Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.356.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
2400€
279000km
2000. g
87kw/118ks
1.9 benz

ne znam kaj sve od opreme ima, ali klimu nema (dobro, ima šiber i bočne prozore pa nije vruce)

nije top stanje, no nije ni krama. mehanika savrsena, oko limarije ima malo posla no nije hrđav, original boja, nikad lupan.

na usisu gljiva, na ispuhu akrapovič :D
18 godina
Auti - ultimativna tema

Nek je gljiva i akrapovič tu, to što ima 118ks i nema klimu ko ga jebe

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
bmwM kaže...
2400€
279000km
2000. g
87kw/118ks
1.9 benz

ne znam kaj sve od opreme ima, ali klimu nema (dobro, ima šiber i bočne prozore pa nije vruce)

nije top stanje, no nije ni krama. mehanika savrsena, oko limarije ima malo posla no nije hrđav, original boja, nikad lupan.

na usisu gljiva, na ispuhu akrapovič :D

Kad auto ostavis na parkingu na 30+°C kojih sat vremena i s klimom ti je vruce prvih par km...

8 godina
neaktivan
haker

a gle, za te novce nije los
klimu nema, nije ugrađivana u tu seriju (mozda je uz nadoplatu)
a 118ks mi je dosta, potrosnja 8,5-9, manja rega, jeftinije odrzavanje..ali istina bilo bi dobro da ima min 150ks

unutra je M43B19 motor, jednostavan, izdrzljiv i opcenito jedan od boljih motora

kroner

jbg, zlufta se za par min :D

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ne kuzim likove koje prvo ugraduju auspuh pa onda ostalo. Valjda prvo poboljsavas ovjes i kocnice pa onda ostalo, jos M43 ima zvuk za k. 

9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

kako ce ugradit ovjes i kocnice, nego kroz auspuh?

Brajanov život
8 godina
neaktivan
jbg nije sestak, ali dok snimim video stavim ga tu da cujete koji je to zvuk :D

gore su novi amortizeri (pogledam kasnije koji su, no dosta je spusten), novi akumulator i nove gume..ne lupa, ne trese, ne vuce u stranu, mjenjac odlican, motor ne dimi, svaki gumb radi, druge godine su limarija i kompletno lakiranje na redu
9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

lipi je, jos da ima oni M paket bija bi jos lipsi, ali vako je dobar....lajkam pituru...

Brajanov život
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ne zelim se previse miješati u tude odluke ali taj auto ne vrijedi lakirati jer to nikada nece vrijediti ista. Ima kod mene identicni 318 sa akrapovicom, lik ga redovito podere cim ga upali u prvoj i ne cuje se bas nesto bajno. 

8 godina
neaktivan
M branici i angel eyes su takoder na popisu :)

ivan

mislim ga zadrzati minimalno 5 godina, a sredivat cu ga polako za sebe, za svoj gust, nekome je smjesno, no meni vise znaci taj bmw nego novija corsa/twingo/punto..nije nov ima 18 godina, ali taj osjecaj u voznji je super
15 godina
Vrh je ovaj "akrapovic"
17 godina
bmwM kaže...
M branici i angel eyes su takoder na popisu :)

ivan

mislim ga zadrzati minimalno 5 godina, a sredivat cu ga polako za sebe, za svoj gust, nekome je smjesno, no meni vise znaci taj bmw nego novija corsa/twingo/punto..nije nov ima 18 godina, ali taj osjecaj u voznji je super

Nemoj ulagati dalje u taj auto. Prodaj i kupi nesta konkretnije pogotovo ako ga mislis zadrzati. Auto treba imati dobru bazu, motor ajde mogo bi biti i bolji, ali klima je preveliki minus.  Kasnije se budes grizao da sta nisi uzeo s klimom auto ;)

#fsb
9 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

nek uziva coek par godina jos to bude radilo kak spada, a onda samo noviji model...

Brajanov život
8 godina
neaktivan
klima bi se mogla naknadno ugraditi, al vjv je pre skupo

stvar je u tome da su e46 i e39 zadnje "prave" serije, meni najljepse, ne bi nikaj novije :) eventualno f10/30
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kolege žele reći da auto od 2400€ voziš dok ga ne potrgaš.

Auto u koji se ulaže je onaj koji je u dobrom stanju, koji ima malo kilometara i koji ili ti znači nešto ili je malo posebniji.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Pozz, razmisljam o kupnji novog autoradia pa cu pitati ovdje za savjete i preporuke.
Trenutno imam pioneer deh P8600MP i super me sluzi, ali posto nema usb konektor, a i za aux trebam kupovati posebni neki kabel, uzeo bi novi jer mi se neda vise kemijati s raznim transmitterima.
Pa me zanima koji bi preporucili u tom rangu, do nekih 600-700kn mozda ako ima i do 500 da je solidan, moze.. bitno da ima usb i aux, cd moze, a i ne mora.
Spajalo bi se 4 zvucnika na njega, naprijed u vratima ne znam koje imam, iza su dvosistemci od pioneera
8 godina
neaktivan
gdje se mogu najjeftinije nabaviti oem plastike interijera? mozda na otpadu od nekog karamboliranog? dal se to placa kaj? nikaj strasno, samo bi zamjenil plastiku oko mjenjaca a mozda i centralnu konzolu kod rucne..a mozda i sve ako se nade jeftino :)
10 godina
neaktivan

Imam ovaj model:PIONEER MVH-08UB. Ima usb( koji 99% vremena koristim) i aux. Osvjetljenje crveno, meni osobno lijepo, i ima dosta mogućnosti podešavanja zvuka u meni-u.

Uzeo sam ga na akciji prije otprilike godinu dana za 400kn i zadovoljan sam.

15 godina
neaktivan
bmwM kaže...
gore su novi amortizeri (pogledam kasnije koji su, no dosta je spusten), novi akumulator i nove gume..ne lupa, ne trese, ne vuce u stranu, mjenjac odlican, motor ne dimi, svaki gumb radi, druge godine su limarija i kompletno lakiranje na redu

ajde zvuči dobro, nek ti je sa srećom.. šteta što je samo 1.8, mrtvo puhalo 

samo izbaci one odvratne navlake na sjedalima 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
8 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, ima li netko iskustva sa bmw f20 118d 2013-2014 godiste? Da li je skup za održavati(naravno ne u tomiću)? Planiram si kupiti iz njemačke za nekih cca 13000 eura

14 godina
bmwM kaže...
moj "novi" 318ci

Ja si gledam zamijeniti svoj za neki CI E46 ak se ukaže prilika,to mi je jednostavno prelijep izgled pogotovo redizajn 325-330

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

pogotovo redizajn

meni E46 baš bolje izgleda prije redizajna.. baš sa tim redizajnom je BMW počeo gubiti identitet, počeli su uvoditi kojekakve organske oblike gubeći time agresivnost.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
8 godina
neaktivan
strmi

obavezno sestaka :)

nine

pa pogledaj samo farove na redizajnu, izgledaju zenskasto
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zajebali su se kad su napravili E39, stavili su ljestvicu koju više nema šanse da dostignu :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina

Htio sam ja prije 3 tjedna uzeti rednog šestaka benzinjaru.U pitanju je bio 330Xi,samo taj auto što sam gledao je bio jako loš i neisplativ za uzeti za bilo koju cijenu osim 2k€ pošto ima još toliko ulaganja sigurno

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav forumaši ovako sinoć sam primjetio da na lijevom faru iz xenon sijalice izlazi žuta svjetlost odnosno da sija već žuto dok desni normalno bijel. Ne znam koliko se vidi na sliki ali vidim kad vozim da ne sija kako treba jel to znaci da je sijalica na izdahu?

EDIT: Evo sada sam slikao farove i evo razlike među lijevim i desnim

Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 5:37 (NisamNormalan12).
15 godina
neaktivan
bmwM kaže...
pa pogledaj samo farove na redizajnu, izgledaju zenskasto

ma samo mu još trepavice fale na tim farićima 

14 godina
Auti - ultimativna tema

.

17 godina
bmwM kaže...
gdje se mogu najjeftinije nabaviti oem plastike interijera? mozda na otpadu od nekog karamboliranog? dal se to placa kaj? nikaj strasno, samo bi zamjenil plastiku oko mjenjaca a mozda i centralnu konzolu kod rucne..a mozda i sve ako se nade jeftino :)

Učlani se na fejsu u grupu BMW ekipa, budes kroz dan, dva pohvatao ljude koji imaju sve zivo za bmw ;)

#fsb
9 godina
protjeran
nine kaže...
ma samo mu još trepavice fale na tim farićima 

ja bi radje obrve (spojene) :D

Brajanov život
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice