- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja mislim da je to trojka.
Trojka je to
E propusnice od poslodavca vrijede svugdje. Svoju sam koristio do slavonskog broda i nazad. A radim i zivim u ZG....
Ovo nisam znao, na mojoj pisu dnevne migracije.
Hvala za info.
E propusnice od poslodavca vrijede svugdje. Svoju sam koristio do slavonskog broda i nazad. A radim i zivim u ZG....
Hvala za info.
Kazes da ides na poslovni sastanak i gotova priča.
Meni je na prvu bilo čudno, ali eto to tako funkcionira.
Gdje kupujete stvari za pranje i za detailing? Trebao bi kupiti vise stvari tipa sampon,par rucnika,aktivnu pjenu itd...
Vidio sam da ima i npr pocetnicki detailing kit mozda ni to nije losa ideja.
Gdje je najbolje naruciti takve stvari??

Forea OCD, PH detailing i Partes, neke stvari uzmem po obicnim trgovinama ako naletim, vecinom od Sonaxa posto su dobri za neku kucnu upotrebu.
-Meguiar’s All Purpose Cleaner 3.78l
-Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml
-Meguiar’s Microfiber Wash Mitt
-Sonax Xtreme FelgenReiniger 750ml
-Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax
-Sonax XTREME Plastic restorer gel NanoPro 250ml
Mikrofibre uzmi preko Mall-a, trgovini lokanoj ili od kineza sa Ali-a jer ce te kod ovih oderati. Foamer koji ide na miniwash ti je najbolje uzeti na Ali-u ako nemas. Ove male cetkice uzmi u Bauhausu ili tako negdje, a sprice imas u Tedyu.
Ja sam si danas sa ebay-a od kineza narucio 10 krpa od mikrofibre za cca 30-ak kuna, nije mi hitno, da dođe za dva mjeseca super, ako će kasnit zbog pandemije...
Ali da, koliko sam vidio, ovi naši dobro deru sa cijenama na te krpe od mikrofibre...
Ima i ovih glina za detailing poslje pranja, cca 20kn komad od 100g, samo nisam to nikada koristio, pa ne znam jel valjaju šta od kineza...
Za one 3M verzije clay bara sam cuo da su Ok dok ove neke no name su previse abrazivne ali moguce da povrsina nije bila dovoljno klizava kada su ljudi radili, ja uzmem sa Ali-a 6 mikrofibri i koristim jednu po strani auta, doljni dio brisem zasebnom krpom.
Hvala za info.
Kazes da ides na poslovni sastanak i gotova priča.
Meni je na prvu bilo čudno, ali eto to tako funkcionira.
Mene ni ne pita niko nis.. Ili sjede u autu i igraju igrice ili stoje i bzvz pricaju, uopce ne masu da stanem.. Evo vcrs me prvi put zaustavio i cim je vidio papir u ruci nisam ga ni stigo rastvorit vec je reko moze dalje.. Normalno pise da je za putovanje na posao i s posla al ja svugdje idem s tim
Mene ni ne pita niko nis.. Ili sjede u autu i igraju igrice ili stoje i bzvz pricaju, uopce ne masu da stanem..
Ili hvataju tajice dobre po Jarunu :)
Pozdrav off topic jedan,dali netko od vas ima karcherov miniwash? Mislim si uzeti k5 ali je full control,pa mi je kolega rekao da ne uzimam full control da zna biti problema sa tim,pa ako netko ima kakva su vam iskustva? Jos jednom sry na off topicu
Najmanji problem je zamijeniti wand za neki obični ako ode. Oni imaju 5 godina garancije ako u tom periodu ode dobiješ drugi a kasnije kupiš obični wand za 50-tak $.
Pozdrav off topic jedan,dali netko od vas ima karcherov miniwash? Mislim si uzeti k5 ali je full control,pa mi je kolega rekao da ne uzimam full control da zna biti problema sa tim,pa ako netko ima kakva su vam iskustva? Jos jednom sry na off topicu
Ja imam K5 full control sa onim fancy pistoljem i par nastavaka. Platio sam ga 2800kn mislim. Za sad u ovih godinu nije pokazao znakove slabosti. Po meni odlican minivas.
Mozes zastekati u njega i sampon.

Ja imam K5 full control sa onim fancy pistoljem i par nastavaka. Platio sam ga 2800kn mislim. Za sad u ovih godinu nije pokazao znakove slabosti. Po meni odlican minivas.
Mozes zastekati u njega i sampon.
Hvala,ma cini se da cu ga i ja uzeti nemam ga namjeru toliko jako koristiti auto,plocice i nekada tepih...pa to ce valjda izdurati hh
Iskreno svaka cast na tjuningu. Ali rađe da ima pola manje ks s snagom kroz vecinu okretaja nego na zadnjih 2000 okretaja...
Sto je ovo krv te
2JZ power..
2JZ-GTE, JDM uvoz, bez previse preinaka ide na 800KS,
a preko 1200KS uz dorade na agregatu.
To je ono sto danasnja Mupra nikad nece biti.
Od cistih sportasa Japana ostali su samo Gojira (GT-R) i R-Type (Civid),
eventualno Lexus LC500 V8, ali kad pogledam tu trojicu, Gojira bez razmisljanja.
A kad smo kod cijena mikrofibre, sta je vama velika cijena?
Ufi kvalitetan? Uljni nakon 10k km sav izdeformiran.
Što se tiče mikrofibre. Uzimao pomalo one sonax crvene u duo pakiranju oko 50kn koštaju. Imam ih nekih 8 ili 10 za skidanje voska, unutrašnjost, staklo. A za sušenje CG Woolly mammoth, njega sam dobio na poklon, ali nebi ga preporučio, iako dobro osuši auto ima paprenu cijenu.
Hm, znači poljska firma, ne čitam baš dobre komentare o njima po netu, mada ovaj za kabinu mi djeluje dost kvalitetno, sa aktivnim ugljenom, nemrem se požalit, a propušem ga jednom mjesečno sa kompresorom i ok je.
Anyway, hvala na odgovoru
Ma uzmi bilo koji, po mogućnosti s aktivnim ugljenom za kabinu.
Pa nije da voziš kroz Saharu, godinu dana će odradit bilo koji.
Forea OCD, PH detailing i Partes, neke stvari uzmem po obicnim trgovinama ako naletim, vecinom od Sonaxa posto su dobri za neku kucnu upotrebu.
-Meguiar’s All Purpose Cleaner 3.78l
-Sonax Brilliant Shine Detailer 750ml
-Meguiar’s Microfiber Wash Mitt
-Sonax Xtreme FelgenReiniger 750ml
-Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax
-Sonax XTREME Plastic restorer gel NanoPro 250ml
Mikrofibre uzmi preko Mall-a, trgovini lokanoj ili od kineza sa Ali-a jer ce te kod ovih oderati. Foamer koji ide na miniwash ti je najbolje uzeti na Ali-u ako nemas. Ove male cetkice uzmi u Bauhausu ili tako negdje, a sprice imas u Tedyu.
Ima u kauflandu Sonax Wash&Wax za 30kn i taj čistač za felge je 45kn ako se ne varam, također još jedna stranica za preporučit DLS Detail (Shiny Garage, Gyeon, Bilt Hamber)
I evo par slika od mog pranja