravu si, ali moraš priznati da su Turčini  ŠUPČINE!!
To mislim pod sign
Pa, šta nisu!
Već tri utakmice se provlače, digići ( half arapi) im zavide!!!!!!!!
Invaziju na Siciliju tj- Italiju što misliš tko je izveo!?!
Sve su to Arapi!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 0:19 (Verbatim).
17 godina

Pa jesu, skuži da te podržavam...Namigiva

17 godina
neaktivan

Šteta... ali treba čestitati momcima, ispustili su dušu na terenu i to bi trebali cijeniti... Svaka čast njima, a i turcima što se ne predaju, ne vidi se to svaki dan..

17 godina
moderator

Prostote i svadjanje su siguran put do kartona svih boja, stoga lijepo molim da ovaj thread ostane koliko-toliko civiliziran.

Work is for people who suck at video games.
17 godina

Ljudi moji to nema veze s nicim nego sa srecom! Ovo je nevjerovatno, nisu se nasi opustili, jednostavno sreca nam je okrenula leda isto kao sto nam je dala da damo gol u 119 min. Tako je to u zivotu... Meni je vazno da su nasi decki odigrali super turnir sa srcem , od nikoga nisu izgubili, negdje ce nam se vec ovo vratiti , jbg. tako je to... Mislim da bi im trebali prirediti docek kao da su osvojili prvenstvo jer za mene su to i napravili... Jedanesterci su uvijek lutrija, najveci su pusili na penale, to ti je cista Bozja odluka. Vratit ce nam se to... Mlada momcad... Tuzan sam ali idemo dalje...Plač

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan

Objektivno bilo je tu dobre igre i mislim kako je na kraju sve zeznuo umor, te totalni pad koncentracije nakon zabijenog gola Neodlučan

Ne mogu sad zaspati nakon tolikih emocija..  prvo živciranje, pa onda ludilo - poveli smo u zadnjoj minuti, da bi pola minute kasnije bilo izjednačeno i na kraju pušiona Plač

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pa jesu, skuži da te podržavam...Namigiva

OK, sorry !!!
Mislim, ono, ne mogu vjerovati.... koji bad!!
Lud sam ka kupus!!!
17 godina
neaktivan

Hebiga to ti je kad imaš više srece nego pameti :P Ako pogledamo cijelu utakmicu ipak smo zasluzili pobjedu kaj se tice igre...

Ali šta mi sve fulamo to je strašno olic i kranjcar su ko toni protiv francuske šta je sve taj lik fulao...

Olic ne pogodi s 2-3 metra gol a kranjcar ima kockastu glavu pa s 4 metra ne mozeš ubacit glavom loptu u gol.

A turci su do kraja igrali odlucno u produzetcima su puno više napadali nego mi...

i onda se pretvorimo u panjine ko cesi i u 2 minute primimo gol

A penali katastrofa!

Tako da nikako ne mozemo reci da turci nisu zasluzili i nisu se borili...

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan

1. Viče

2. Plač

3. Sramim se

4. Mršti se

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Da sam bio tamo, onog sudca bi skalpiro.

Taj isti sudac nije svirao cisti penal za turce zato se malo iskuliraj.
Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...
17 godina
neaktivan

Koliko sam se veselio kad su naši gol, toliko mi je bilo teško gledak kako turci zabijaju za izjednačenja. Znao sam da mi protiv turaka nemamo šanse iz penala. Bili smo bolji, iako igra nije bila na razini iz utakmice protiv njemačke. Žao mi je naših, i tužan sam što ih nećemo gledati u nastavku eura.

Jbt, stvarno mi je teško bilo gledat kako naši najbolji igrači fulaju penale.

Cijeli Osijek je bio u očaju. Ljudi su plakali...

I boli me samo što će neke reprezentacije koje su manje pokazale od Hrvatske ići dalju na Euru.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 3:06 (coder_).
17 godina
protjeran

Strašno kaj se dogodilo...Iznenađen

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Strašno kaj se dogodilo...Iznenađen

Kaj se dogodilo?
Nismo igrali kak znamo.
Evo kak ja vidim jucerašnju igru:
Turci igraju stvarno za svoju zemlju i vjeru i daju sve od sebe.
Igrali bi i 5 sati ako treba.
Naša gospoda igraju samo 90 minuta i poslije toga su u ku**cu.
Ako uopce igraju tih 90 minuta kak treba kao jucer.
Sramota jednostavno receno.
Njemaca ih je bilo strah i išli su puni respekta i straha u igru i dali 200% od sebe i pobjedili.
Jucer protiv turaka:Pa njih dobivamo ionako.Šta ce ti turci protiv nas,pa mi smo bolji.
Decki se jednostavno nisu dovoljno trudili.
Nema nikakvog izgovora na sparinu.
Ta sparina je djelovala i na turke pa su pobjedili.
Nema ni izgovora na sudca što je pustio igru 122 minute.
Sudac je bog i batina u igri i ima pravo na to.
Naši su jednostavno prije trebali mislit na davanje golova i maksimalan trud a ne igrat se ko sa trecom ligom.
Zasluženo su izgubili mada mi je žao što su izgubili.
Takvom igrom nemože se osvojit EM a pogotovo WM
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina

Nakon (ne)prospavane noći, nemrem se smiriti, nemrem vjerovati....PlačPlačPlač

Turčini su se se provukli ko zadnje .....

Nemamo ono, ono najvažnije, ono naprijed, ono kaj zabija, u većini slučaja, ono kaj je bio Šuker, ono kaj nije Olić, ono kaj je Eduardo....Plač

Ja u Turskoj vidim novu Grčku, onu od prije 4 godine. Vidm neuspjeh nogometa, njegove igre i atraktivnosti.

Kao što je Ronaldinho jednom rekao; "Ja se igram nogometa" - da to je smisao nogometa, na žalost, taj smisao se gubi...

Moram reći da sam kao jedan veliki nogometni fan potpuno razoćaran u tu igru.

Sad ak još spadnu Nizozemska i Španjolska, prvenstvo je totalno propalo.

Nek se ugledaju na "Copa America", tam se igra nogomet, onaj kakv bi trebao biti.

Ajde Njemci molim vas, nabijte Turčine, onako jako, onako da se srame, jer se imaju čega, svoje igre prvenstveno.

17 godina
zašto oh zastooooooooooooo
:(
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice