Strasno, jadno, ma neznam kak da opisem. I jos dolje pise 120+1 a ovaj seljo od suca pusta i dalje igru. Covjece prodjemo sve i onda se sve srusi u 5sec. Al dobro, kak je nama sad tak bi sigurno bilo turcima da nisu prosli. A ovo opustanje...ako ima boga Bilic ce im to nabit u glavu da ce poslije zavrsetka utakmice jos jedno 20min igrat da ne zaborave da nema pustanja!!! I kak da sad zaspim, pa poludit cu
E da su naši pogledali utakmicu Turska:Češka možda ne bi ovako završilo. Naš problem je što se uvijek prerano opustimo. I onda su nam još drugi krivi...
Zašto sad nema Smradera sa "dečkima"!?!
Mislim normalno je to produžit malo, al 121. je bila na centru još i to je produžetak produžetka produžetaka.... ko je tu lud??? I bilić je reko 2 puta 4. sudcu da traži zamijenu a ovaj ništa... ma marš u .Mp3....
P.S. Italija sad ima konkurenciju!!!! (zna se u čemu hehe)
Zanimljiva situacija, Njemci sad igraju protiv većinske manjine!!!!!
Deuchland!
Deuchland!
Deuchland!
A recimo da smo poveli u 46. minuti, tada bi trazili kraj utakmice u 48. minuti?
Mislim ljudi, pa to je nogomet i igra se do zadnje sekunde tj. do onog trenutka kad sudac oznaci kraj
a to sve znaju i nasi igraci pa prema tome nemojmo krivce trazit negdje drugdje.
A recimo da smo poveli u 46. minuti, tada bi trazili kraj utakmice u 48. minuti?
Mislim ljudi, pa to je nogomet i igra se do zadnje sekunde tj. do onog trenutka kad sudac oznaci kraj
a to sve znaju i nasi igraci pa prema tome nemojmo krivce trazit negdje drugdje.
pa slavili su naši gol minutu, tak da je opravdano produžio.
Zbog sudca smo mi ispali kao i Portugal. Gol je pao 120+2?????? Nadoknada nadoknade??? Je*o ih b*g. U šta se nogomet pretvorio......
Koja šteta žalost velika, još nemogu vjerovat...
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Da sam bio tamo, onog sudca bi skalpiro. Zavrsio bi k'o na krmokolju. A i nasi su igrali "k'o je*e se meni". I onda jos onolike penale fulat. Koji baksuzi.
Pa jesu, skuži da te podržavam...
Šteta... ali treba čestitati momcima, ispustili su dušu na terenu i to bi trebali cijeniti... Svaka čast njima, a i turcima što se ne predaju, ne vidi se to svaki dan..
Prostote i svadjanje su siguran put do kartona svih boja, stoga lijepo molim da ovaj thread ostane koliko-toliko civiliziran.
Ljudi moji to nema veze s nicim nego sa srecom! Ovo je nevjerovatno, nisu se nasi opustili, jednostavno sreca nam je okrenula leda isto kao sto nam je dala da damo gol u 119 min. Tako je to u zivotu... Meni je vazno da su nasi decki odigrali super turnir sa srcem , od nikoga nisu izgubili, negdje ce nam se vec ovo vratiti , jbg. tako je to... Mislim da bi im trebali prirediti docek kao da su osvojili prvenstvo jer za mene su to i napravili... Jedanesterci su uvijek lutrija, najveci su pusili na penale, to ti je cista Bozja odluka. Vratit ce nam se to... Mlada momcad... Tuzan sam ali idemo dalje...
Objektivno bilo je tu dobre igre i mislim kako je na kraju sve zeznuo umor, te totalni pad koncentracije nakon zabijenog gola
Ne mogu sad zaspati nakon tolikih emocija.. prvo živciranje, pa onda ludilo - poveli smo u zadnjoj minuti, da bi pola minute kasnije bilo izjednačeno i na kraju pušiona
Pa jesu, skuži da te podržavam...
Hebiga to ti je kad imaš više srece nego pameti :P Ako pogledamo cijelu utakmicu ipak smo zasluzili pobjedu kaj se tice igre...
Ali šta mi sve fulamo to je strašno olic i kranjcar su ko toni protiv francuske šta je sve taj lik fulao...
Olic ne pogodi s 2-3 metra gol a kranjcar ima kockastu glavu pa s 4 metra ne mozeš ubacit glavom loptu u gol.
A turci su do kraja igrali odlucno u produzetcima su puno više napadali nego mi...
i onda se pretvorimo u panjine ko cesi i u 2 minute primimo gol
A penali katastrofa!
Tako da nikako ne mozemo reci da turci nisu zasluzili i nisu se borili...
1.
2.
3.
4.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Da sam bio tamo, onog sudca bi skalpiro.
Koliko sam se veselio kad su naši gol, toliko mi je bilo teško gledak kako turci zabijaju za izjednačenja. Znao sam da mi protiv turaka nemamo šanse iz penala. Bili smo bolji, iako igra nije bila na razini iz utakmice protiv njemačke. Žao mi je naših, i tužan sam što ih nećemo gledati u nastavku eura.
Jbt, stvarno mi je teško bilo gledat kako naši najbolji igrači fulaju penale.
Cijeli Osijek je bio u očaju. Ljudi su plakali...
I boli me samo što će neke reprezentacije koje su manje pokazale od Hrvatske ići dalju na Euru.
Strašno kaj se dogodilo...
Strašno kaj se dogodilo...
Nakon (ne)prospavane noći, nemrem se smiriti, nemrem vjerovati....
Turčini su se se provukli ko zadnje .....
Nemamo ono, ono najvažnije, ono naprijed, ono kaj zabija, u većini slučaja, ono kaj je bio Šuker, ono kaj nije Olić, ono kaj je Eduardo....
Ja u Turskoj vidim novu Grčku, onu od prije 4 godine. Vidm neuspjeh nogometa, njegove igre i atraktivnosti.
Kao što je Ronaldinho jednom rekao; "Ja se igram nogometa" - da to je smisao nogometa, na žalost, taj smisao se gubi...
Moram reći da sam kao jedan veliki nogometni fan potpuno razoćaran u tu igru.
Sad ak još spadnu Nizozemska i Španjolska, prvenstvo je totalno propalo.
Nek se ugledaju na "Copa America", tam se igra nogomet, onaj kakv bi trebao biti.
Ajde Njemci molim vas, nabijte Turčine, onako jako, onako da se srame, jer se imaju čega, svoje igre prvenstveno.
:(