dali je netko koristio npr onaj sonax 1:100 koncentrat za vjetrobran, kakav je? planiram pomiješati sa demineraliziranom vodom za ljeto, ima li razlike u odnosu na gotovu tekucinu?
Kak je došla zima, primjetio sam teže paljenje ujutro na CX5 2.5. Otišao do Berena, rekli mi nakon provjere da mi je akumulator na 52% ali da idem u ovlašteni na zamjenu. Mislio sam da će me oderat ali ukupna cifra 201€ za startstop ieloop.
Sad sam primjetio da se ujutro opet muči. Može li biti do svječica? Auto je 02/21 i sad sam prošao 100000. Prošla Mazda 6 G165 je palila bez frke ali nismo imali temp tak ispod nule ko sad.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Normalna stvar kod Mazde, CR pumpa mora nabiti pritisak.
dali je netko koristio npr onaj sonax 1:100 koncentrat za vjetrobran, kakav je? planiram pomiješati sa demineraliziranom vodom za ljeto, ima li razlike u odnosu na gotovu tekucinu?
Ma isti vrag, samo si ovdje sam mješaš.
Ja više volim onu 1:7, al to je jer mi se sviđa miris :)
Ha ? Autohold nebi trebao imat ukljucene stopke jer tu zapravo radi el. rucna. Kod mene stopke ne svijetle kad je autohold upaljen, i iskreno, bolje.
Ne, autohold nije ručna. Ručna radi putem električnog aktuatora, a autohold radi hidraulički preko kontrolne jedinice ABSa. Ako tebi stop svjetla ne rade kod autoholda onda je možda nešto rekodiravano po autu pa je isključeno. Standardno kod autoholda su stop svjetla upaljena.
Mozda zato sta je hibrid ? Nit toyota nit honda nema ukljucene stopke sa autoholdom, sve stock i auto ima onak 16tkm.