Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 80.057
|
čitano: 19.979.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Re: Auti - ultimativna tema

Generalni problem barem meni osobno je bila cijena, gledao corollu i rav4. Corolla me neugodno iznenadila veličinom i prostorom - HB, a rav4 me ošamario cijenom nakon konfiguracije. :)

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ide netko s foruma na stance adria ovaj vikend?

14 godina

Nitko ništa?

17 godina
sstrmi kaže...

pa to deca i ekipa sa malim pimpekima ide po takvim dernecima.

14 godina
Memphis kaže...
sstrmi kaže...

Vidim da si dosta dobro informiran tko sve ide i koliki im je pimpek. Jesi bio na prošlom okupljanju pa znaš iz prve ruke? Ili je to obiteljski hobi, pa ti je mama prenijela svoje znanje?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:58 (sstrmi).
17 godina
sstrmi kaže...
Memphis kaže...
sstrmi kaže...

Vidim da si dosta dobro informiran tko sve ide i koliki im je pimpek. Jesi bio na prošlom okupljanju pa znaš iz prve ruke? Ili je to obiteljski hobi, pa ti je mama prenijela svoje znanje?

Okupljao sam se na takim mjestima još kao adoloscent. Danas je to većinom za kretene.

VIDEO Kaos se proširio i na Rijeku: Car meet i stotine ljudi na riječkim Škurinjama - Index.hr

14 godina

Aha, znači adolescent si bio tamo, a odrastao čovjek danas sjedi na forumu i dijeli linkove o okupljanju koje ga navodno ne zanima. Dobro si sazrio.
S time da to što dijeliš nema veze sa Stance adria, zna se šta je stance Adria. Kulturni događaj, jedan od najljepših i najprestižnijih u europi

16 godina
sstrmi kaže...

Aha, znači adolescent si bio tamo, a odrastao čovjek danas sjedi na forumu i dijeli linkove o okupljanju koje ga navodno ne zanima. Dobro si sazrio.
S time da to što dijeliš nema veze sa Stance adria, zna se šta je stance Adria. Kulturni događaj, jedan od najljepših i najprestižnijih u europi

svatko ima drugačije viđenje i očekivanja ali ja lakše mogu shvatiti blesavu balavurdiju koja drifta po kružnom (i to je glupo i besmisleno, ali mladost-ludost, adrenalin) nego ove koji upropaštavaju automobile pretjeranim spuštanjem. Ne tvrdim da je to općenito nešto loše, ako ljude veseli neka uživaju. Neki primjerci su lijepi pa je u mojim očima napravljena šteta: Skyline R33, 1602, nisam dobro vidio ali tješim se da M1 nije modificiran...

17 godina
sstrmi kaže...

Isto sranje drugo pakovanje. Nemoj prodavat muda pod bubrege i pravit se pametan, sve je to debilizam pod okriljem nekih klubova i udruga.

14 godina

Apsolutno nije isto, to ti je kao tuča navijača, recimo torcida vs bbb van stadiona. Zelis reci da Dinamo i Hajduk organiziraju to ili samo utakmicu?

14 godina

Stance adria je stvarno elitan sa hrpom raznolikih auta, upad tamo je malo teži. Ima jako skupih auta, znam da je prošlo tuniranje auta na način kao početkom 2000ih i da je svaki tuning sada isti i bezličan, ali ja i dalje cijenim pravi tuning jer barem nije isti u moru istih

17 godina
sstrmi kaže...

Apsolutno nije isto, to ti je kao tuča navijača, recimo torcida vs bbb van stadiona. Zelis reci da Dinamo i Hajduk organiziraju to ili samo utakmicu?

Milo, vidi se da si još u kinderbetu. Sve je to isti rac, nitko tamo ne dolazi zato kaj je pametan već da se pokaže i pravi važan. Iz toga nikad ništa pametno ne proizlazi. I uvijek se nađe neka glavna budala koja ima "muda" napravi neko sranje. Ili razbije nešto ili se potuku ili zgazi nekog ili izgubi vozačku na putu do tamo ili doma. Ništa korisno ni pametno nemaš tam kaj videt. Sve to kaj te zanima vidiš danas na netu youtubeu. Jedino jadnici koji idu tamo se divit drugome kak on ima ne znam kakav auto. To je bilo fora u vrijeme kad toga nije bilo, danas kad svi imaju sve na izvolte i sve kaj požele to je čisto gubljenje vremena i intelekta.

14 godina
Memphis kaže...
sstrmi kaže...

Milo, vidi se da si još u kinderbetu. Sve je to isti rac, nitko tamo ne dolazi zato kaj je pametan već da se pokaže i pravi važan. Iz toga nikad ništa pametno ne proizlazi. I uvijek se nađe neka glavna budala koja ima "muda" napravi neko sranje. Ili razbije nešto ili se potuku ili zgazi nekog ili izgubi vozačku na putu do tamo ili doma. Ništa korisno ni pametno nemaš tam kaj videt. Sve to kaj te zanima vidiš danas na netu youtubeu. Jedino jadnici koji idu tamo se divit drugome kak on ima ne znam kakav auto. To je bilo fora u vrijeme kad toga nije bilo, danas kad svi imaju sve na izvolte i sve kaj požele to je čisto gubljenje vremena i intelekta.

Ako je Stance Adria glupost jer aute možeš gledati na YouTubeu, onda si slobodno cijeli život svedi na gledanje tuđih videa — koncerti, utakmice, putovanja, izlasci, sve ima na internetu. Razlika je samo što neki ljudi vole nešto doživjeti uživo, a drugi sjede doma, gledaju kako drugi žive i onda na forumu pišu kilometarske eseje o stvarima koje su navodno prerasli.

9 godina
PiDzI kaže...

Istekla 1g garancije, majstor kaze da stavimo zimmerman, da se dosta zale na brembo.

Meni TRW set ispao najbolji. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

radio sam svakakva sranja pred 20g ali ovako nesto na pamet mi nije bilo

klosarija koja okupira cijeli grad, a policija anemicna

drzava u rasulu teskom

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ovo sinoć je bilo predobro, bilo je doslovno svega. Kolko toga je snimljeno objavljeno, još najmanje pola od toga se samo moglo doživjeti. Vratili se doma u 4 i pol ujutro na rezervi...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
22 mjeseca
ramzocro-HCR kaže...

Ovo sinoć je bilo predobro, bilo je doslovno svega. Kolko toga je snimljeno objavljeno, još najmanje pola od toga se samo moglo doživjeti. Vratili se doma u 4 i pol ujutro na rezervi...

Gdje si bio sinić?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice