Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.150
|
čitano: 16.815.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Neka preporuka za led T10 sijalice, probao sam sve ove jeftine sa ebaya i kada ih koristim u poziciji nakon nekog vremena pocnu treperit

najbolje su mi se pokazale ove najduze su trajale ( oko mjesec ) ali jedna strana jednostavno prestane radit i pali mi na instrument tabli da je crkla sijalica
Sve ostale nakon 2-3 dana pocnu treperiti( kad se tek upale rade normalno i nakon minute pocnu se gasiti/paliti)

Vjerovatno im smeta velika toplota u faru sto od motora sto od samog fara 

Uzeo bi malo skuplje ovaj put ali ne bi opet da se isto pocne desavati

U unutrasnjosti su sve dobre jer ne rade puno a i manja je temperatura okoline, problem je samo u faru

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.5.2017 17:07 (next'24).
10 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Pozdrav momci, danas sam primjetio nešto čudno, prije nije bilo toga, ali kad pritisnem kočnicu motor promjeni zvuk isto kao kad krećem pod ručnom pa ručna zategnuta ono čuje se da ga kao guši ne znam kako da dočaram haha i to mi se dešava kad auto imam u leru čim ga ubacim u brzinu čuje se normalan zvuk. Auto koči bez problema vuče normalno sve normalno ali samo to me brine i to sam čuo danas
Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
14 godina
Auti - ultimativna tema

Curi ti vakum iz pojacivaca kocenja(bubnja).

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.5.2017 22:58 (ivanzu).
10 godina
Kako da riješim to, šta napraviti??
14 godina
Auti - ultimativna tema

Zamijeniti bubanj sa time nema zajebancije, košta oko 300kn. Ne mora biti bubanj ali nesto usko vezano za kocnice je. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.5.2017 23:13 (ivanzu).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sinoc dodjem do auta i ima sta za vidjet. Zadnji put sam se u nedjelju popodne vozio,znaci da me je netko udario ili nedjelju predvecer ili jucer tokom dana..Udario me tako da je cijeli branik pomaknuo,ima prst i pol zazora izmedju fara i branika   Joj da sam ga vidio  Ali uvijek gledam da se parkiram sto blize do bankine i dalje od crte zbog otvaranja vrata i opet najebem  Pregledao sam aute koji su tamo stalno i nisam nista nasao,sad je gotovo jbg 

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Sinoc dodjem do auta i ima sta za vidjet. Zadnji put sam se u nedjelju popodne vozio,znaci da me je netko udario ili nedjelju predvecer ili jucer tokom dana..Udario me tako da je cijeli branik pomaknuo,ima prst i pol zazora izmedju fara i branika   Joj da sam ga vidio  Ali uvijek gledam da se parkiram sto blize do bankine i dalje od crte zbog otvaranja vrata i opet najebem  Pregledao sam aute koji su tamo stalno i nisam nista nasao,sad je gotovo jbg 

A da nije bio on, nego ona, šta onda?

(možda friško položila, pa jadna ni sama ne zna, da si ju uhvatio, mogao si joj pokazat)

BTW: rekao bi da te nije nitko udario, već kako je izlazio, naslonio se svojim autom na tvoj i tako naslonjen izlazio sa prakinga, pod pritiskom ti izgrebao branik, izgleda da je pritisak bio malo jači, pa su ti popucale rupe u braniku u koje se šrafa, te rupe u braniku u koje se šrafa nebi smjele biti skupe za popravit, to se rastopi plastika i ponovno drži, a kako se ne vidi, nemaš ni potrebe farbati, istu stvar ljudi rade, kad popucaju nosači farova, daju se ponovno rastopit i drže, e sad kaj to košta, ne znam, nisam nikada radio, al oko 50-100-200Kn rekao bi i nebi trebalo trajati dulje od sat vremena( dulje traje skidanje i ponovno montiranje branika, nego samo krpanje), a ovo na braniku šta ti je farba malo izgrebana, treba probat ispolirat, neće se sigurno sve uklonit, al će se stanjit ogrebotine, pa će biti manje uočljive...

14 godina
Auti - ultimativna tema

To je samo bezbojni lak ostecen, koristi se mokro brusenje da se skine sloj laka i onda se samo nanese novi 2K laker i ispolira se, bude kao novo.

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Tko je da je sad je gotovo. Autolakirer sam po struci pa znam da nije neka velika steta,ali opet ja pazim na svoju krntiju da ga negdje ne razbijem ili ogrebem pa me netko udari. Rijesit cu kad budem na godisnjem,namjeravao sam celicne felge u crno ponovo farbat pa cu i ovo usput rijesit 

Da usput predstavim svoju vozilicu. Clio 1 ph1 1.4 95 god. Od opreme ima prednje podizace stakala,centralno daljinsko,servo i air bag.Mislim da je to max opreme sto je mogao imati za tu godinu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.7.2017 11:19 (Xperiax1).
10 godina
Jel to može izdržati neko vrijeme odnosno dva dana, danas krećem na put tako da nemam vremena da to zamijenim, nadam se da neće praviti probleme, jer ipak ne bih želio imati probleme pogotovo ne sa kočnicama.
12 godina
NisamNormalan12 kaže...
Jel to može izdržati neko vrijeme odnosno dva dana, danas krećem na put tako da nemam vremena da to zamijenim, nadam se da neće praviti probleme, jer ipak ne bih želio imati probleme pogotovo ne sa kočnicama.

ideš na put s potencijalno sjebanim kočnicama i nemaš vremena to provjeriti???

mogao bi imati sve vrijeme ovog svijeta za gledati travu kako raste... odozdo

tebi stvarno paše taj nick

10 godina
Auto normalno koči barem za sada, auto ću sutra otjerati na pregled da vidim šta će mi reći ovaj moj mehaničar.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Evo gledam FCA grupu. Znaci Fiat Chrysler vlasnici talijani. I naravno fuck logic. Talijani ne prodaju dodge u europi niti u italiji. Nema challengera niti vipera. Baš me zanima kakvi to seljaci sjede u upravnom odboru. Mogli su se ugledat na ford i na njihov mustang za europsko tržište.

10 godina
Auti - ultimativna tema

Misliš da ne bi prodavali određene modele da im se isplati?

16 godina
neaktivan
0x4c756b61 kaže...

Misliš da ne bi prodavali određene modele da im se isplati?

Kako im se ne isplati kad je mustang najprodavaniji u Europi u svojoj klasi. Prodali su ih preko 45K.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Mustang se prodaje jer je ok i zbog novog 2.3l.
Ali čisto sumnjam da bi se Viper ili Challenger nešto extra prodavao u Europi. Teški auto, puno troše,a i vrlo vjerojatno zaostaju za Europljanima po pitanju kvalitete materijala i sličnih stvari.

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nije ni ford bog zna sto u vezi materijala.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Lol ma kakvih 45 tisuća prodanih Mustanga, prošle godine ih je prodano 15.000.

Fordu je puno lakše jer ima salone i servise diljem Europe dok Dodge nema ama baš ništa, iz nule bi trebali opet krenut (bili su nekoliko godina službeno u Europi, čak je i Viper bio dostupan al sveukupna prodaja je bila mizerna pa su se povukli) što je sve samo ne jeftino. Više im se isplati gurat Alfu u USA nego Dodge u Europu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.5.2017 18:04 (veki22).
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Fordu je puno lakše jer ima salone i servise diljem Europe dok Dodge nema ama baš ništa, iz nule bi trebali opet krenut (bili su nekoliko godina službeno u Europi, čak je i Viper bio dostupan al sveukupna prodaja je bila mizerna pa su se povukli) što je sve samo ne jeftino. Više im se isplati gurat Alfu u USA nego Dodge u Europu. 

Pa nemora doge imati salone i servise u europi kad ih već ima FIAT. Svi zastupnici za fiat automatski nude Alfa romeo,Jeep,Lanciu,Fiat i imaju servis.

10 godina
zeroname kaže...
veki22 kaže...

Pa nemora doge imati salone i servise u europi kad ih već ima FIAT. Svi zastupnici za fiat automatski nude Alfa romeo,Jeep,Lanciu,Fiat i imaju servis.

Gle, da ima šuške u tome, bili bi u ponudi i to je to, ne vrijedi puno raspravljati.

Sigurno nije stvar u tome da nisu u ponudi jer "u upravnom odboru sjede seljaci."

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ne da im je odluka glupa, nego im je odluka jedina ispravna. Da je drugačije, onda bi se pitao koji debili upravljaju tvrtkom.

16 godina
ivanzu kaže...

Da, pogotovo spomenuti Mustang! 

16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
ivanzu kaže...

Da, pogotovo spomenuti Mustang! 

Mustang ima dobre rezultate pogledaj komentare na youtube-u. Dobio je dvije zvjezdice jer nema one high tech sustave za izbjegavanje sudara. Na IHS-u ima jako dobre ocjene.

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/mustang-2-door-coupe/2017

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.

Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.

15 godina
neaktivan
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

Zanimljivo, sam kak bi se to montiralo?

17 godina
dv14 kaže...

Ali čisto sumnjam da bi se Viper ili Challenger nešto extra prodavao u Europi. Teški auto, puno troše,a i vrlo vjerojatno zaostaju za Europljanima po pitanju kvalitete materijala i sličnih stvari.

igrom slucaja sam prosle godine vozio sveto trojstvo (mustang, challenger i camaro) par tjedana.

iako imaju velike motore (osim mustanga) potrosnja je sasvim prihvatljima.

challenger na otvorenom trosi ~8 litara, camaro gasi 2 cilindra ako je voznja ujednacena, mustang ima taj eco 2.3 motor..

prosla su vremena velikih potrosaca u americi.

i challengera bi odma kupio da je lako doci do njega.

isto tak, chryslera vec ima po europi a chrysler i dodge su oboje Mopar i dijele hrpu dijelova

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.5.2017 12:27 (nixass).
15 godina
neaktivan

Stavis na dash. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
nixass kaže...
dv14 kaže...

igrom slucaja sam prosle godine vozio sveto trojstvo (mustang, challenger i camaro) par tjedana.

iako imaju velike motore (osim mustanga) potrosnja je sasvim prihvatljima.

challenger na otvorenom trosi ispod 8 litara, camaro gasi 2 cilindra ako je voznja ujednacena, mustang ima taj eco 2.3 motor..

prosla su vremena velikih potrosaca u americi.

i challengera bi odma kupio da je lako doci do njega.

Kako? Šta trebaš bit da voziš Trojstvo?

14 godina
Dex.pwn kaže...

Jel imate kakav dobar prijedlog za držač mobitela? S tim da nije onaj koji se lijepi za staklo jer kad ga Sunce ugrije, vakuum popusti, i padne dole.

Bilo bi dobro da kad stavim mobitel da mogu snimati, jer će to bit neki oblik dash cama.

Ja koristim ovaj, super zadovoljan: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BZWW3ES/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice