Neka preporuka za led T10 sijalice, probao sam sve ove jeftine sa ebaya i kada ih koristim u poziciji nakon nekog vremena pocnu treperit
najbolje su mi se pokazale ove najduze su trajale ( oko mjesec ) ali jedna strana jednostavno prestane radit i pali mi na instrument tabli da je crkla sijalica
Sve ostale nakon 2-3 dana pocnu treperiti( kad se tek upale rade normalno i nakon minute pocnu se gasiti/paliti)
Vjerovatno im smeta velika toplota u faru sto od motora sto od samog fara
Uzeo bi malo skuplje ovaj put ali ne bi opet da se isto pocne desavati
U unutrasnjosti su sve dobre jer ne rade puno a i manja je temperatura okoline, problem je samo u faru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
Curi ti vakum iz pojacivaca kocenja(bubnja).
Zamijeniti bubanj sa time nema zajebancije, košta oko 300kn. Ne mora biti bubanj ali nesto usko vezano za kocnice je.
Sinoc dodjem do auta i ima sta za vidjet. Zadnji put sam se u nedjelju popodne vozio,znaci da me je netko udario ili nedjelju predvecer ili jucer tokom dana..Udario me tako da je cijeli branik pomaknuo,ima prst i pol zazora izmedju fara i branika
Joj da sam ga vidio
Ali uvijek gledam da se parkiram sto blize do bankine i dalje od crte zbog otvaranja vrata i opet najebem
Pregledao sam aute koji su tamo stalno i nisam nista nasao,sad je gotovo jbg 
Sinoc dodjem do auta i ima sta za vidjet. Zadnji put sam se u nedjelju popodne vozio,znaci da me je netko udario ili nedjelju predvecer ili jucer tokom dana..Udario me tako da je cijeli branik pomaknuo,ima prst i pol zazora izmedju fara i branika
Joj da sam ga vidio
Ali uvijek gledam da se parkiram sto blize do bankine i dalje od crte zbog otvaranja vrata i opet najebem
Pregledao sam aute koji su tamo stalno i nisam nista nasao,sad je gotovo jbg 
A da nije bio on, nego ona, šta onda?
(možda friško položila, pa jadna ni sama ne zna, da si ju uhvatio, mogao si joj pokazat)
BTW: rekao bi da te nije nitko udario, već kako je izlazio, naslonio se svojim autom na tvoj i tako naslonjen izlazio sa prakinga, pod pritiskom ti izgrebao branik, izgleda da je pritisak bio malo jači, pa su ti popucale rupe u braniku u koje se šrafa, te rupe u braniku u koje se šrafa nebi smjele biti skupe za popravit, to se rastopi plastika i ponovno drži, a kako se ne vidi, nemaš ni potrebe farbati, istu stvar ljudi rade, kad popucaju nosači farova, daju se ponovno rastopit i drže, e sad kaj to košta, ne znam, nisam nikada radio, al oko 50-100-200Kn rekao bi i nebi trebalo trajati dulje od sat vremena( dulje traje skidanje i ponovno montiranje branika, nego samo krpanje), a ovo na braniku šta ti je farba malo izgrebana, treba probat ispolirat, neće se sigurno sve uklonit, al će se stanjit ogrebotine, pa će biti manje uočljive...
To je samo bezbojni lak ostecen, koristi se mokro brusenje da se skine sloj laka i onda se samo nanese novi 2K laker i ispolira se, bude kao novo.
Tko je da je sad je gotovo. Autolakirer sam po struci pa znam da nije neka velika steta,ali opet ja pazim na svoju krntiju da ga negdje ne razbijem ili ogrebem pa me netko udari. Rijesit cu kad budem na godisnjem,namjeravao sam celicne felge u crno ponovo farbat pa cu i ovo usput rijesit
Da usput predstavim svoju vozilicu. Clio 1 ph1 1.4 95 god. Od opreme ima prednje podizace stakala,centralno daljinsko,servo i air bag.Mislim da je to max opreme sto je mogao imati za tu godinu.
ideš na put s potencijalno sjebanim kočnicama i nemaš vremena to provjeriti???
mogao bi imati sve vrijeme ovog svijeta za gledati travu kako raste... odozdo
tebi stvarno paše taj nick
Evo gledam FCA grupu. Znaci Fiat Chrysler vlasnici talijani. I naravno fuck logic. Talijani ne prodaju dodge u europi niti u italiji. Nema challengera niti vipera. Baš me zanima kakvi to seljaci sjede u upravnom odboru. Mogli su se ugledat na ford i na njihov mustang za europsko tržište.
Misliš da ne bi prodavali određene modele da im se isplati?
Misliš da ne bi prodavali određene modele da im se isplati?
Kako im se ne isplati kad je mustang najprodavaniji u Europi u svojoj klasi. Prodali su ih preko 45K.
Mustang se prodaje jer je ok i zbog novog 2.3l.
Ali čisto sumnjam da bi se Viper ili Challenger nešto extra prodavao u Europi. Teški auto, puno troše,a i vrlo vjerojatno zaostaju za Europljanima po pitanju kvalitete materijala i sličnih stvari.
Nije ni ford bog zna sto u vezi materijala.
Lol ma kakvih 45 tisuća prodanih Mustanga, prošle godine ih je prodano 15.000.
Fordu je puno lakše jer ima salone i servise diljem Europe dok Dodge nema ama baš ništa, iz nule bi trebali opet krenut (bili su nekoliko godina službeno u Europi, čak je i Viper bio dostupan al sveukupna prodaja je bila mizerna pa su se povukli) što je sve samo ne jeftino. Više im se isplati gurat Alfu u USA nego Dodge u Europu.
Fordu je puno lakše jer ima salone i servise diljem Europe dok Dodge nema ama baš ništa, iz nule bi trebali opet krenut (bili su nekoliko godina službeno u Europi, čak je i Viper bio dostupan al sveukupna prodaja je bila mizerna pa su se povukli) što je sve samo ne jeftino. Više im se isplati gurat Alfu u USA nego Dodge u Europu.
Pa nemora doge imati salone i servise u europi kad ih već ima FIAT. Svi zastupnici za fiat automatski nude Alfa romeo,Jeep,Lanciu,Fiat i imaju servis.
Pa nemora doge imati salone i servise u europi kad ih već ima FIAT. Svi zastupnici za fiat automatski nude Alfa romeo,Jeep,Lanciu,Fiat i imaju servis.
Gle, da ima šuške u tome, bili bi u ponudi i to je to, ne vrijedi puno raspravljati.
Sigurno nije stvar u tome da nisu u ponudi jer "u upravnom odboru sjede seljaci."
Ne da im je odluka glupa, nego im je odluka jedina ispravna. Da je drugačije, onda bi se pitao koji debili upravljaju tvrtkom.
Mustang ima dobre rezultate pogledaj komentare na youtube-u. Dobio je dvije zvjezdice jer nema one high tech sustave za izbjegavanje sudara. Na IHS-u ima jako dobre ocjene.
http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/mustang-2-door-coupe/2017
Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.
Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.
Zanimljivo, sam kak bi se to montiralo?
Ali čisto sumnjam da bi se Viper ili Challenger nešto extra prodavao u Europi. Teški auto, puno troše,a i vrlo vjerojatno zaostaju za Europljanima po pitanju kvalitete materijala i sličnih stvari.
igrom slucaja sam prosle godine vozio sveto trojstvo (mustang, challenger i camaro) par tjedana.
iako imaju velike motore (osim mustanga) potrosnja je sasvim prihvatljima.
challenger na otvorenom trosi ~8 litara, camaro gasi 2 cilindra ako je voznja ujednacena, mustang ima taj eco 2.3 motor..
prosla su vremena velikih potrosaca u americi.
i challengera bi odma kupio da je lako doci do njega.
isto tak, chryslera vec ima po europi a chrysler i dodge su oboje Mopar i dijele hrpu dijelova
Stavis na dash.
igrom slucaja sam prosle godine vozio sveto trojstvo (mustang, challenger i camaro) par tjedana.
iako imaju velike motore (osim mustanga) potrosnja je sasvim prihvatljima.
challenger na otvorenom trosi ispod 8 litara, camaro gasi 2 cilindra ako je voznja ujednacena, mustang ima taj eco 2.3 motor..
prosla su vremena velikih potrosaca u americi.
i challengera bi odma kupio da je lako doci do njega.
Kako? Šta trebaš bit da voziš Trojstvo?
Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.
Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.
Ja koristim ovaj, super zadovoljan: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BZWW3ES/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1