Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.029
|
čitano: 16.563.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Dex.pwn kaže...
Ne mislim na brzinu već na trajanje auta.

I napravit ce minimum 300k bez vecih problema

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pa ako su ljudi radili 300k km sa motorcicima od 1.0-1.2L u clijacima, corsama, punticima onda ce i ovi toliko pogotovo jer se ne moraju tjerati u okretaje stalno dok su hladni da bi usao na glavnu cestu. 

16 godina
ivanzu kaže...

Pa ako su ljudi radili 300k km sa motorcicima od 1.0-1.2L u clijacima, corsama, punticima onda ce i ovi toliko pogotovo jer se ne moraju tjerati u okretaje stalno dok su hladni da bi usao na glavnu cestu. 

Mama vozi lupo 1.0 i ujutro u leru 10 minuta radi. Ugrije se i jos je u kabini toplo. Nevjerojatno koliko benzinac brzo dobije temperaturu nego dizel.

Dok duju 5 minuta ugrijem i vozim se kao deda dok se ne ugrije

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
10 godina
1BIT kaže...
Karlek_19 kaže...

Je kak ne. Zato mi majka zvoca već 2 i pol godine, da hoće slabiji auto, da joj je ovo prejako.

Skini turbinu i problem riješen

OT:

Hidrotehničar sam, nisam strojar, nebi se upuštal u takve avanture

16 godina
Karlek_19 kaže...
1BIT kaže...
Karlek_19 kaže...

Je kak ne. Zato mi majka zvoca već 2 i pol godine, da hoće slabiji auto, da joj je ovo prejako.

OT:

Skini kabel s jedne svjecice :P

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Karlek_19 kaže...
1BIT kaže...
Karlek_19 kaže...

OT:

Pusti onda turbinu gore, samo joj odstekaj kompresorski dio pa nek puse na prazno.

Fake_Alert 

Ko da mu ovak ne fali cilindar 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2018 20:43 (CroNk3r).
14 godina

Isto cilindara ko moj 539 

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
ivanzu kaže...

Mama vozi lupo 1.0 i ujutro u leru 10 minuta radi. Ugrije se i jos je u kabini toplo. Nevjerojatno koliko benzinac brzo dobije temperaturu nego dizel.

Logično jer benzinac stvara toplinu dok dizel više manje koristi stvorenu toplinu kako bi zapalio dizel.

16 godina
Dex.pwn kaže...
Fake_Alert kaže...
ivanzu kaže...

Logično jer benzinac stvara toplinu dok dizel više manje koristi stvorenu toplinu kako bi zapalio dizel.

Da i onda po zakonu o ocuvanju energije ta energija nestaje.

14 godina
odjavljen
Pa dizeli su hladniji od benzinaca općenito
16 godina
CroNk3r kaže...
Dex.pwn kaže...
Fake_Alert kaže...
ivanzu kaže...

Da i onda po zakonu o ocuvanju energije ta energija nestaje.

Ne ako zahajcaš u kabini grijanje 

Nego idem u bosnu sa dujom pa me zanima zakon za zimske gume... dali sam duzan imati ih ili kako?

17 godina
Auti - ultimativna tema

Drži se ti zakona da parkiraš na provjereno mjesto da "duja" ne nestane! 

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Samo okači krunicu oko retrovizora i nitko ne dira.

A zakon ti je kao i kod nas od 15.11 ljetne 4mm+lanci ili zimske 4mm. I pazi na onu HR naljepnicu mora biti ona klasična velika inače odma pišu kazne.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Bok, zna li tko gdje ima naljepnica prozirnih, tj samo da je rub elipsoid ida i slova HR crne boje?

svugdje nalazim samo bijele s crnim naljepnice...

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Stric_Jura kaže...

Bok, zna li tko gdje ima naljepnica prozirnih, tj samo da je rub elipsoid ida i slova HR crne boje?

svugdje nalazim samo bijele s crnim naljepnice...

Uglavnom imaju zadnje benge na autoputima prije granice.

E sad pitanje dal ces imati srece ko ja da bas na takvu naletis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 12:17 (CroNk3r).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Nevjerojatno kako sam za ljeto naletio na neku jebenu zivotinju koja je vec bila mrtva i nitko ju nije maknuo sa ceste ( neka siva debela zivotinja )... udario sa 60kmh i danas na spuru mi lik kaze da se malo amortizer savinuo ( a svi amortizeri novi, ugradeni prije puta), ugl nesto je po pixi dobilo na desnoj strani..... Pazis na rupe i na lezecim i onda te po noci zadesi mrtva zivotinja na cesti boje asfalta.........................

15 godina
Auti - ultimativna tema

siva debela životinja?

dobrostojeći penzić?

jazavac?

Que?

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Stric_Jura kaže...

siva debela životinja?

dobrostojeći penzić?

jazavac?

