Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 80.142
|
čitano: 20.191.261
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema

si prodal mišićavo vozilo? 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Boja je dobra ali na mobile ih ima bar 40 u krugu Minhena u boji a isključio sam i sivu kojih ima more. Koliko auto ima km ako nije tajna?
18 godina
bik kaže...
Boja je dobra ali na mobile ih ima bar 40 u krugu Minhena u boji a isključio sam i sivu kojih ima more. Koliko auto ima km ako nije tajna?

98tkm, ko god da ga je vozio prije mene je tukao samo po autobahnu, ja u medjuvremenu natukao jos 5tkm.

auto je kupljen prije 2 mjeseca, ponuda je bila kakva je bila a ni sada nije puno bolja.

uvjeti su bili redom:

- 530i / 530d 

- manje od 100tkm

- adaptivni cruise control

- xdrive

- 360 kamera

- heads up display

- android auto (dakle LCI, druga polovica 2020 nadalje)

- bez privatnih sellera, samo autokuce

- opcionalno i kotaci max 18" sto sam uspio i dobit na kraju (dobio i set zimskih na original felgama)

kad sve to ubacis na moj postanski broj + 150km radijus dobijes tocno 10 autiju na trazilici, od toga 2 su srebrna i 1 plavi

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 1:17 (nixass).
8 godina
nixass kaže...

Sa malim djetetom dosle i drukcije potrebe za prijevoznim sredstvom.. I kaj drugo nego Benve (i jos k tome dizel)? Ipak smo u Bavarskoj ne? 

Zena htjela SUV, reko nema sanse. Eventualno Lexus RX al cijene su im bolesne.

G31, '23, 530d, xDrive

Inace potraga je bila interesantna..

G31 koji nije bijeli ili crni mozes nabrojat na prste jedne ruke u radijusu od 150km oko Minhena.

Da ne pricam da 530i (kojeg sam preferirao) gotovo ne postoji u takvoj varijanti tj. varijanti kakvu sam trazio.

Sretno susjed :) 

dobro, 200 km sjevernije sam ali od kad sam u njemackoj 200 km je bliza okolica hehe

Karavan? Cestitam na djetetu takodjer :)

Neka posluzi i nabije hrpu kilometara, ozbiljan je to automobil. Iako nisam fan beemveja ipak se tu nema kaj mudrovat, bomba i mrcina od auta koji ce te uz malo srede sluziti dugi niz godina. Siguran sam da je putovanje u njemu za HR pravi gust u svakom pogledu osim u onom "gle ga kurci se otisao u njemacku pa kao bembara se vozi (sigurno je na kredit) a gore jede salamu i pastetu" 😂😂

18 godina
nine kaže...

si prodal mišićavo vozilo? 

😥

logistika posjedovanja dva auta a zivis u sirem centru grada je uzasna.

jos je nekako funkcioniralo dok me nije bilo briga za daily drivera (tada BMW active tourer) jer sam Challengera drzao u garazi, a stari BMW je vani sjedio po 2-3 mjeseca bez da sam radio ijednog kilometra sa njim.

kocnice zahrdjale, akumulator se prazni, ljepi se sok sa drveca (na proljece i ljeto) + lisce redovno, ptice seru.. jednostavno uzas.

sad kad bih morao garazirat dva auta jednostavno je preskupo i prekomplicirano.

razmisljao sam Challengera mozda cuvat i u Zagrebu kod staraca al to pak nosi druge probleme.

namjeravamo kupit neku nekretninu u blizoj buducnosti, mozda se tada situacija sa garazom promijeni, do tada - karavan 

rampart kaže...
nixass kaže...

Sa malim djetetom dosle i drukcije potrebe za prijevoznim sredstvom.. I kaj drugo nego Benve (i jos k tome dizel)? Ipak smo u Bavarskoj ne? 

Zena htjela SUV, reko nema sanse. Eventualno Lexus RX al cijene su im bolesne.

G31, '23, 530d, xDrive

Inace potraga je bila interesantna..

G31 koji nije bijeli ili crni mozes nabrojat na prste jedne ruke u radijusu od 150km oko Minhena.

Da ne pricam da 530i (kojeg sam preferirao) gotovo ne postoji u takvoj varijanti tj. varijanti kakvu sam trazio.

Sretno susjed :) 

dobro, 200 km sjevernije sam ali od kad sam u njemackoj 200 km je bliza okolica hehe

Karavan? Cestitam na djetetu takodjer :)

Neka posluzi i nabije hrpu kilometara, ozbiljan je to automobil. Iako nisam fan beemveja ipak se tu nema kaj mudrovat, bomba i mrcina od auta koji ce te uz malo srede sluziti dugi niz godina. Siguran sam da je putovanje u njemu za HR pravi gust u svakom pogledu osim u onom "gle ga kurci se otisao u njemacku pa kao bembara se vozi (sigurno je na kredit) a gore jede salamu i pastetu" 😂😂

iskreno ako nesto mrzim onda je to pozornost :D

kad sam imao Challengera i kad bih dosao u zg sa njime onda je fakat bilo svega.

ovako sa karavanom si pomalo incognito, mozda tipican gastarbajterski kalup, al ne dira me :D

bitno da mogu strpat sve za dijete u gepek i otic na put preko pola europe bez drame.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
15 godina
Auti - ultimativna tema

8 godina
Auti - ultimativna tema

Nikad ne budes sve za dijete strpao u auto pa i da kombija imas :)

Ako ti je dijete jos beba onda ce ti biti lakse kupiti hranilicu, kolica, vrtic itd. u HR nego to navaziti DE-HR-DE i tako u krug.

