Kajje Markec? Još se nisi oporavio od showa s motorom?
joj naj me ni pitati. Drugi tjedan vadim injekore valjda po 5 put od kad je auto kod mene. Dva injaktora sline opet.
Ulupal sam u auto od kad ga imam ma sigurno preko 20tkn. Nakon svih problema s turbinom, injektorima, dpf-om egr-om, koj kakvim greškama, lakom, ovjesom i kaj sve neznam kaj ne. Doslo je do toga da je auto sad 1/1 kad rjesim zadnji dio slagalice.
A kaj je najbolje, svi injektori u toleranciji. Nemaju skoro nikakvo odstupanje. Turbina srala radi dpf-a a dpf radi egr-a. A sve zato jer je vlasnica prije mene vozila penzioneski auto. Sve sam slozil kak spada. Auto za 1.6 ide brutalno. sad je na nekih 145ks 310nm, izmjerio nekih 8.8 do 100 
Vozim ga svakodnevno, jos imam to s injektorima rjesit i onda moram nabavit na proljece 18 cola i gewinde i lampe s lecom. E onda fakat stajem s slaganjem.
U planu mi je uzeti Kawu z750 na proljece. I onda iduce godine neki auto a focusa ostavit curi. Pikiram na a3 2.0tdi ili cak s3. Vidit cu...
@Hacker imao u c-maxu 2 godine, i sad imam u focusu za kojeg neznam kolko je star. Obadva su bila ok.
Ma daj prodaj to vec jednom i kupi japanca, najvece ulaganje ce ti biti benzin 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.

) luda ..