Que?

Jazavac daaa

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Trebao si fotografirati i nazvati policiju, te od njih traziti izlazak lovackog drustva.

Obicno gdje ima jazavaca, ima i drugih divljih zivotinja, a gdje je divljih zivotinja, ima i divljaci,

a gdje je divljac, tu ima i lovaca, a gdje su lovci, tu je lovacko drustvo. A svako lovacko drustvo

po kazonu mora imati i osiguranje.

I to osiguranje mora platiti ostecenje na vozilu.

15 godina
Auti - ultimativna tema

duster 108000kn, logan 99500

+ sitne nadoplate (boja i sl.)

ajmo

20 Duster 1,6 SCe Essential LPG
0 Logan MCV Stepway 0,9 TCe
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Isprobaj oba. Ne vjerujem da ce ti se svidjeti. Za te novce - C-Max Grand 1l EcoBoost 125Ks.

14 godina
Auti - ultimativna tema

C-Max kosta oko 130k kn. Za te novce ima Focus Mk3.5, Fiat Tipo i sl..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 16:59 (ivanzu).
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Bome da, poskupio, ili nije vise na akciji. Bio je 109.000kn, sad je Grand 149.000kn.

16 godina
Čitatelj kaže...

Trebao si fotografirati i nazvati policiju, te od njih traziti izlazak lovackog drustva.

Obicno gdje ima jazavaca, ima i drugih divljih zivotinja, a gdje je divljih zivotinja, ima i divljaci,

a gdje je divljac, tu ima i lovaca, a gdje su lovci, tu je lovacko drustvo. A svako lovacko drustvo

po kazonu mora imati i osiguranje.

I to osiguranje mora platiti ostecenje na vozilu.

Mah. Vizualno nije nista bilo i eto sad skuzim problem. Nije kritican ali dovoljno da me raspizdi jer je novo sve pa je par mm otislo u špuru.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Parkiraj auto negdje vidljivo. Meni su pokrali poklopce sa kuke za vucu, starom pokrali poklopce za dizalicu i poklopce retrovizora, prijatelju skinuli tablice i bacili sa strane u kontejner za smece, sve je to bilo u Rep. Srpskoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 17:59 (ivanzu).
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Mah. Vizualno nije nista bilo i eto sad skuzim problem. Nije kritican ali dovoljno da me raspizdi jer je novo sve pa je par mm otislo u špuru.

Ja znam jednoga koji je na 15 godina star auto stavio nove amortizere, ležajeve istih, 4 diska, 4 seta pločica, reparirao zadnja kliješta, još malo limariju sredio da bi doslovno sljedeći tjedan imao totalku. Po kataloškom broju, ne da je isplaćeno manje nego što bi dobio za auto, isplaćeno je manje nego što je ULOŽIO tjedan ranije.

Ako to nije peh, ništa nije.

ivanzu kaže...

Parkiraj auto negdje vidljivo. Meni su pokrali poklopce sa kuke za vucu, starom pokrali poklopce za dizalicu i poklopce retrovizora, prijatelju skinuli tablice i bacili sa strane u kontejner za smece, sve je to bilo u Rep. Srpskoj.

Mom frendu je policajac u Dubici rekao da bolje da ne parkira gdje je parkirao jer će sigurno bez kotača ostati.

Gdje je parkirao? Na parking na glavnom trgu, sred bijela dana. Nije ostao bez kotača nego branika. Ukrali branike na sred jebenog trga i nitko ništa.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
ivanzu kaže...

chutac kaže...
Fake_Alert kaže...

Ja znam jednoga koji je na 15 godina star auto stavio nove amortizere, ležajeve istih, 4 diska, 4 seta pločica, reparirao zadnja kliješta, još malo limariju sredio da bi doslovno sljedeći tjedan imao totalku. Po kataloškom broju, ne da je isplaćeno manje nego što bi dobio za auto, isplaćeno je manje nego što je ULOŽIO tjedan ranije.

Ako to nije peh, ništa nije.

ivanzu kaže...

Mom frendu je policajac u Dubici rekao da bolje da ne parkira gdje je parkirao jer će sigurno bez kotača ostati.

Gdje je parkirao? Na parking na glavnom trgu, sred bijela dana. Nije ostao bez kotača nego branika. Ukrali branike na sred jebenog trga i nitko ništa.

U grad idem na kratko pokupit nesto i idem rodbini izvan grada pa po pitanju parkinga se ne sikiram nego radi zakona o zimskim gumama....

Slike onog sta pokupim cu staviti, hehe iznanadenje

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Golf 2 GTD? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Frendovi od rođaka su nekog Fiću rasklopili kad su ga vidli u Kninu za Oluju
16 godina
chutac kaže...

Golf 2 GTD? 

Idem s dvojkom po dvojku :P

Snik pik

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 17:29 (Fake_Alert).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice