Blaupunkt Autoradio

poruka: 5
|
čitano: 2.449
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Blaupunkt Autoradio

Pozdrav,

Planiram kupiti Blaupunkt Autoradio i htio bih ga staviti u VW Polo 2005. Jedino me zanima zašto ih nema  na našem tržištu, pogledao sam sve web shopove ali jednostavno ih nema u ponudi i jedino mi preostaje Amazon. Imam jedan stari blaupunkt iz 94 i znam da su to jedni od najboljih autoradia ikada ali kao da su u zemlju propali.

Hvala.

16 godina
Blaupunkt Autoradio

Sigurno imaš i telefunken TV, grundig radio i gorenje vešmašinu {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Blaupunkt Autoradio

Ne zato jer mi baš ne zrače kvalitetom. Imam Toshiba LCD LED tv hahha. Sto se tice njemačkih proizvoda jedino što valja u tom segmentu je blaupunkt!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 23:02 (zeroname).
16 godina
Re: Blaupunkt Autoradio

Ma uzmi si neki sony radio i miran si. I ne postoji ti njemačka proizvodnja, sve je made in china

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
Re: Blaupunkt Autoradio

Ako te zanima kvalitetan radio, na koji želiš spojiti kvalitetno ozvučenje, onda nemoj sony...

Inače sva ova jeftinija radija (a imaš ih svih mogućih marki, čak i pioneer ima verzije od 400 kn), koliko sam ja skužio i gledao po netu, imaju više nego dovoljno modernih funkcija i sasvim su pouzdana za svakodnevnu uporabu.

Druga je stvar ako si zaluđen u glazbu i ozvučenje, onda je to skroz drugapriča i ne trebaš gledati radio ispod 1000 kn.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice