EURO2008 - Hrvatska reprezentacija

poruka: 278
|
čitano: 52.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: EURO2008 - Hrvatska reprezentacija
Miro, gdje si procitao, ako nije tajna..
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Osobno mislim da bi bilo sramotno da sad izgubimo protiv turske...
Nema im prvog vratara i jednog jako vaznog igraca...
S tehnicke strane smo puno jaci ma kako god pogledaš mi smo jaci...
Treba uc oprezno i veoma pedantno te postavit dominaciju na sredini terena i kontrolirat igru...
Vidjeli smo da se bore do samoga kraja i da im motivacije nedostaje te nisu momcad koja nakon 2-0 poklekne i pošalje sve u PM..

May The Force be With You DuDe!
17 godina

Nemojte podcjenjivati Tursku.

Imaju nekaj nama slićno, a zove se -srce.

Naravno da smo jači ali lopta je okrugla.

Poslije će biti "vatreno", Portugal-Njemačka.

Naš sljedeći protivnik ...Cool

Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Kakav sastav naših predviđate za petak? Vjerujem da će se Slaven držati iste postava koja je igrala protiv Njemačke, što je i logično...

Mislim da neće. Turci baš na to računaju. Ono što nama treba je snažni lijevi vez iz B postave uz dodatak Olića i Kranjčara na sredini odnosno špicu. Turci će se sigurno pripremiti na našu igru iz Njemačke, a tu smo slabi jer nam obrana protiv turaka nije baš agilna.
Što se same tehnike tiče, sinoć sam gledajući Rusiju ostao zapanjen koliko su zapravo dobri; Rusija definitivno ima vrhunski napad i najbolje izgrađeni pass-proboj od svih momčadi na Euru. Pripazimo se njih jer nakon onakve Rusije nisam siguran ni za Nizozemsku...
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina

U obzir uzmi i vrlo slabu Švedsku.

Ista stvar Njemačka-Poljska.

Nek Rusi naiđu na pravu reprezentaciju i "neće uopće stići u napad".

17 godina
neaktivan

A čuj, ne znam što da ti kažem. Sumnjam da će Njemačka proći ovo, ali Rusija... Rusi imaju jako neugodno istreniranu ekipu i prilično su opaki kad se domognu lopte. Oni golovi i njihovi pokušaju od sinoć su zaista majstorski izvedeni.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

A čuj, ne znam što da ti kažem. Sumnjam da će Njemačka proći ovo, ali Rusija... Rusi imaju jako neugodno istreniranu ekipu i prilično su opaki kad se domognu lopte. Oni golovi i njihovi pokušaju od sinoć su zaista majstorski izvedeni.

Istina, Rusi imaju slavnog trenera Guusa Hiddinka koji je ako se sjetite na SP-u prije dvije godine odradio isti posao s Australskom reprezentacijom. Negova taktika je utrenirana i izdrziva momcad koja bez pogovora slijedi njegovu strategiju kako prije tako i za vrijeme igre, a ima uvije nekoga pricuvnoga asa u rukavu kojeg izvuce kad je najpotrebnije. Guus je preuzeo reprezentaciju Rusije prije 2 godine, tako da mozda i nije jos spreman u napad na titulu, al svakako ga se treba paziti. Rusi su daleko bolji igraci od Australije (iako je pola Australskog tima bila podrijeklom Hrvatska ili barem u korjenima), te igraju po istom nacelu kao Nizozemska... Bit ce zanimljivo...
Edit: Ma samo da vec neko izbaci Zabare (Italiju), nemogu ih vise gledati kako se vuku po terenu....
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2008 9:26 (bestia).
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
  Ma samo da vec neko izbaci Zabare (Italiju), nemogu ih vise gledati kako se vuku po terenu....
  Ma nemoj mi talijane dirat ludi su oni više srece nego pameti onaj toni šta je lik sve fulo protiv francuske :D 
opet ce se nekako dovuci do trona...
May The Force be With You DuDe!
17 godina
moderator
naxeem kaže...
a sredini odnosno špicu. Turci će se sigurno pripremiti na našu igru iz Njemačke, a tu smo slabi jer nam obrana protiv turaka nije baš agilna.
Što se same tehnike tiče, sinoć sam gledajući Rusiju ostao zapanjen koliko su zapravo dobri; Rusija definitivno ima vrhunski napad i najbolje izgrađeni pass-proboj od svih momčadi na Euru. Pripazimo se njih jer nakon onakve Rusije nisam siguran ni za Nizozemsku...
 Istina. I mene su iznenadili. Još smo dobro prošli s njima u kvalifikacijama :))

Ali protiv Španjolske se vidjelo da "puknu" nakon što dobiju gol. Igrali su strašno prvih 20 min, a onda dobili gol i - raspali se.

Ma protiv svih njih (ostalih koji su u četfin) mi nekako ne bi bilo žao da izgubimo - ali ako nas Turska ponizi, koja je realno najslabija od ovih osam - to će boljeti! :(
17 godina
neaktivan

Svaka čast našim dečkima i moje je mišljenje da ćemo pobijediti Tursku jer smo u svakom pogledu bolji.Ali ,ako kojim slučajem i izgubimo
od njih to znači da nismo ni zaslužili da uđemo u polufinale.Jedina stvar koja je važna za Turke kod nas je "glava".Ako tu budemo čvrsti kao do sad
oni nemaju šanse.Naravno tad ide opet Njemačka,ako smo pobijedili dva puta Englesku tad možemo i njemačku ali već vidim naslove
"Elf nitko ne pobjeđuje dva puta zredom!" ,a Hrvati će upravo to napraviti!!!Otvara nam se put do finala.Toga su i dečki svjesni,i baš zato
je najbitnija psihološka priprema da glavama budemo pri zemlji a ne u oblacima.Ne spominjem taktiku i igru jer to imamo(ne uzimajući Utakmicu s Austrijom za primjer).
Stoga ,ovaj Euro je prilika!Ali bez obzira na sve ,mi smo napravili dosta jer cilj prije Eura ,bar onaj službeni je bio domoći se četvrtfinala , a sve ostalo je plus!
Čestitam našim dečkima povodom te prilike jer i zo je ogromna stvar!

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Naši igraju predobro, pobijedit ćemo Tursku i onda opet Njemačku i  nadam se da ćemo osvojiti Euro, moramo jer smo predobri.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor. http://bux.to/?r=pc-haker
17 godina
Miro kaže...
naxeem kaže...
a sredini odnosno špicu. Turci će se sigurno pripremiti na našu igru iz Njemačke, a tu smo slabi jer nam obrana protiv turaka nije baš agilna.
 Istina. I mene su iznenadili. Još smo dobro prošli s njima u kvalifikacijama :))

Ali protiv Španjolske se vidjelo da "puknu" nakon što dobiju gol. Igrali su strašno prvih 20 min, a onda dobili gol i - raspali se.

Ma protiv svih njih (ostalih koji su u četfin) mi nekako ne bi bilo žao da izgubimo - ali ako nas Turska ponizi, koja je realno najslabija od ovih osam - to će boljeti! :(

Istina Miro, realno gledajući, dobili smo najlakšeg protivnika.
Tu tekmu bi trebali dobiti u svakom slučaju.

A onda će biti tekma koja se zove najveća, najveća na cijelom Euru, veća i od finalne-   Hrvatska-Njemačka
17 godina
protjeran

oni i jesu po meni najslabija od ovih osam tj. sedam, ali će oni igrati agresivno da nas dobe i doguraju što je dalje moguće

Shady in the house
17 godina

Bijelo-crvena
Polja hrvatska
Na dresu sjete me
Da ja volim te
Igrajte za nju
Našu voljenu
Nek jače kuca to
Srce vatreno

E yo ekipo da pozdravimo igrače
S tribina kada čuješ navijače
Kad se pjesma ori srce kuca jače
Za gol za Hrvatsku i igrače
Iz daleka kao jeka tebi nose me povici
Jer stadion je pun a nas na stotine
Kažem volim te i sada bodre te
Neke ljubavi su vječne zato molim te
Ko one godine do pobjede nas vodite
Srce vatreno u grudima ko molitve
Sada kuca jače ko da vrijeme stat će
Kad vodimo pa bodrimo te napadače
Minute puno znače a samo nebo dat će
Ono što nam treba pa da poslije skupa s nama plače
Dani traju kraće uz naše navijače
I nebo gori svi zajedno kad nas vide znat će da...

Refren:
Bijelo-crvena
Polja Hrvatska
Na dresu sjete me
Da ja volim te
Igrajte za nju,
Našu voljenu
Nek jače kuca to
Srce vatreno

Halo ljudi ajmo kažem nema predaje
Igra se do kraja kada krene, nema beda jer
Tisuću srca na tribini sad ko jedno je
Malo vas je malo vas je šta svejedno je
Da li znate da vas prate naše misli tamo
I da svako dijete sanja da ga prvi damo
Baklje gore kao želje s tribine ajmo
Ponovno po ono šta je naše kažu još od davno

I samo pusti da te vodi navijača pjesma
Kao vjetar neka nosi vas do prvog mjesta

Tako brzo kao što nas spaja autocesta
Ili ljubav koju nose skupa brat i sestra

Ajmo VATRENI...

Ne znam kak dočekati tekmu.

Valjda me nebu srce lupilo

17 godina
neaktivan

Ovo protiv Turske polako postaje silovanje lopte a ne nogomet.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Sada je 1:1 sa turskom, kako smo samo mogli primiti gol nakon tri minute...Još je bilić 4. sudcu dva puta rekao da hoće igrače mjenjat...Sad su penali.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina

Ak naši sad izgube, jao si ga Beču

17 godina
neaktivan

Trebaju se žaliti UEFI...

I wanna be a mod too...
17 godina
neaktivan

...

Osmanlije...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 23:31 (fps_gamer).
17 godina
neaktivan

Tak nam i treba, zabimo gol i onda se opustimo kao da je gotovo. Sad mi je bas drago kaj su Turci prosli jer su fakat zavrijedili, nema predaje ni opustanja do kraja. Kvragu i nogomet.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
protjeran
Aral kaže...

Tak nam i treba, zabimo gol i onda se opustimo kao da je gotovo. Sad mi je bas drago kaj su Turci prosli jer su fakat zavrijedili, nema predaje ni opustanja do kraja. Kvragu i nogomet.

Slazem se jer nam se tako uvijek desava pocevsi od komentatora na TV-u pa sve do nasih igraca.
Takvo opustanje je krajnje nedopustivo.
17 godina
neaktivan

huge huge huge   tragedy, what a shame!

Jesu ovi Turčini ŠUPCI!!!!!!

VIŠE NIKAD NEĆU JESTI BUREK!!!!!!!!

FUQ TURKY  & CAMEL!!!!!!!

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 23:42 (Verbatim).
17 godina

Ne znam kaj reći...

Nemam riječi prikladnih za forum.

Opuštanje, istina

17 godina

Ma, kvragu sve!!!!!!

Koja stupidna situacija, mrzim sebe, mrzim, sve, ovo mi je jedini post koji ću pisati kroz neko vrijeme, inače ću napraviti neko sranje.

Glupo, glupo, glupo! glupo!

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Zbog sudca smo mi ispali kao i Portugal. Gol je pao 120+2?????? Nadoknada nadoknade??? Je*o ih b*g. U šta se nogomet pretvorio......

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

ja sam surfao i tv je bio upaljen i vidim u 122-oj su dali gol... wtf?

17 godina

Proklet bio sudac Rozelli, to nije sudac to je antikrist !!! Proklet bio do zadnje kosti, dao Bog da mu zbog te dvije minute otpadnu oba dva jajca !!!

WWE
17 godina
neaktivan

u pm!! Plač Viče Plač     ....da su turci gubili sudac bi i penale produžio...

bobo desmra
17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...

Zbog sudca smo mi ispali kao i Portugal. Gol je pao 120+2?????? Nadoknada nadoknade??? Je*o ih b*g. U šta se nogomet pretvorio......

Na prvi pogled izgleda blesavo , ali nije nam sudac kriv sto mi nismo sposobni branit se poslije naseg pogotka.
Ne vidim zasto bi nam morao biti problem igrat jos i 5 min. ako smo se jako dobro branili 120 min.???
Krivi smo samo mi i nitko drugi jer je sudac bio odlican.
17 godina
neaktivan

Strasno, jadno, ma neznam kak da opisem. I jos dolje pise 120+1 a ovaj seljo od suca pusta i dalje igru. Covjece prodjemo sve i onda se sve srusi u 5sec. Al dobro, kak je nama sad tak bi sigurno bilo turcima da nisu prosli. A ovo opustanje...ako ima boga Bilic ce im to nabit u glavu da ce poslije zavrsetka utakmice jos jedno 20min igrat da ne zaborave da nema pustanja!!! I kak da sad zaspim, pa poludit cu Viče

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice