Lp , ako moze mala pomoc/savjet. Vozac pocetnik , polozio ima 4,5 mjeseci i sada bih si kupio auto. S obzirom da se u aute stvarno ne razumijem i ne mogu reci da me previse interesiraju , volio bih cuti misljenje ljudi koji su malo vise u tome . Buđet mi je nekakvih 7k i jedini uvjet mi je da nije veliki auto. Prijateljev otac koji see bavi autima , nasao mi je Audi A3 1.6. TDI 2010g. , originalno (ispis sa tehnickog, auto nije uvoz) prijeđenih 140k km bez neke lude opreme ali uredno ocuvan i servisiran. Cijena 7000. Kakvo je vaše mišljenje , je li to ok ponuda , meni se osobno auto sviđa ali s obzirom da mi je prvi auto nemam prevelike zahtjeve ni kriterije. Hvala unaprijed na pomoci
Mana na tim motorima su dizne (siemens), dpf je ko zna u kakvom stanju (zbog toga jer ima 15g i 140tkm), i vjerovatno ces trebat napravit veliki servis (osim ak vec nije napravljen).
U AUDI se ugradjuju simens dizne?
Pa to je CAYC motor i tih godina su imali simens dizne, nevezano bio to audi, skoda, vw, seat... tek nekad od 2012 ili 2013 su poceli ugradjivat bosch dizne i odjednom su problemi sa diznama skoro pa potpuno nestali...