Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.550
|
čitano: 17.350.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Samo crvena. 

Tako je kolega!!!

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Izgleda da ću se regati na Alfa/Lancia forum..

In the name of tragedy...
16 godina
thedream kaže...

Izgleda da ću se regati na Alfa/Lancia forum..

Ok

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ako si clan HAK-a, super, ako ne, svakako ces postati. A i dobro je za sklapanja novih prijateljstava, osobito sa mehanicarom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2018 21:33 (Čitatelj).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ajde šta zahebavate čovjeka, pa ne kupuje alfu, već lanciu

16 godina
1BIT kaže...

Ajde šta zahebavate čovjeka, pa ne kupuje alfu, već lanciu

hm hm

14 godina
Auti - ultimativna tema

Znaju babe koja boja valja, a i auto. 

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Felgice spremne. 14" od GTI dvojke celicne. Pjeskarene i plastificirane. Cekaju gume trenutno. Ne zelim vise polovne ili save nego michellin ili tako neki premium brand. :)

A daljnji cilj je BBS RS002 original na dvojki edition one... 15" trodjelne ;)

E kad BBS dođe, onda se prava! 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
ivanzu kaže...

Samo crvena. 

Tako je kolega!!!

15 godina
1BIT kaže...

Imal sam u planu do Senja skočit sutra malo, znam da je cesta odlična i pogled na more, al mogu do Krka opet, ceste su isto vrhunske samo da je manje gužve, turisti se 60 voze di je ograničenje 80...

EDIT:reci kad buš i di buš bil, pa se ja prilagodim

BTW: ideš sa cuprom il meganom ?

kakav megan :D? valjda laguna

nisam ni jednim ni drugime, nego sa partnerom :D ugl, nisam stigao odg prije jer smo imali inventuru cijeli vikend od jutra pa do noci...a ovaj tj radim popodne, tako da ne idem na krk, nego tek subotu sam prema novom vinodolskom i na krku i onda iduci tj na dalje normalno krk...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2018 9:15 (RuskeGTT).
10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Netko je vamo pisao o Taurus gumama

Kakve su im zimske gume?

Trebale bi mi 205/55/16

Pa sam razmišljao možda njih,s obzirom da ono zadnjih godinu u slavoniji bude snijeg 2 tjedna mislim da nema potrebe za nekim ultra skupim

13 godina

Kolega, zimske gume se više kupuju zbog temperature, a ne zbog snijega... a znamo da u Slavoniji nije zima baš mediteranska... što se tiče samo snijega, za naše uvjete je najbolja Sava... što se tiče hladnoće, leda i vlažne ceste nekakve bolje gume nebi bile na odmet

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa, koja je vrsta BBS felgi na ovom bimeru?

13 godina
Auti - ultimativna tema

Jel zna netko koliko bi koštalo da mehaničar namjesti vrata jer su malo propala na  golfu 4.

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Nazoves i pitas - onda ce ti reci da vjerovatno mora pogledati, zavariti itd.

17 godina
ZooZ kaže...

Jel zna netko koliko bi koštalo da mehaničar namjesti vrata jer su malo propala na  golfu 4.

cure lupaju vratima? 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Našao sam nešto ljepše od BBSovih Forge serije felgi

http://klutchrepublik.com/project/avant-garde-wheels-custom-colors/

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

F450 i F420 bi stavio na svoj auto, sve drugo je toliko ruzno i "bling", da moras biti nadrogirani reper da bi ti se to svidjalo.

15 godina
MadMax2015 kaže...

Netko je vamo pisao o Taurus gumama

Kakve su im zimske gume?

Trebale bi mi 205/55/16

Pa sam razmišljao možda njih,s obzirom da ono zadnjih godinu u slavoniji bude snijeg 2 tjedna mislim da nema potrebe za nekim ultra skupim

INCOGNITO99 kaže...

Kolega, zimske gume se više kupuju zbog temperature, a ne zbog snijega... a znamo da u Slavoniji nije zima baš mediteranska... što se tiče samo snijega, za naše uvjete je najbolja Sava... što se tiče hladnoće, leda i vlažne ceste nekakve bolje gume nebi bile na odmet

nisam probao taurus zimske, iskreno neznam sta misliti o njima...

save jesam (nove! 13") i mogu prosuditi da ipak nisu neko veselje - po snijegu su ok, ali po mokrome su ljigave...

vozio sam nokian wr a3 17" i 18" (rabljene ali u stanju 4,25/5) i mogu ih pohvaliti i po snijegu i pogotovo po mokrome...

15 godina
Auti - ultimativna tema

ljudi...zimmermann diskovi...iskustva?

15 godina
Auti - ultimativna tema

Baš danas na rođendan, prometna 

Malo moje spore reakcije, malo nizbrdica i naglo zaustavljanje kolone ispred mene i eto pi*darije. Zabio se u auto ispred sebe, njemu skoro pa ništa, male ogrebotine.

Mene pukao branik, jedna strana ostala visiti i udubljenje na haubi (poviše dijela gdje se otvara) koja se ne može skroz zatvoriti. Srećom nije još nešto stradalo. Doduše, čudi me kako se i ovo desilo s obzirom da je auto ispred bio 10cm još naprijed, zaustavio bi se bez problema.

Sad me zanima, kolilo se bonusa gubi za ovo?

Sad tražiti drugi branik i vidjeti što napraviti s haubom. 

I da, smije li se voziti s puknutim branikom? Uhvatio sam vezicom i sada drži dok ne promjenim. Može li me policija zahebavati zbog toga ako me zaustavi? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 22:22 (dv14).
16 godina
dv14 kaže...

Baš danas na rođendan, prometna 

Malo moje spore reakcije, malo nizbrdica i naglo zaustavljanje kolone ispred mene i eto pi*darije. Zabio se u auto ispred sebe, njemu skoro pa ništa, male ogrebotine.

Mene pukao branik, jedna strana ostala visiti i udubljenje na haubi (poviše dijela gdje se otvara) koja se ne može skroz zatvoriti. Srećom nije još nešto stradalo. Doduše, čudi me kako se i ovo desilo s obzirom da je auto ispred bio 10cm još naprijed, zaustavio bi se bez problema.

Sad me zanima, kolilo se bonusa gubi za ovo?

Sad tražiti drugi branik i vidjeti što napraviti s haubom. 

I da, smije li se voziti s puknutim branikom? Uhvatio sam vezicom i sada drži dok ne promjenim. Može li me policija zahebavati zbog toga ako me zaustavi? 

Nema gore nego kada netko naprijed ne zna voziti nego koci uvijek metar prije auta ispred i to naglo. Jebo im pas mater koliko se meni to puta desilo i jedva sranje izbjegnes iako drzis razmak... onda ih zivcano zaobidem i ispred njih i u nizu neka se nagutaju dizelskog smrada pizda im materina neodgojena.... da vidis onda iza mene razmak 35 metara drze svi po redu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2018 22:31 (Fake_Alert).
14 godina

A niš. Sretan rođendan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan

Onda cu taurus ostaviti za nagodinu za ljetni set.

Zimske budem Nexen ili Sava uzeo

Nego,možda će zvučati glupo,ali https://www.mall.hr/auto-zarulje/phillips-par-zarulja-h7-x-treme-vision-130 ove žarulje mogu biti i kao H7 kratke i kao H7 duge?ili su ovo samo duge

Uzet cu farove di su oba svijetla,i kratko i dugo H7pa zato pitam šta uzeti za kratko,a šta za dugo ili ako ovo može na oboje onda te

16 godina
moderator
MadMax2015 kaže...

Nego,možda će zvučati glupo,ali https://www.mall.hr/auto-zarulje/phillips-par-zarulja-h7-x-treme-vision-130 ove žarulje mogu biti i kao H7 kratke i kao H7 duge?ili su ovo samo duge

Uzet cu farove di su oba svijetla,i kratko i dugo H7pa zato pitam šta uzeti za kratko,a šta za dugo ili ako ovo može na oboje onda te

H7 je H7...kratko, dugo, maglenka...sve isto.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
15 godina
RuskeGTT kaže...

itko?

16 godina
RuskeGTT kaže...
RuskeGTT kaže...

itko?

Imam ih. Ok su. Mada necu vise nista osim ATEa... nekako se ATE vise trosi i bolje grize.

Nor ate je bojan dok je zimerman nauljen pa ga trebas ocistit prije montiranja.

I imam trw plocice te iako sam ih namazao sa bakrenom.madcu. znaju nekad cvilit kod laganog kocenja i slicno.

Ate mi nikada nije cvilio. I kada su se plocice potrosile ful je i dalje ate kocio normalno samo je poceo cvilit.

Kad ovo potrosim vracam se na ate.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 9:46 (Fake_Alert).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ni ovaj BMW nije što je nekad bio

Nova serija 3 G20 što dolazi 3/19 više skoro neće imati rednih šestaka

Bit će ovako

316-318 - 3 cilindra 1.5 turbo

320-335 - 4 cilindra 2.0 turbo

340d/i - 6 cilindara 3.0 twin turbo

Nit više ima atmosferaca,niti redni šestak za 325-335i i povrh svega 3 cilindra u seriji 3.Dobro pa su odustala od prednjeg pogona za 316 i 318,još će zadržati zadnji pogon cijela serija

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
Auti - ultimativna tema

Eko norma sve diktira. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice