Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.773
|
čitano: 17.868.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Karlek_19 kaže...

Znam da sam davno obečao slikice, evo nekoliko komada. Nisam neki ekšperta za slikanje (očigledno).

Fiesta ST Edition 2022. Prebacio sam na ljetni set (ostavio si felge u boljem stanju, obzirom da sam imao dva ista seta), i trebale su nove gume, i mogu reći da sam s Hankook ventus Evo 4 137 pogodio, taman daju malo udobnosti, a drže super i cijena je ugodna.  

Ostalo je još dati ju na detailing lagani (vosak samo) i to je to. 

Ako kog zanima koji detalj ili sam kaj zadnji put zaboravio napisati, slobodno pitajte. :) 

Fin autic, hvala na ideji za gume posto kod mene isto trebaju ici nove, a vidim da po testovima te hankookice nisu lose.

11 godina
Re: Auti - ultimativna tema

Nemam zamjerki na gume, stvarno super tihe, udobne i drže. A bonus je 45€ manje od Contija ili Pirellija po gumi kaj po meni nije malo. 

Moram još neke 17" felge + gume za zimu riješiti jer sam drugi 18" Performance Set prodao, nisu bile bas u dobrom stanju.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:30 (Karlek_19).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Stavio ženi nešto da lupa u njezinoj astri, niš posebno... 800.4 evo 6 za surround, 3000.1 za sub. DD mn306-s4 neo za surround, i stari sub iz stare astre u bunker(dwp226 u portanoj lutiju).

Dampirao malo vrata kolko mi je ostalo od prijašnjih auta(nisam slikao jer original foliju za zaštitu od kiše nisam uopće skidao, nego sam kroz rupu od zvučnika se malo izdrkao, izrezao ruke, itd) - ali razlika je dosta jasna, pogotovo na autocesti što nisam mogao vjerovati da na novijem autu igra tolku ulogu, najvjerojatnije u budućnosti ću još bolje složiti kad budem imao vremena. Video je bez spojenog pojačala, samo test na radiu kineskom android. Video

Nisam snimio nikakav poseban video, osim prokletog srednjeg retrovizora koji se nemože nikako fiksirati, i središnje lampe, doslovno nesmijem pojačati sub do kraja jer vibrira 5x više nego na videu. Video

Sjele su i 20" na njezinu astru, ali nemam niti jednu poštenu sliku osim kod frenda kad sam svratio nakon montaže... I felge na slikama ne izgledaju ni približno dobro kao uživo... To je zapravo glavni razlog zaš nemam slika 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:46 (ramzocro-HCR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice