Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.062
|
čitano: 16.672.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

u mom slucaju imat srecu da me firma salje preko bare svake godine na par tjedana i biti vjest u pregovorima kad rentas auto.

kad rentas auto na dugi period firme ce spustit gace na svakakve zahtjeve, svaki od kolega s kojima sam bio je uspio dobit jedan od "trojice" za nekakvih 10 dolara extra po danu (inicijalno smo rezervirali full-size aute, klasa chrysler 300C).

moj challenger je kostao oko 1200$ na 6 tjedana, sad usporedi to sa autima koje dobijes u hr za tu lovu..

bila je i corvetta u opciji ali "vise srece drugi put" :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 13:02 (nixass).
15 godina
Auti - ultimativna tema

sredena cijev vode koja se probusila grebanjem kucista gljive po njoj, pa racva ciji se pipac razvalio skidanjem te cijevi...original dijelovi porsche interauto 200kn (kad se sjetim meganova cijev dovoda goriva, obicna metarska cijev i koljeno plasticno 800kn)

stavljen cupra lip

stavljeni mini nosaci tablice

uskoro spustanje napokon, pa onda slike...sad nema smisla, kad je sugava koza (monovolumen, jel)

15 godina
neaktivan

Daj ti svejedno da vidimo slike :) 

Je sedmerosjed, ali i dalje je lijep :P

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.

Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.

ja koristim mali magnetski nosač, samo kaj moraš ili imati metalnu pločicu ispod maskice ili naljepiš metalnu naljku gore.

ne volim kada mi tako nešto pola dasha zauzme.

nije baš ovaj, ali sličan.. neda mi se tražiti isti kaj ja imam.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Baš sam i ja htio naručiti takav magnetski nosač.  Jel drži to dobra u zavojima i po ne baš ravnoj cesti? I što se zalijepi na stražnju stranu mobitela ili? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Bome moj mobitel ne bi držalo ima oko 225 grama.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ja imam LG G3 sa povećim case-om (nillkin bumper), nisam vagao sve zajedno ali mob sam ima 150g, na stražnju stranu sam zaljepio metalnu naljepnicu koja je došla uz mount i kako ga postaviš, tako stoji. nikakvi zavoji i rupe ga ne mogu ni pomaknuti..

@jakov

a gle, ako je neodimij u pitanju mene bi čudilo da ne drži 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 18:19 (nine).
17 godina
Auti - ultimativna tema
ja imam jedan mob na nosacu na staklu skroz gore u lijevom cosku šajbe. max ima savršeno mjesto za to. a drugi mob je na sjedalu ili u pretincu kod ručne.
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ima ko ovakav fm transmitter? 

12 godina
domac5 kaže...

Ima ko ovakav fm transmitter? 

izgleda kao high-tech ručka za ovo dolje 

16 godina
Auti - ultimativna tema
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Lakše ćeš prodat felge ak skineš te gume. 

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.

Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.

Ja OVAJ imam, vakumski dio nije gumeni, nego silikonski, jako mekan, ljepljivi na dodir (ne ostavlja fleke po staklu), di ga staviš, tu i ostane, niti jednom mi se nije odljepio sa stakla, a koristio sam ga i za snimanje sa mobom, definitivno preporuka

(nisam isprobavao, al vjerujem da ga se zaljepi sa vanjske strane na karoseriju auta, da bi držao do nekih 80-100Km/h, sam nosač, a mob bi trebao posebno učvrstit za te brzine i otpor zraka)

16 godina
veki22 kaže...

Lakše ćeš prodat felge ak skineš te gume. 

Zasto ? Gume nisu celave,krpane i jos dosta mesa i dot su sredina 2013.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zato kaj ne kupuju svi gume i felge, većina uzima posebno. 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Problem je sto su univerzalne gume.

16 godina
veki22 kaže...

Zato kaj ne kupuju svi gume i felge, većina uzima posebno. 

Mislio sam neki drugi razlog,jasno mi radi toga,staviti da cu da prodajem odvojeno,koliko uzme vulkanizer otprilike za odvajanje gume od felge ?

16 godina
odjavljen

Meni nije htio naplatiti ali sam ga natjerao da mu dam bar 50 kn...

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina
Auti - ultimativna tema

Jel ima netko ideju kako bih si do Poreča poslao bicikl ? Idem na sezonu, a auto mi ipak ne treba.

#fsb
15 godina
Auti - ultimativna tema

trazili ste da pokazem kozu:

15 godina

Busom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Izgleda odlično Ruske, na koliko si sad konja?

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

trazili ste da pokazem kozu:

Kakvi su ti ovi držači tablice bez okvira? Mislim ih uzet za svoj auto, jel dobro drže?

17 godina
Auti - ultimativna tema

Neki jeftin a dobar kokpit sprej do 30kn?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Auti - ultimativna tema

DIY drzac tablice za 39 kn 

15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Jel ima netko ideju kako bih si do Poreča poslao bicikl ? Idem na sezonu, a auto mi ipak ne treba.

Najbolje vlakom, ako postoji linija, imaš vlakova sa posebnim vagonima samo za bicikle... INFO

doky01akablava kaže...

I za tjedan dana nakon dvije/tri kiše pišeš na fejsu na stranici izgubljeno nađeno: "ako je netko pronašao tablice auta te i te neka me kontaktira"

Nikad nisam kužio zašto bi si čovjek ljepio tablice kad već postoje predviđeni nosaći za njih...?

15 godina
1BIT kaže...

I za tjedan dana nakon dvije/tri kiše pišeš na fejsu na stranici izgubljeno nađeno: "ako je netko pronašao tablice auta te i te neka me kontaktira"

Nikad nisam kužio zašto bi si čovjek ljepio tablice kad već postoje predviđeni nosaći za njih...?

uf , onaj zvuk kada zatvoriš gepek pa okvir lupka, fuj

ja sam svoje zaljepio prije 2 mjeseca i još se drže :)

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

A ja svoje u inoxu držim 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ja nit nemam tablica 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
1BIT kaže...
sveupitni kaže...

Najbolje vlakom, ako postoji linija, imaš vlakova sa posebnim vagonima samo za bicikle... INFO

doky01akablava kaže...

Pa bome ti je tvrdnja neutemeljena,3M obostrana ljepljiva traka i kolegi na Pezou prosao zimu,kisu i sto sve ne kroz godinu i pol dana i jos drzi,a meni evo vec mjesec i pol kroz kise i sto ne i drzi,nije to skolsko ljepilo,lijepo se ocisti i polijepi i drzi kao ludo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice