Bicikl sa motorom od kosilice...xD

poruka: 38
|
čitano: 32.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čak i kad bi to uspio izvest, mislim da će ti se prije stroj raspast i/ili ćeš ti poginit nego te policija zaustavi...
17 godina

lol lol

Ugradi raketu

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
protjeran
RE: Bicikl sa motorom od kosilice...xD

Evo jedan moj poznanik, mali je dobar...

Njegov bike sa motorom od MJEŠALICE je išao do 80km/h! Belji se

http://www.24sata.hr/news/juri-60-kmh-biciklom-koji-pokrece-mijesalica-betona/115967/

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
Razmisljao sam i ja o Ovome,ali sam dosao do zakljucka da mi zafrkavanje s policijom ne treba.naletio sam na stranicu Artas.hr.imaju sve dijelove,ozbiljna firma za elektricne bicikle. Ako ko ima iskustva s njima,s artasom i njihovim biciklima neka ih podijeli s nama.

Hoce li me policija zaustavit ako imam elektricni bicikl?mislim napravit bicikl da izgleda kao chopper.
16 godina
neaktivan
RE: Bicikl sa motorom od kosilice...xD
Toni93 kaže...
Razmisljao sam i ja o Ovome,ali sam dosao do zakljucka da mi zafrkavanje s policijom ne treba.naletio sam na stranicu Artas.hr.imaju sve dijelove,ozbiljna firma za elektricne bicikle. Ako ko ima iskustva s njima,s artasom i njihovim biciklima neka ih podijeli s nama.

Hoce li me policija zaustavit ako imam elektricni bicikl?mislim napravit bicikl da izgleda kao chopper.

ma kakva mrtva policija?nije valjda da te policija sprjecila u tome,lol

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 11:44 (luka_cro).
15 godina
protjeran
15 godina
odjavljen

Ja imam artasov el bicikl, 48 volti olovo. Kad sam prvi put sjeo na njega nisam mogao vjerovati. Moja preporuka, odi na probnu vožnju u dubravu (hlebinska ulica) i probaj sam. Policija te neće zaustavit, bez brige. Nije ni preskupo, ako već imaš bicikl, kupiš set za 3400 kn i sam ugradiš, ili platiš ugradnju neke sitne pare.

I još jedna stvar, vidim da si zainteresiran za chopper, ideja je super, i to je već bilo napravljeno i izgleda odlično. Imaš više na artasovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:04 (Jakovp).
15 godina
protjeran
Zasto mi nema gumb hvala?

Bio sam na njihovom forumu i nasao sam dosta zanimljivih stvari.samo se nemogu ulogirat jer traze samo e-mail s .hr

imam uzbrdicu kod isprid kuce,oce li moc povuc motor?uzbrdica je duga nekih 50 m
koliki ti je vijek trajanja baterija do sljedeceg punjenja?
Iz sibenika sam pa je problem doci do artasa :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice