1:0 a mozda i dva, ajmo nasi
HEHE 1:0 ZA NAS JE VEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJAČI SMO NAJAČI
Ajmo Vatreni još drugo poluvrijeme
E, ovo je dobro, Njemaca nema nigdje. Šteta moglo je biti
3:0 & Deutschland aufiderzen. Nadajmo se da neće "fizički pasti" u II. pol.
Da, trebamo malo vise u napad, svabe se useru kad nasi navale, a mi nemozemo izdrzat jos 35 minuta njihovih napada. Nadam se da opet necemo spavati na lovorikama...
Volim te hrvatskooooooooo ooooooo ooooo ooooooooooooooo oooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooo volim te hratsko ooooooooo oooooooooo
Ivica Oliiiiic!!!
Hrvatska : Njemacka 2:0!!!!!
Tome se stvarno nisam nadao!
2:1 ! Sad samo treba izdrzat do kraja...!!!
Hehe, gotovo je gotovo .....
Super tekma
deutschland deutschland aufiderzen
aufiderzen aufiderzen aufiderzen
POOOOBJEEEEEEDAAAAAA!!!!!
Bravo bravo bravo!!!!!
Tresle se planine, rodila se HRVATSKA!!!!
EDIT: zaboravil staviti j u pobjeda.
Da ne bi ispalo ono.......
Što sam ja rekao, a?!?!?!?!? :)))))
Joj, kako je ovo slatko - najbolji smo, najbolji! :))))))))))))
Svaka im čast. Sada slijedi uzeti skalp Poljskoj.
WOOOOHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma svi naši igrači su predobri, jedino kaj se jaako razlikuje njihova igra kad igraju protiv nekog osrednjeg i protiv nekog jako jakog. Sve mi se čini da bi bolje prošli da budemo drugi u skupini jer ćemo bolje igrat protiv Portugala neg protiv Češke.
svaka im čast...HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo naši!!!! Nemrem vjerovati da sam to doživjelaaaa!!!! Bravo, volim vas!!!!!
PO MENI RAKITIC RAKETA ODIGRO FENOMENALNU TEKMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da Austrijanci ne izgube i u drugom krugu smo!!!!!!!
Jeste primjetili da Modrić kao zvijezda u našoj ekipi baš se nekaj ne luduje za loptom.Mislim dobro on igra ali kao zvijezda on bi morao biti puno bolji.Nema neke poteze osim što puca slobodnjake.Olić se više istiće.
Bog dao svjetlost vječnu jednom našem navijaču koji je preminuo od srčanog udara.
Umro je za Hrvatsku
Moja sućut obitelji
Hrvatska je pobijedial Austriju !!!
Taj je stvarno bio kreativan.Ono,umrjeti od šoka što su naši ali gol.To vam je borac za domovinu(domoljub).
Onaj sudac je bez veze djelio žute kartone !
Kod mene rade i vatromet .
Olić bezveze trći i onda se nađe na nekom pravom mjestu , zabi gol i postane heroj.
spy girl je Bolesni Pako
spy girl je Bolesni Pako
Deutchland - Deutchland auf Wiedersehen!!