Tako smo mi... Polovna kolica kupili i hranilicu iz lidla i to nam je uvijek bilo dolje. Takodjer, igracke koje su babe i djedovi dolje kupovali, vecinom su dolje i ostajale da imaju za sljedeci put kad dodjemo...

Jos ako ti je supruga kao moja, da sve mora imati sa sobom u svakom trenutku i da nece dolje kupovati pelene i one podmetace jer su duplo skuplji, i vlazne amramice... popuni se to sad sad. Znao sam potrpati tih paketa u svaki moguci kut, ukljucujuci ispod podnice u rezervni kotac i kam god ima mjesta (sve karavane vozio) i opet je znalo biti da se nemre sve povesti a kia imala 625L gepek :)

Da ti ne pricam kad supruga spremi 2-3 vrece od 150L djecje (i nase robe) pa kao budemo povezli u HR jer je obecala nekome tko ima manje dijete od naseg... Doslovno nekad ni superbica nije dovoljna..

No, ipak, drago mi je da si uzeo karavana jer to je spas kad imas dijete. Divim se i cudim ljudima koji uzmu limuzinu a dijete je na putu ili je vec tu, kao moj poznanik.. proda golfa i kupi audi a4 limuzinu i naravno da nemre nis staviti unutra. Za kolica, kojekakve igracke i razne gluposti je karavan zakon jer u njega uz kolica mozes joj stosta drugoga staviti a da si uzeo limuzinu, rasklopi kolica, ubaci a gajbu na naprijed na sjedalo.

15 godina

Imao F10 dok je mala imala kolica, itd itd. Prije pola godine prešao sa F10 na F06, tj i onda prije koji dan napunila 3 godine. Mislim jednom kada više ne trebaš kolica to je pun k više prostora, ali realno isto tako sva moderna kolica se sklope pa nije neki problem. Išli smo na more itd i sve bez problema, a nijedan od ta dva auta nema peta vrata. Ako ti za jedno dijete treba SUV ili karavan onda nešto krivo radiš 

18 godina

nisu sva kolica predvidjena za sklapanje, tj daju se rastavit al svejedno napune cijeli gepek.

tek tamo negdje nakon prve godine si malo fleksibilniji sa izborom.

al isto tako treba gepek napunit sa koferima, povremeno kutijama, ides nekaj kupit u Ikeu pa ne stane kroz mali ulaz u gepek od sedana kolko god litara imao.

dosta mi je bilo igranja tetrisa u gepeku od Challengera (koji je bio poprilicno velik sa svojih 460L)

kad idemo na put (uglavnom idemo na duge puteve, prosli tjedan napravio skoro 2000km) ono kaj najmanje zelim je to da trpam stvari u putnicki prostor i na siceve gdje nitko ne sjedi, ne volim se tak vozit.

karavan je prakticniji u svakom pogledu od sedana.

SUV s druge strane ima jako malo ili nikako prednosti pred karavanom obzirom na gabarite

17 godina
Auti - ultimativna tema

Decki, imam za vas cetiri slova -> S-MAX

FHEV varijanta (mi vozimo i super zadovoljni) ili ak nadjete moze i diesel, mislim da je nutra 2.0tdci 190ks.

Djeca ga obozavaju. Zeni sam dal ultimatum, max kaj u njega stavljam su 4 velika kofera od mislim da je to 110-130L, ostali prostor se popuni s drugim glupostima. Ako mi treba vise od toga, onda neidem za HR vec na maldive ili japan ili neznam ja kud.

Mi smo u njemu vozili i PegPerego kolica dok je najmanja bila mala kasnije smo imali ona mala kolica koja su bila super kompaktna, nisu se mogla rastaviti ni nist nego samo gumb na rucki i postala su ko mali kofercic.

Nas je u varijanti sa 7 sjedala pa se malo gubi gepeka ali je i dalje dosta, mislim 700l (znam postoje auti i s vise prostora, kodiak 5008 npr)

Ofc, kompromis s testosteron strane je da neide, doslovce osjecaj ko mrtva krava ALI, dolazi do 170km/h bez problema (DE autocesta, da nebi bilo).

Uglavnom, jako odusevljen i zadovoljan autom (i djeca i zena i ja), bilo bi bolje da ima klizna vrata i vise USB-prikljucaka iza ali ok. Mozda Ford nekad odluci opet pustit S-Max u prodaju.

Da ga ima sa PHEV motorm iz Kuge, nebi dvojil ni sekunde vec bi ovog zamijenil iste sekunde.

18 godina

mozda kad i ako cu imat 2+ djeteta :D

17 godina
Ma najmani je problem napravit 2+ djece. Ako treba kakva uputa dok prolazim kroz Munchen za HR platim pivu hehe.
I da,imam troje i taj drugi red sjedala gdi svako dijete ima svoje sjedalo, doslovce neprocjenjivo :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice