kolko znam, senzor radilice daje signal kad svjecica treba baciti iskru. Kad je poluispravan onda baca iskru pre rano ili pre kasno pa auto teze pali..ali nek Ivan to malo bolje pojasni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko znam, senzor radilice daje signal kad svjecica treba baciti iskru. Kad je poluispravan onda baca iskru pre rano ili pre kasno pa auto teze pali..ali nek Ivan to malo bolje pojasni
opako izgleda ova nova picanto...kečigolovac
vts mi donio dzabe ulaznicu na auto show hahahaha, pitanje bilo zasto bi bilo korisno biti uclanjen u klub vjernosti citroen, prosrao sam citroen i elektroniku na fin nacin i izvukli me hahahaha
btw koja je najbolja federal guma za stazu? posto imaju MASU izvedenica...
ili moze neka druga alternativa/marka
opako izgleda ova nova picanto...kečigolovac
Hehe, ma lako za to, Stinger izgleda fenomenalno uživo, bar meni..jedna Kia koju bi odmah potpisao.
Danas izlazi novi focus, po onome sto sam vidio ne svida mi se nekako mi lici na Kiu, onaj displej koji strsi najvise mrzim kod auta. Svi benzinci su im sa 3 cilindra znaci ide u listu otpisanih, a mislio sam za par godina uzet focusa.
Bez brige, ostaje ti ST i RS 
Koliko to voli popiti?
El bolje onda kupiti 330D? ili 320D možda?E46 također
jesam okorjeli fordaš, ali ovo je fakat užas!
tko je od vas bio na auto showu? jel ima uopce test voznji? najvise me zanimaju voznje 508ice i riftera...da li uopce ima riftera izlozenog?
tko je od vas bio na auto showu? jel ima uopce test voznji? najvise me zanimaju voznje 508ice i riftera...da li uopce ima riftera izlozenog?
Nisi rekao da nikad vise francuza?
Tad je imao sinkopu.
Ja sam bio danas na oko sat i pol na auto showu, sjeo u desetak automobila i tako... Nisam pitao za test voznju, ali jedna hostesa iz Toyote mi je ponudila test voznju koju sam odbio jer sam zurio na faks 
508ica je predivna izvana, nisam uspio vidjeti kako je iznutra jer mi se nije dalo cekati druge ljude da izadu van iz nje...
Bio ja danas 5h proveo tam. Francuzi (308, 508, talisman, megane, c4 cactus) svi redom odlični auti. Cactus je najudobniji ovaj novi sigurno još bolji neg prošlogodišnja test vožnja. Sicevi su fkt mekani udobni. Meca me razočarala ta vrata nikak da se zatvore lagano, pa čak Dacia nova vrata se zatvaraju puno bolje neg na A i E klasi...Meca izolacija vrhunska, a ni drugi neki bolji nisu loši treba puno tog probat. RS5 je ok za sjest al niš wow prema A5, al nedaju ekipi sjest u skupo, il odma seru il kažu ne il zaključano. To ne rade u Genevi pa nije A6/A7/A8 Chiron...Nekima otvore nekima ne, samo probrane mušterije klasika visoko društvo. Polo Beats ima odlične zvučnike svakako treba doplatit te bolje zvučnike nebi mi bilo žao, Lexus je finoća, al nije moj ukus. Touareg ogroman ekran stvarno hc. i30N se čini odličan, fiesta ST je dobra. Lamboi su najbolji, i GT3 Touring, pa onda Audi Sport linija, ima i 458 Speciale. A ok je za pogledat sve, al moglo je to još bolje, srećom nije bila gužva tolka, pet, sub i ned neće se moć niš u miru pogledat.
Danas neki" petak 13"
Prvo naletim na civic-a na šlepi, ovako na prvu mi ne izgleda oštećeno, samo mu je kotač nakošen (ispala poluosovina valjda)
Zatim naletim na policiju, zaustavili prvi šleper i napravili kolonu, kad sam prošao sam vidio porušenu žičanu ogradu, izgleda da je ovaj kombi izletio u zavoj, predji branik mu visi (lik valjda izletio i zvao policiju i kad je policija došla, onda izašao na cestu, zato nas je policajac zaustavio sve...)
I na kraju naletim na lika kaj je valjda zletil van zavoja i nasukao se na hupser ovaj zaobljeni (nisam vidio nikog drugog osim njega, isto mi je malo čudno da je zvao policiju ako je samo on oštećen, predpostavljam svojom krivicom, em će sam snosit trošak popravka, a možda mu i kaznu lupe...)
Tokićevo novo vozilo
EDIT: sad sam tek primjetio, ne znam koji je ovo terenac, al ovo je sramotno da u 2018 godini vozilo nema branike u boji
EDIT: sad sam tek primjetio, ne znam koji je ovo terenac, al ovo je sramotno da u 2018 godini vozilo nema branike u boji
Isuzu D-max, osnovne verzije su čista radna vozila pa me ne čude branici, to je nešto kao moderna Lada Niva, tj. tako se koristi
Isuzu D-max, osnovne verzije su čista radna vozila pa me ne čude branici, to je nešto kao moderna Lada Niva, tj. tako se koristi
Tak i treba, manje se vidi kad se ogrebe, a realno kog boli k dal su na radnom vozilu branici lakirani.
Jučer pogledao i provozao jedan Allroad 2.7t (biturbo 265ks) iz 2003. Kakav komad auta
. Počeo sam vrtiti novije Alfe 159 (od 2008) ali taj stari Audi je daleko ispred po voznim osobinama.
Vlasnik radi u Porsche Rijeka. Kada se uspijemo uskladiti, idem na pregled kod mehaničara i ako bude sve ok i na dizalici, kupujem.
Gdje mi je najbolje parkirati na autoshow-u? Jel onaj kamenjar iza Ine besplatan ?
Da, tam većina parkira, auto se zna zaprašit od tog parkinga, al nema veze...
Nisi rekao da nikad vise francuza?
da citate sta pisem, vidjeli bi da pise da nikad vise RABLJENOG francuza...novi je druga prica, mada i to je diskutabilno, jer ce i novi postat rabljen i pun gresaka...
Jučer pogledao i provozao jedan Allroad 2.7t (biturbo 265ks) iz 2003. Kakav komad auta
. Počeo sam vrtiti novije Alfe 159 (od 2008) ali taj stari Audi je daleko ispred po voznim osobinama.
Vlasnik radi u Porsche Rijeka. Kada se uspijemo uskladiti, idem na pregled kod mehaničara i ako bude sve ok i na dizalici, kupujem.
automatic? plin? mislim da sam vidio u oglasima i dobar je...
slike obavezno kad ga uzmes!
automatic? plin? mislim da sam vidio u oglasima i dobar je...
slike obavezno kad ga uzmes!
Tiptronic i LPG da 
I meni izgleda kao dobra kupnja. Treba riješiti distribuciju. Prednje kočnice su od Cayennea i znaju zaškripiti. Vjerojatno je do pločica. Ima malo posla ali sve se riješi u roku od mjesec dana. 18 i 17 zoll felge.
Zračni ovjes? U kakvom je stanju?
Zračni ovjes? U kakvom je stanju?
Kompresor je nedavno mjenjan u servisu. Ostalo radi. Dizao sam ga i spuštao nekoliko puta. Isprobao sam i u vožnji. Do 220.000km su morali bar par jastuka promjeniti ako ne i sve. Jedan frend na MLu iz 2007 ih je sve do 230.000 riješio.
Iznutra bi morao biti kao A6 C5 od mog starog, ako te mogu utješiti - sve radi besprijekorno i nakon 370tkm
. Mi imamo crnog (2000g.), S line, bež koža - još uvijek sve čitavo, nigdje ništa poderano, prekidači, klimatronik - 2zonska, grijanje/hlađenje siceva, CD changer.
Taj Allroad bi morao biti iznutra sličan ako ne i isti, doduše došao je i facelift tog A6 C5 tamo negdje 01-03 kao i za moj A3..ali to je to čini mi se.
Ima i alfa konkurenta, mada nije baš ravan tom audiu
Bio na autoshowu. Pohvale Lexusu i Toyoti na mogućnosti razgledavanja svih izloženih modela. Prvenstveno ciljajući tu na LC i LS. Dok se recimo neke jeftinije aute nije moglo razgledati. VAG koncern standard, Pug 508 pozitivno iznenađenje, jako lijep autic. Al da, Lexus najzanimljiviji kompletno.
Vi koji ste bili, ima novog aurisa (Predstavljenog na genevi, krajem godine izlazi) ili samo trenutni model?
Ja ga nisam zapazio. Kolega koji prati Mazde malo više, spomenuo da ni kod njih nije bilo ničega što predstavljeno u Genevi.
Da se još osvrnem na ono što je netko spomenuo na prošloj strani. U određene "skuplje" aute ne možeš sjesti ako nisi "podoban". Dok eto ljudima na Lexusovom štandu to ne smeta, dapače vrlo su ljubazni.
Dođemo u Porsche/Lambo/Bentley dio, naravno Performante iza trake, ne možeš blizu doć.Al dođe "poduzetnik" u košulji s cijelom familijom, eto izvolte, pogledajte, sjednite. Fuuuuuuuuuuuj.
Dakle, ak oćete vidjet nešto od tih skupljih vozila, pogotovo kod VAGa, obucite se poslovno i GG. Odmah dođe nadobudni "prodavač" u nadi da će možda prodat auto.
Što se tiče hostesa, neću komentirat izgled. Izbor odjeće kod određenih predstavljača je žali bože. Pretpostavljam da je to sada moda i "in", al fuuuj.(50% Audi štanda, BMW, Mercedes, Ford, Hyundai). Seat s druge strane recimo odabrao baš jednostavnu i lijepu kombinaciju. Ono što bih spomenuo da određeni dio njih trudi bit ljubazan, pristupačan, porazgovarat će, sve dok nisi seljačina i moron. Dok određeni dio njih kompletno ignorira ljude, ne bi se nasmijala da joj smrću prijete. Ok, kužim, stojiš tam cijeli dan za par sto kuna, i gospođica koja stoji kod auta pokraj je supermodel prema tebi i stotine morona valjda pokušava uletiti s glupim forama. Također, određeni dio njih, uglavnom ovaj prvi, ipak se potrudio i saznat nešto o autu pokraj kojeg stoji i za koji ima nekakve promo materijale. Iako joj to nije razlog zbog je tamo, za to imaju 2-3 studenta i prodavača koji bi onda kao trebao ljudima znat objasnit i ponešto s tehničke strane.
U svakom slučaju, generalno je ok. Preporuka ko stigne nek ode još danas. Rekao bih da već sutra popodne, a u subotu i nedelju još više, neće bit jednostavno razgledat neke stvari zbog količine ljudi.
Vi koji ste bili, ima novog aurisa (Predstavljenog na genevi, krajem godine izlazi) ili samo trenutni model?
Sumnjam da ce predstavit kod nas auto, ne vidim ni slike interijera jos,a koliko sam vidio auto je imao ful zatamnjena stakla u Ženevi.
Ali nema je zasad.
btw. cijene auta su tragedije, pricalo se o nekom ozivljavanju ovog sektora u RH, dobili su sto su htjeli pocetkom godine, a sada se jos zale da im to nije dovoljno da bi spustili cijene. Nek propali s tim marzama