Sve ovisi od firme do firme. Ako je sluzbeni auto malog poduzeca gdje ga voze 3-4 osobe,
koje znaju zaista voziti, i trude se da auto bude u dobrom stanju, zato ne.
No auto iz firme koja ima 200 ljudi po tvornici, i koji svakih 2 godine uzimaju nove
aute na lizing, a od tih 200 ljudi, 50 jasai taj auto cijelu godinu,
malo bi pripazio.
Radije bi uzeo probno vozilo od neke auto kuce, koje ima do 10.000km
u godini dana. Ta vozila se uglavnom paze, jer nitko ne zeli svojom
lovom platiti stetu na tudjem vozilu, a isto tako ga cesto voze
radnici tih autokuca preko vikenda, pa takodjer treba vidjeti
kakvi su oni "od oka", vecina ih pazi, ali ima i balavurdije koje
srotira motor jer eto "nije moje, nije moj problem".

on je vec s njim presao 200k km nije imao neki veci kvar.
jer auto pojede litru na 2000km) pa me zanima hoću li morati iskeširati dodatnih 1000 eura za novu pumpu ili ima netko tko reparira (znam da ima u UK ali mi se ne šalje van ako ima ovdje).

, par puta izašli i pogledali dvije 156ice. Ne želim uopće trošiti riječi na iste. Oplate vrata koje se odvajaju, sjedala loše zašarafljena, neoriginalni farovi, bez ikakvih računa. Nisam imao volje ih niti provozati. Realno, nisam očekivao tip top aute za 4000/4500€, ali da su bar uredni. Iznerviran tim svim kramama, javio se jednom dečku na forumu alfisti.hr koji je spomenuo da bi prodavao svoju GT. Nisam imao sa sobom cijeli iznos i tip mora prvo nabaviti drugi auto, pa sam mu samo ostavio 200€ kapare. Cijena bude 7000€. Više nego sam planirao potrošiti ali isplati se. GT 1.9 JTDm Blackline original oprema sa tvorničkim ksenonima i peračima, Bose, crna kožna grijana sjedala sa crvenim koncem, PDC, tempomat, senzor kiše itd. 160.000km, 2007 godište. Auto je kompletno tvornički (osim blindiranog i isključenog EGRa). Od zahvata bi trebalo riješiti kondezaciju u farovima i to je to.