Da izgubimo 10 razilke od Poljske, a Njemačka s 10 razlike pobijedi Austriju, opet smo prvi.
Razlog, međusobni omjer nas i Njemaca koji ide u našu korist.
Da izgubimo 10 razilke od Poljske, a Njemačka s 10 razlike pobijedi Austriju, opet smo prvi.
Vec se zna da igramo 20.6. opet na Ernst Happelu u Becu protiv Ceske ili Turske (ovisi tko pobjedi) u 20:45. Ako zavrsi nerijeseno izmedju Ceske i Turske pucat ce se jedanaesterci (bez produzetaka) jer imaju istu gol razliku. A ako prodjemo i to onda polufinale protiv Portugala ili Njemacke/Austrije (najvjerojatnije Njemacke) i to 25.6. u Baselu. Ali nemojmo jos kalkulirat...ima jos puno vremena treba najprije igrat s Poljskom, pa cetvrtfinale a Cesi i Turci mogu bit jako neugodni.
pustite vi austriju
dobili svabe jos nam samo preostaju nizozmci jer igraju nevjerojatan nogomet
spanjolici ak se kaj desi villi oni su isto za nis
znaci jedino ostajemo mi
samo je jedno
u mom životu vrijedno
da pustim suzu s oka
jer tebe volim ja
život mi dala
baš kao da je znala
da nikad neće nestat
sa mojih usana
s ponosom narodu svom
ljubi grb na dresu tom
na jadanu i savi,na dunavu i dravinek` se slavi cijneli dan i noć
svi skupa nek vide da nas ima ruke na srce
kada krene himna
i onda pjevamo u istom trenu
dok naši dole lete po terenu
imamo ponos srce i inat
podršku uvijek pun ih tribina
iz zagreba gledam najljepšu sliku
slavoniju,istru,dalmaciju,liku
kad se igra neka nas zaustave
crven bijeli plavi boje zastave
neka cijeli nsvijet čuje našu pjesmu
i vide sav taj naš sjaj na dresu
ovdje kod nas je ponos repka
željno se čeka svaka tekma
nek se ori pjesma neka zvono zvoni
znamo da bit čemo šampioni
svi jedni uz druge
kad se igra nema tuge
sad smo u rodu i pjevamo odu
za svoje ljude
jer opet tradicija se nastavlja
s rukama u zraku hrvatsku pozdravljam
bili zadnji ili prvi
samo neka naš glas grmi
samo je jedno
u mom životu vrijedno
da pustim suzu s oka
jer tebe volim ja
život mi dala
baš kao da je znala
da nikad neće nestat
sa mojih usana
s ponosom narodu svom
ljubi grb na dresu tom
još jednom al ovaj puta jače
cijeli svijet zna naše navijače
cijeli svijet sad gleda i prati
da vidi kako igraju hrvati
a sve zbog vatrenog srca
koje ispod svetog dresa kuca
nek svi čuju kako slavimo
ajmo cijeli stadion
sjever istok zapadsvi se bude
ako boli stisni zube
neka se ljute oni što gube
tu danas sviraju naše trube
i zato se pomakni zrak duboko udahi
pa digni ruke i napuni čašu
ovdje se igra za lijepu našu
ej ko kaže da smo pali
taj mora da se šali
i najveći su mali
kad vijori crven bijeli plavi
domovini zahvalniipokažiljubav
nema nikog da se pravi grbav
ulice su žive
pjeva se sa tvrđe trga i sa rive.
samo je jedno
u mom životu vrijedno
da pustim suzu s oka
jer tebe volim ja
život mi dala
baš kao da je znala
da nikad neće nestat
sa mojih usana
s ponosom narodu svom
ljubi grb na dresu tom
sutra protiv poljske ole,ole,ole,ole,ole,
pa jbt...u 5 min kad sam otisao od tv-a turska zabila 2 gola. na kraju jadni cesi ispali i igramo s turskom.
moram priznat da me malo strah od ovakve turske koja 2 utakmice preokrene na samom kraju.
Ali ipak mislim da je Hrvatska daleko jaca i ima bolju igru. Turci jedno vrijeme nisu mogli ni pronaci nacin da proguraju loptu naprijed. nitko nije prilazio niti se otkrivao i 5 min su se dodavali u zadnjem redu, a mi to definitivno bolje rjesavamo.
Neznam, ali ja sam više i priželjkivo Turke, mislim da ćemo nešto lakše s njima, mada i ono nisu za otpisati, dobri su i protiv Portugala su super odigrali, ali mislim da smo mi jači i organiziraniji. Usput sad nemaju ni prvog svog golmana, a Česima je Čech ipak jak i među jačima golmanima, općenito.
Neznam, ali ja sam više i priželjkivo Turke, mislim da ćemo nešto lakše s njima, mada i ono nisu za otpisati, dobri su i protiv Portugala su super odigrali, ali mislim da smo mi jači i organiziraniji. Usput sad nemaju ni prvog svog golmana, a Česima je Čech ipak jak i među jačima golmanima, općenito.
Ha jedva čekam da pokupuju sve cigle koje nisu za upotrebu
Nemaju šanse protiv nas-više bi imali Česi
Ma ova ova utakmica Češka-Turska smijeh od igre...
3 gola u 15 minuta ovi Česi teze panjine imali su dobivenu utakmicu... i onda zgube
Ma ne treba nikoga podcjenjivati to je ono najgore kad nekoga podcjenjuješ to se nikad ne smije raditi dobri su turci i igraju do samoga kraja maksimalno šta mogu...
Najlakse je podcijeniti drugi tim. Hrvatska igra super, i definitivno zasluzuju mjesto u cetvrtfinalu. Licno mislim da ce pobijediti Tursku, i na to cu da stavim love :) Ali, sta znas sta se moze desiti, vidili smo to s Ceskom juche.
Drugi tim koji mi je Favorit, je Svedska. Izgleda da je Zlatanu koljeno u zijanu, tako da svedi prakticno nemaju napada. Ali nadamo se najboljem.
danas protiv poljske vjerujem da i s drugom postavom budemo pobjedili!
uhhh...jedvam čekam utakmicu večeras...bit ce gusto...ali svejdno smo prvi i idemo u cetvrt finale...a jucer Turska je stvarno bila eksplozivna ali i borili su se kao lavovi zadnjih 20 minuta...pritiskali su ih i pritiskali i zabili dvaput...i Cech je jednom kiksao kada mu je lopta ispala iz ruke...ali svaka čast Turcima.
Jeste gledali Turska- Česka, kakav preokret.
Česi vode 2:0, pomiri se ja gotovo je, igramo s Česima kad u zadnjih deset minuta preokret turaka.
U 15minuta 3 gola zabit.
Na našu sreću 2 važna igrača neće igrat ( i da igraju nebi nas mogla pobijediti).
Što s tiče večerašnje utakmice, Bilić je dobro postupio pa u prvu postavu nije stavio igrače bez žutih kartona, te naše adute.
To je dobro, jer se trebaju malo odmoriti za četvrtfinale.
IDEMO HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesmo ih "ownali" prvo poluvrijeme ali nije bilo sreće, bolje reći Klasnićove klase.
Očekujem pobjedu na kraju.
Fakat čudo što sve Klasnić nije uspio ugurati u prvom poluvremenu. Ne ide ga i ne ide :(((
Poljska je očajna, očito su totalno u depri - šteta ako to ne iskoristimo (dok ovo pišem trenutno je poluvrijeme i 0:0) i ponizimo ih do kraja.
Sve po planu...
Bravo Hrvatska!!!
Malo opuštanja ali to je normalno u takvoj situaciji.
BRAVO VATRENI
YYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Pobjeda i 9 bodova :-)))))))))))))))))))))))
Ma sve je bilo za pet! Bilo bi još ljepše da smo dalo malo više golova (da se poplaše oni koji tek dolaze na red), ali najvažnije je da se niz pobjeda nastavlja!
Naprijed naši!
Kad će taj petak??????
Zanimljiv pogled na nasu repku s eng. strane
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/croatia/7363747.stm
DA da jos jedna odlicna pobjeda Poljaci nam nisu mogli nis, da su igrali ovi drugi zabili bi im 5 komada
Zanimljiv pogled na nasu repku s eng. strane
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/croatia/7363747.stm
Od same pobjede mi je čak draže to što je baš Klasnić bio taj koji je dao gol. Nakon svih onih njegovih problema mislim da će mu ovo biti lijepa motivacija. Ma osjećao sam se kao da sam ja dao gol.
Od same pobjede mi je čak draže to što je baš Klasnić bio taj koji je dao gol. Nakon svih onih njegovih problema mislim da će mu ovo biti lijepa motivacija. Ma osjećao sam se kao da sam ja dao gol.
Kakav sastav naših predviđate za petak? Vjerujem da će se Slaven držati iste postava koja je igrala protiv Njemačke, što je i logično...
Baš sam pročitao da je na zadnjem treningu izostavljen Rakitić i da je umjesto njega igrao Petrić. Razlog je Rakitićeva ozljeda...
To još ništa ne znači, ali nije dobar signal :(
Za utjehu - Srna igra (i on je povređen) i kažu da je odlično zabijao iz slobodnjaka.
Kako su Turci krenuli, pa onda cemo mi voditi 5 naprama nula do kraja drugog poluvremena, a oni ce nam zadnjih 10 minuta zabiti 6 komada.
Ovo je naravno sala.
Ugl, dobit cemo Turke, moramo =)